Mel Gibson
Shutterstock
Mel Gibson

Profimedia

Mel Gibson, Foto: Profimedia

Jedan od njapoznatijih glumaca je Mel Gibson (63). Njegova karijera  traje preko četiri decenije. Danas ovaj Oskarovac uglavnom provodi vreme iza kamere.

PROČITAJTE I:

 

Gibson trenutno vodi prilično miran život, a na ljubavnom planu mu ne cvetaju ruže. Od 2014. je u skladnoj vezi sa 35 godina mlađom Rosalind Ros, koja je u januaru 2017. na svet donela i njihovo prvo, a njegovo deveto dete - sina Larsa.

Mel je u nekoliko navrata istakao da im razlika u godinama ne predstavlja nikakvu prepreku za ljubav, a kako se za njih nikada nije vezao nijedan skandal, što nije slučaj sa njegovim prethodnim vezama, verovatno da stvari izmešu njih zaista funkcionišu normalno.

Mel Gibson i Rosalind Ros

Profimedia

Mel Gibson i Rosalind Ros, Foto: Profimedia

 

Mel je Ros upoznao kada je izgubio imidž brižnog supruga i oca, popularnost mu je opadala. U tom periodu su mu svi otkazivali projekte, snimanja, a svoje frustracije lečio je alkoholom i narkoticima. Jednom prilikom priznao je da je počeo da pije kada je imao samo 13 godina, a da mu je bilo sasvim uobičajeno da za doručak popije pet piva, a potom i nekoliko čaša viskija.

Zbog odanosti alkoholu, koja je trajala nekoliko decenijama, raspao se i njegov brak sa prvom suprugom Robin Mur koji je trajao 31 godinu, i sa kojom je dobio sedmoro dece - šest sinova i jednu ćerku. Inače, Gibson je 2011. kada je i zvanično usledio razvod koji je vrlo dugo trajao zbog komplikovane podele imovine, morao da iskešira čak 425 miliona dolara, što je ovaj razvod učinilo najskupljim u istoriji Holivuda.

 

Mel Gibson

Shutterstock

Mel Gibson, Foto: Shutterstock

 

Sve se dodatno zakomplikovalo kada su 2009, u trenutku dok još nije bio službeno razveden, mediji saznali za njegovu strasnu i burnu vezu sa ruskom pevačicom i pijanistkinjom Oksanom Grigorijevom. Samo par meseci par je dobio i ćerkicu Luciju, ali su vrlo brzo nakon toga raskinul.

Nakon raskioda, optužbe su pljuštale sa obe strane, a u javnost su isplivali i snimci na kojima on priznaje kako ju je tukao i varao "zato što je to zaslužila". Pored toga su procurili i snimci na kojima on urla kako žali što ima dete sa njom i kako je ljubomoran na njenog bivšeg dečka.

PREPORUČUJEMO:

 

"Ti nemaš je*enu dušu. Ostavio sam bivšu suprugu jer nismo imali duhovnu povezanost, ali nemamo je ni ja i ti, ništa nemamo, jer se ti je*eno ne želiš potruditi", besneo je na jednom od snimaka Mel, ali je agonija prestala nakon što su na sudu postigli određene dogovore prihvatljive za obe strane.

No, čini se da su ružne stvari iza njega i da je konačno našao sreću.

Mel Gibson

Shutterstock

Mel Gibson, Foto: Shutterstock

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Toma Panić izneo sve detalje nasilja nad Nadeždom!