Viktorija i Dejvid Bekam
Profimedia
Viktorija i Dejvid Bekam

Profimedia

Viktorija i Dejvid Bekam, Foto: Profimedia

Viktorija i Dejvid Bekam stigli su u Crnu Goru, a njihov dolazak prekriven je velom tajne. Kako "Alo!" saznaje Viktorija je u Crnu Goru stigla u četvrtak veče, a Dejvid sutradan. Slavni par zahtevao je potpunu privatnost i mir. Dejvid i Viktorija Bekam su 4. jula proslavili 19 godina braka, a zajedničkom putovanjem demantuju glasine o razvodu.

"Bekamovi su stigli u Dubrovnik privatnim avionom, odakle su se jahtom uputili u Crnu Goru. Dejvid i Viktorija odseli su sa decom u luskuznom hotelu na Svetom Stefanu", kaže naš izvor i dodaje da je poznati opkoljen obezbeđenjem.

"S obzirom na to da su svetske face, Viktorija i Dejvid su zahtevali potpunu privatnost, te je gotovo nemoguće da ih vidite negde bez obezbeđenje. Ne žele da ih uznemiravaju fanovi, pa su zbog toga pojačali mere bezbednosti. Danas sam iz prikrajka video Viktoriju kako odmara na plaži, sve vreme je krila lice kačketom i nije delovala previše raspoloženo", dodaje naš izvor.

Bekamovi će odmor provesti na Svetom Stefanu, a bivši fudbaler će završnicu Mundijala ispratiti, sa suprugom na jednoj od najtraktivnijih lokacija na Crnogorskom primorju.

Bekamovi došli u Crnu Goru

Instagram

Bekamovi došli u Crnu Goru, Foto: Instagram

Sveti Stefan jedno je od omiljenih letovališta svetskog džet-seta na kom su do sada boravili Sofija Loren, Ronaldo, Klaudija Šifer, Majkl Daglas, Ketrin Zita-Džouns, Adrijana Lima, Marija Šarapova, Novak Đoković sa suprugom Jelenom i mnogi drugi.

 

 

Komentari (8)

Nikadcg

13.07.2018 23:40

Ala ih je neko zajebao. Sledeca vest -Bekamovi hospitalizovani zbig stomacnog virusa...

Miki

14.07.2018 01:11

@Nikadcg - Joooooj???????

Passe

14.07.2018 02:33

@Nikadcg - Tu pricu pricaju neki koji su nekada davno letovali u CG i razumem da su utisci ostali takvi. Ali, puno toga se promenilo, upravo uzivam u blistavo cistoj vodi u Budvi, resili su to sa vodom i kanalizacijom, kao i sa odnosenjem otpada. Grad je mnogo sredjeniji i cistiji. I nema onog drndanja masinama usred sezone, svi radovi obustavljeni.

Šćepan Mali

14.07.2018 06:15

@Nikadcg - Nijesmo mi budale jadan bio da im damo nasu vodu i hranu pa da se proseru ko galebovi. Kupili smo Rosu i presuli a na Zlatibor smo nabavilu "original" Njegusku prsutu.

Dragan

14.07.2018 01:19

Bekamovi stigli u Crnu Goru... misleći da su u Albaniji...

Anita

14.07.2018 02:00

...eto posla za Soraju preko glave, doci ce joj u pomoc i fino vaspitana Ana Korac...srecnice

Joksim

14.07.2018 02:14

A nu srece za domace starlete...

gost

14.07.2018 14:01

Slećeli su na podgorički aerodrom, ne dubrovački