Loni Vilson
Profimedia

Bivša manekenka Loni Vilison, nekadašnja supruga Džeremija Džeksona, zvezde "Čuvara plaže", danas je daleko od zanosne lepotice koja je žarila i palila Holivudom, a nove slike teško je gledati.

Nakon što je se dve godine vodila kao nestala, konačno je pronađena na ulicama Los Anđelesa u oktobru prošle godine, gde živi kao beskućnica, a njene fotografije su rastužile javnost.

Loni je na slikama neprepoznatljiva, a paparaci su je snimili kada se nasmejala strancu koji joj je dao hranu, a na fotografijama koje je The Sun objavio, jasno se vidi da joj nedostaju prednji zubi.

Nove potresne fotografije usledile su samo nekoliko meseci nakon što je snimljena kako u potrazi za hranom kopa po kontejneru.

Loni je u ranijem intervjuu za The Sun priznala da je u problemu, i otkrila im da je završila na ulici nakon što je doživela nervni slom. Još jedna od Džeremijevih bivših, Sindi Kovacs, prokomentarisala je za britanski tabloid da je glumac odbio da pomogne bivšoj supruzi nakon što su se razveli 2014. godine.

Veoma je tužno to što se dogodilo Loni i što nikada nije dobila pomoć koja joj je bila potrebna - rekla je Sindi i dodala da joj je muka od načina na koji se Džekson ponašao prema njoj.

Bivša manekenka bila je udata za Džeremija od 2012. do 2014. godine, a zatim je nestala 2018. godine kada su prijatelji pokušali da je nagovore da ode u kliniku za odvikavanje kako bi se pozabavila mentalnim problemima i zavisnošću od kristal meta. Njen brak je propao nakon niza svađa pod dejstvom alkohola. Nakon poslednjeg sukoba, Džeremi ju je napao, a Loni je završila izgrebana, u modricama i sa dva slomljena rebra.

Loni Vilson

instagramprintscreen

Loni Vilson, Foto: instagramprintscreen

Villison je radila kao asistentkinja u centru za plastičnu hirurgiju u Los Angelesu, a onda je 2016. godine doživela nervni slom i dobila otkaz, a zatim izgubila kuću. Neko vreme je radila i kao instruktor fitnesa i krasila naslovnice nekih časopisa, ali sve je pošlo po zlu zbog mentalnih problema koje ima.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Haberler.com (@haberlercom)

Počela je da se drogira i od tada se borila sa zavisnošću od meta i alkohola i bavila se problemima mentalnog zdravlja.