Pamela Anderson
Profimedia
Adel

Profimedia

Adel, Foto: Profimedia

Kajli Minog

Australijska pevačica i glumica ima totalno nerealan strah, koga je i sama svesna, ali već godinama ne uspeva da ga prebrodi. Naime, ona ne voli da kači stvari na ofingere i da ih stavlja u ormar. Bili oni plastični ili drveni, Kajli kaže da joj odvratno izgledaju.

Adel

Iako mnogi vole galebove, postoje i oni kojima blizina ovih ptica ne prija. Među njima je i Adel, koja nikada neće zaboraviti bliski susret sa galebom. Ova fobija se pojavila kada je pevačica imala 9 godina. Adel je jela sladoled i jedan galeb je doleteo i uzeo joj iz poslasticu ruke. Od tada pevačica mrzi galebove.

Nikol Kidman

Nikol Kidman deluje kao krhka dama, pa šta ako se plaši paukova, miševa, zmija ili buba... Ali čuvena “oskarovka” se plaši leptira.

- Sećam se da kada bih se vratila iz škole, i ako bih na kapiji zatekla leptira, ja bih išla okolnim putem samo da ga zaobiđem. Pokušala sam da prebrodim fobiju tako što sam se našla u velikom kavezu sa leptirima u američkom muzeju prirodne istorije u Njujorku, čak je i leptir sleteo mene, ali i dalje je strah ostao - izjavila je jednom prilikom glumica.

Nikol Kidman

Profimedia

Nikol Kidman, Foto: Profimedia

Opra Vinfri

Uspešna voditeljka je surovi profesionalac kada je reč o poslu, a ono što ne može da podnese u studiju kada snima emisije, jeste da neko žvaće žvaku. Ona ne podnosi žvake, jer ima traume iz detinjstva, zato što ih je njena baka lepila svuda po kući i to u tolikim količinama da je stvarala naslage.

Kameron Dijaz

Ona se boji ručke na vratima i ima plaćenog čoveka koji joj otvara vrata.

Pamela Anderson

Čuvena holivudska glumica i seks ikona koju je sigurno pola ljudske populacije gledao sa uživanjem u njenim zanosnim ulogama ima strah od ogledala. Iako su muškarci i dečaci širom planete opčinjeni njenim izgledom, glumici to nije dosta i ona se i dalje užasava od ogledala i odraza koji u njemu vidi. Njena fobija je toliko jaka, da Pamela ne može da gleda filmove i serije u kojima je glumila, jer se plaži svog odraza.

Niki Minaž

Pevačica se plaši pokretnih stepenica, a to se otkrilo kada je trebala tokom snimanju jedne emisije da stane na njih, a ona nije smela.

Niki Minaž

Profimedia

Niki Minaž, Foto: Profimedia