Marija Kilibarda
promo
Marija Kilibarda

promo

Marija Kilibarda, Foto: promo

Ideja od podršci i priče malih preduzetnika o tome kako su krenuli od nule da grade svoj posao, oduševila je gledaoce Prve televizije koji su u velikom broju ispratili prvu epizodu emisije „Super Srbija“. Lepa voditeljka Marija Kilibarda kaže da su reakcije publike izuzetno pozitivne: “Ljudi su odušeljveni što podstičemo male preduzetnike kroz ovakav TV projekat da više veruju u sebe, svoje snove kao I sve druge da se odvaže da započnu svoj biznis, a tek će biti motivisani kad čuju preostalih sedam priča”, kaže voditeljka emisije Marija Kilibarda.

Super Srbija

promo

Super Srbija, Foto: promo

Večeras u 18.45 časova videćemo drugu priču koja je ponikla iz ljubavi prema prirodi. Sanja Kun i Vlastimir Topličević su skromni, vredni i istrajni životni partneri koji u Novom sadu imaju porodičnu manufakturu prirodne kozmetike “Freshka gora”.

Ovi zaljubljenici u prirodu su dobili šansu da svoje prirodne deo stikove izlože u Roda marketima gde se eksluzivno mogu kupiti u okviru projekta “Super Srbija”.

Sanja i Vlasta su dva slobodna duha koja su uspela da želju za slobodom pretvore u izvor prihoda. Njihovi biljni kozmetički proizvodi rezultat su sklada u kom žive sa prirodom.

Kao jedan od osam učesnika Super Srbije - projekta davanja inovativnog podsticaja preduzetništvu koji su pokrenuli “Direct Media” i “Roda” – i “Freshka gora” se takmiči se za izbor “Hit proizvoda”.

Kada neko odraste sa prirodom, priča se zaokruži na najbolji mogući način. Vlasta i Sanja zajedno su prošli kroz mnoge avanture, čak 13 puta menjali mesto prebivališta i poslove, a priča o sopstvenom biznisu došla je spontano. Sve je počelo na pijaci gde su imali svoju tezgu.

Super Srbija je emisija o ljudima koji veruju u svoje snove više nego što se plaše neuspeha. Svake nedelje na Prvoj televiziji saznaćemo šta je ključni sastojak svakog uspeha i zašto je preduzetništvo najbolja škola koju možemo proći.