Kevin Spejsi
EPA/DANIEL JOUBERT
Kevin Spejsi

EPA/DANIEL JOUBERT

Kevin Spejsi, Foto: EPA/DANIEL JOUBERT

PROČITAJTE JOŠ:

 

Glumac iz popularne serije "Kuća od karata" i mnogih drugih poznatih projekata samo je "ušetao" u Narodno pozorište, gde se pojavio na probi predstave "San letnje noći - projekat Šekspir" i šokirao reditelja Kokana Mladenovića i glumice.

Kevin Spejsi

Screenshoot Instagram

Kevin Spejsi, Foto: Screenshoot Instagram

"Želeo je da vidi šta trenutno postavljamo, pa smo ga odveli na probu predstave 'San letnje noći - projekat Šekspir' Kokana Mladenovića, čija će premijera biti 8. oktobra. Glumice su bile oduševljene, pošto je u pitanju kompletno ženska postava. Sedeo je u gledalištu, bio je izuzetno ljubazan, raspitivao se za sve i imao strpljenja da sa svima porazgovara i fotografiše se," rekli su tom prilikom za Mondo u direkciji Drame.

Kevin Spejsi

Screenshoot Instagram

Kevin Spejsi, Foto: Screenshoot Instagram

Spejsi se zadržao oko pola sata, a zatim otišao.

Kevin je u srpsku prestonicu došao kako bi snimao seriju, koja je prvi njegov projekat nakon optužbi za zlostavljanje muškaraca.

Nije poznato kako slavni glumac provodi vreme u Beogradu, ali se zahvaljujući mladom manekenu Đorđu Ćulafiću saznalo da je iskoristio sunčan dan kako bi prošetao obalom Save.

"Hej, lepa ti je jakna", čuo je mladi Beograđanin, iza svojih leđa. Okrenuo se i ugledao poznatog glumca Kevina Spejsija. Đorđe je susret sa Kevinom zabeležio fotografijom koju je podelio na svom Instagram nalogu.

Kevin Spejsi u Beogradu

Screenshot Instagram

Kevin Spejsi u Beogradu, Foto: Screenshot Instagram

"Razgovarao sam sa ovim čovekom nakratko o mom rodnom gradu i onda je otišao svako svojim putem. Ulepšao mi je dan", napisao je on.

Iako su mnogi pratioci bili oduševljeni zbog njegovog susreta sa zvezdom, bilo je i onih koji su insinuirali da je kompliment za jaknu možda bio početak neke drugačije priče i rekli mu u komentarima da je "dobro prošao", kao i da "znaju šta je Spejsi zapravo hteo"...

Kevin Spejsi

Shutterstock

Kevin Spejsi , Foto: Shutterstock

Naime, ovim komentarima se aludiralo na činjenicu da je pre dve godine popularni glumac javno otkrio da je homose*sualac, i to nakon optužbe glumca Entonija Repa da je Kevin pokušao da ga zavede kada je imao samo 14 godina.

Nakon toga su se pojavile i ispovesti drugih muškaraca. Portal Defamer je objavio 13 priča anonimnih čitalaca, koje su mu pristigle.

Zbog ovog skandala Kevinu je karijera skoro uništena - izbačen je iz projekata u kojima je radio, a više niko u Holivudu ne želi da snima sa njim.

Spejsi seksualno napastvovao člana kraljevske porodice!

AUTOR: Alo.rs/Blic DATUM I VREME: 09.12.2017. 15:36 Kevin Spejsi je prethodnih meseci punio je novinske stupce zbog optužbi za seskualno zlostavljanje mladih muškaraca, a sada se sa optužbama oglasio i član kraljevske porodice. Kkevin Spejsi, Foto: Profimedia KRAJ KARIJERE?

Glumac je negirao sve tvrdnje o se*sualnom zlostavljanju.

Pogledajte BONUS video:

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!