POKUŠALA ČETIRI PUTA DA SE UBIJE Bila je S*KS simbol, imala preko 100 ljubavnika: Poznata glumica danas puni 86. godina!

Život pun uspona i padova!

Brižit Bardo
Foto: Profimedia

Brižit Bardo, glumica nestvarne lepote i talenta, s*ks-simbol 50-ih i 60-ih godina 20. veka, danas slavi 86. rođendan.

Svet filma zaludela je sredinom prošlog veka. Ova lepotica koja je s godinama postala pravi s*ks-simbol dostigla je popularnost koju ni jedna žena do tada nije uspela dostići, ali takav život imao je i svoje mračne strane. Brižit se četiri puta pokušala ubiti, isto toliko puta se udavala, imala je preko 100 ljubavnika, uključujući i žene, i iznela je tešku i neželjenu trudnoću koja ju je potpuno promenila.

Brižit Bardo
Foto: Profimedia

Rođena u bogatoj pariškoj porodici 28. septembra 1934. godine, Brižit je živela u izobilju od malih nogu. Majka je, još kao malu, upisala na balet, a potom i na manekenstvo. Pojavila se na naslovnici magazina “El” u maju 1949. godine. Četiri godine kasnije, ova lepotica je postala uzor mlađoj generaciji.

Sa 16 godina upoznala je Rodžera Vadima, asistenta reditelja koji je razmatrao da li bi se Brižit mogla pojaviti u njegovom novom filmu. Iako nije dobila ulogu, par se ludo zaljubio i viđao se u tajnosti uprkos protivljenju njenih roditelja. Ona se već tada prvi put pokušala ubiti, jer se nije mogla udati za Rodžera dok ne napuni 18 godina.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Brigitte Bardot 👑 BB (@brigittebardotbb) on

Za Vadima se uduala 1952. godine, a to joj je na neki način bio ulaz u svet odraslih i svet filma. Vadim, koji je radio i kao fotograf i novinar, još u to vreme znao je kako da iskoristi i medije u korist svoje supruge. Zato je Brižit krasila brojne naslovnice magazina, stalno se pojavljivala na televiziji i u svetu mode. Brzo je postala “najfotografiranija žena na svetu”, a da nije još uvek glumila ni u jednom filmu. S Vadimom se razvela nakon pet godina.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi