GAJILA POVRĆE DA PREHRANI PORODICU Bila je na ivici bede, jedan momenat je promenio sve i danas zarađuje milione

Ruska lepotica danas važi za jednu od najuspešnijh i najplaćenijih manekenki, a nekada je živela u bedi.

Irina Šajk
Irina Šajk, Foto: EPA/CLEMENS BILAN

Irina Šajk, slavna manekenka odrasla u siromašnom ruskom gradiću Jemanzelinsku, gde je stanovala u neuglednom malom stanu u siromašnom predgrađu.

Nakon što joj je otac preminuo od raka pluća, Irina je sa svojom sestrom morla da pomaže majci u uzgoju povrća kako bi preživeli. Ona je otkrila da je u jednom trnutku osetila da je vreme da napusti rodni kraj i okuša svoju sudbinu.

Irina Šajk
Irina Šajk, Foto: EPA/IAN LANGSDON

- Na kraju nisam bila sigurna čime ću se baviti, no znala sam da ću napustiti svoj rodni grad. Osećala sam da je to moja sudbina - tvrdi Šajkova. Sa 18 godina otputovala je u Moskvu kako bi učestvovala na izboru za mis, gde je i pobedila.

Irina Šajk
Irina Šajk, Foto: EPA/GUILLAUME HORCAJUELO

Upravo tu su je 2004. godine primetili fotografi, koji su odlučili da joj naprave buk i tako je krenula njena karijera modela. Svoj specifičan izgled je nasledila od oca Valerija, dok na majku ima svetle oči. Još kao mala privlačila je pažnju svojom lepotom i neobičnim izgledom, ali uvek je bila skromna i posvećena učenica.

Na njen šarm niko nije imun. Do sada je krasila naslovnice svih prestižnih magazina i radile kampanje za mnoge poznate brendove. Takođe je imala priliku da se uproba u ulozi glumice u filmu "Herkules".

Irina Šajk i Bredli Kuper
Irina Šajk i Bredli Kuper, Foto: Profimedia

Iako bi je mnogi muškarci poželeli kraj sebe, njen bivši dečko fudbaler Kristijano Ronaldo ju je varao, pa je manekenka stavila tačku na njihovu petogodišnju vezu kada ga je ostavila. Irina je danas je u srećnoj vezi sa glumcem Bredlijem Kuperom, a u aprilu prošle godine dobila prvo dete, ćerku Leu de Senu.

Irina Šajk i Bredli Kuper
Irina Šajk i Bredli Kuper, Foto: EPA/Justin Lane

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi