andrea bočeli
printscreen
andrea bočeli

printscreen

andrea bočeli, Foto: printscreen

Andrea (62) i Veronika (36) upoznali su se 2002. godine na jednoj zabavi. Veronika je tada imala 18 godina. Njihova ljubav započela je kao u nekoj filmskoj priči, nakon što joj je on iste večeri kada ju je upoznao otpevao ariju. Pesmom ju je zapravo i osvojio.

— Svi su bili tamo i to je zaista bio divan trenutak. Bio je to najbrži početak neke veze jer smo se zbližili iste večeri — prisetio se Bočeli upoznavanja sa suprugom u jednom od intervjua.

Par se nikada nije zamarao velikom razlikom u godinama, a Andrea je objasnio kako su velike razlike zapravo tradicija u njegovoj porodici i nešto što se podrazumeva.

— Između mojih roditelja takođe je velika razlika. Uz to sam vrlo religiozan, a razlika u godinama je nešto što često susrećemo u biblijskim brakovima — rekao je operski pevač. Dodao je kako ga sa suprugom Veronikom najviše povezuje muzika.

andrea bočeli

Profimedia

andrea bočeli, Foto: Profimedia

Andrea je u to vreme bio u braku sa bivšom suprugom Enrikom Kenzati, sa kojom je dobio dvojicu sinova, ali od nje se razveo ubrzo nakon što je upoznao Veroniku.

Veronika je 2012. godine dobila sa italijanskim tenorom čerku Viktoriju, a taj srećan događaj par je obeležio pesmom, tačnije zajedničkom izvedbom ljubavne pesme Qualche Stupido. Dve godine kasnije Andrea je Veroniku odveo pred oltar, 21. marta 2014. godine venčali su se na bajkovitoj ceremoniji u Toskani.

Danas žive u Italiji, a tokom prošle godine zajedno su se posvetili i borbi protiv korona virusa, koji su oboje preležali i uspešno se oporavili.

Komentari (1)

Mare

15.04.2021 08:02

I slep progledao