Danijel Krejg
Profimedia
Danijel Krejg

Profimedia

Danijel Krejg, Foto: Profimedia

Dugo očekivani novi film o Džejmsu Bondu zvaće se "Nema vremena za umiranje" (No Time To Die), objavljeno je na zvaničnom Tviter nalogu produkcije.

Film je prethodno imao radni naslov "Ruka koja razbija" (Shatterhand), ali je naziv promenjen kako bi bio u skladu sa imenima prethodnih kultnih filmova o britanskom špijunu.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Snimanje filma još traje, a to će biti poslednje pojavljivanje Danijela Krejga u ulozi agenta 007, prenosi Dejli mejl. Režiser 25. filma o Džejmsu Bondu je Keri Fukunaga, dok je scenario napisala Fib Valer Bridž.

Danijel Krejg

Profimedia

Danijel Krejg, Foto: Profimedia

U novom filmu miran život agenta 007 na Jamajci prekinut je kada ga njegov prijatelj Feliks pozove da mu pomogne u misiji spašavanja otetog naučnika. Produkcija je konačno počela u aprilu, nakon što je bila odložena za nekoliko meseci posle odlaska režisera Denija Bojla.

To nije bio jedini peh, pošto je Krejg morao da se podvrgne operaciji, nakon što je pokidao ligamente zgloba kada je u maju pao tokom snimanja na Jamajci.

Čuveni lik je stvoren po uzoru na tajnog agenta Duška: Žene su ga obožavale, a evo kako je dobio dobro poznati broj 007!

AUTOR: Alo.rs/N.M. DATUM I VREME: 26.02.2019. 20:23 Iako mnogi misle da je lik Džejmsa Bonda izmišljen i da nema veze sa realnošću, istina je upravo suprotna. Dušan Popov, Foto: Youtube printscreen Autor Ijan Fleming je čuvenog 007 stvorio po uzoru na Srbina Dušana Duška Popova, kojeg je i lično poznavao.

Glumac se posle operacije oporavljao dve nedelje, što je dodatno odložilo snimanje.

Danijel Krejg

Profimedia

Danijel Krejg, Foto: Profimedia

Film se, osim na Jamajci, snima na brojnim lokacijama širom sveta, kao što su Norveška, Italija i Engleska, a premeštaj ekipe u Škotsku govori o tome da će kultni tajni agent ponovo posetiti svoj dom iz detinjstva, koji su obožavaoci mogli da vide u blokbasteru "Skajfol".

Premijera 25. filma o Džejmsu Bondu zakazana je za 3. april sledeće godine u Velikoj Britaniji i 8. april u Sjedinjenim Američkim Državama.

Pogledajte BONUS video:

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!