Bred Pit i Anđelina Džoli
Profimedia.rs
Bred Pit i Anđelina Džoli

Profimedia.rs

Bred Pit i Anđelina Džoli, Foto: Profimedia.rs

Bred Pit (55) i Anđelina Džoli (44) nikako ne mogu da se dogovore oko starateljstva nad decom, koje bi zadovoljilo obe strane, nakon što su pre nešto više od dve i po godine prekinuli ljubavnu vezu.

PROČITAJTE I:

 

* Anđelina i Bred imaju ukupno šestoro dece, troje bioloških, dok su troje usvojili

* Poznati par je 2016. godine šokirao javnost kada su objavili da se razvode

* Džolijeva je tokom procesa rastave Bredu branila da viđa decu

Od tada su imali mnogo sudskih parnica, a Pit je u više navrata govorio kako Anđelina koči razvod, iako je ona bila ta koja je podnela papir. Sada je ipak "pao" dogovor između roditelja.

S obzirom na to da je Anđelina zauzeta snimajući film, pristala je da ovo leto deca budu sa tatom na njegovom luksuznom imanju. Inače, ona nije htela da deli starateljstvo sa bivšim partnerom, pa se na ovo gleda kao na veliki pomak u njihovom odnosu.

Anđelina Džoli

Profimedia

Foto: Profimedia

Izvor blizak paru ispričao je kako je Bred oduševljen što će biti sa decom, jer se nisu viđali često nakon raskida veze sa Džolijevom, a srećni su i njegovi roditelji, koji će provesti vreme sa svojim unucima.

Bred i Anđelina imaju šestoro dece: ćerke Zaharu Marli (14), Šajlo Nuvel (13) i Vivien Marčelin (11), te sinove Medoksa Čivana (17), Paksa Tijena (15) i Noksa Leona (11).

Bred Pit i Anđelina Džoli sa decom

Profimedia

Foto: Profimedia

BONUS VIDEO

Insta provokator: Sanja Stanković saterana u ćošak, morala da otkrije istinu o katalogu!