Ron Vud
Profimedia
Ron Vud

Profimedia

Ron Vud, Foto: Profimedia

Roni Vud (72) i šokirao je svet kada je rešio da se sa oženi Seli Hamfrejs (41). Čuveni član kultnog benda "Roling stons" i više decenija mlađa glumica koristili nedavno su uhvaćeni kako uživaju u parku u Bostonu. Poznati supružnici bili su sa decom, bliznakinjama Alis i Grejs.

PROČITAJTE I:

 

Roni je otac šestoro dece, ali ga to nije sprečilo da u 68. godini opet postane tata dve bliznakinje, na šta se ne bi usudili ni mnogo mlađi od njega.

Par se venčao 2012. godine nakon šest meseci zabavljanja. U jednom od ranijih intervjua Seli je izjavila da smatra da je fantastično to što njih dvoje osnivaju porodicu.

"On ima mnogo prijatelja koji su stariji, a imaju mladu decu i svi oni kažu da je to fantastično te da deca čine da se osećaš mladim", rekla je Seli i dodala:

"Mislim da bi to bilo predivno, ali ne znam da li će se i desiti. Nadam se. Pričamo dosta o tome, i ukoliko biste njega pitali njegov odgovor bi bio "Pa, to bi bilo lepo", on bi to zaista želeo"

Ronijevo prvo dete, Džes ima 39 godina, a dobio ga je sa bivšom ženom Krisi koja je preminula 2005. godine. Par se razveo  zbog Ronijeve afere sa bivšom ženom člana Bitlsa Džordža Harisona, Peti Bojd (71).  Ponovo se oženio sa Jo Vud 1985. godine i tada usvojio njenog sina Džejmija (41), a dobili su Leu(34) i Tajrona (30). Roker ima osmoro unučadi!

Ron Vud

Profimedia

Ron Vud, Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prvi intervju Lune Đogani nakon pobede!