Bred Pit, Anđelina Džoli
Youtube/printscreen
Bred Pit, Anđelina Džoli

Youtube/printscreen

 Foto: Youtube/printscreen

Upečatljivi trojac Anđelina Džoli, Bred Pit i Dženifer Aniston neprestano puni stupce stranih medija,a sad su se pojavili novi detalji.

Naime, nedeljama unazad se šuškalo kako su Dženifer i Bred ponovo stupili u vezu, a kako se navodi Anđelina je sada odlučila da ode korak dalje i tuži Dženifer.

Kako bi uskoro trebalo da se održi parnica između Anđeline i Breda oko starateljstva nad njihovo šestoro dece, glumica želi da upotrebi argumente protiv glumca tako što će istaći da je Bred upoznao Dženifer sa njihovo troje dece, navode strani mediji.

Bred Pit

Youtube/printscreen

Foto: Youtube/printscreen

Razlog tome je njena ogorčenost zbog ponovnog pomirenja bivših supružnika, preko čega ne može da pređe.

- Anđa govori ljudima kako će Bred i Džen platiti za to i kako će na silu dovući glumicu na sud, kako bi je advokati izrešetali - otkrio je izvor i dodao:

Dženifer Aniston

Youtube/Printscreen

Foto: Youtube/Printscreen

- To unakrsno ispitivanje će uključivati pitanja o Bredovom odnosu sa decom, stvarima koje je govorio o Anđelini, drugim ženama koje je viđao, te njegovom odnosu sa Dženifer. Neće moći da se izvuče - zaključuje izvor.

Podsetimo, Anđelina i Bred upoznali su se 2005. na snimanju filma 'Mr. and mrs. Smith'. Ljubav su krunisali brakom, kojem su pre tri godine odlučili da kažu zbogom.