Sloba Radanović
E stock
Sloba Radanović

E stock

Sloba Radanović, Foto: E stock

Folk pevač Slobodan Radanović tražiće i od crkve da prekine njegov brak sa Kristinom Kijom Kockar. Bivši učesnik "Zadruge" kaže da će priznati pred popom da je kriv i grešan jer je prevario ženu sa blogerkom Lunom Đogani pred milionima ljudi, uživo u rijalitiju na televiziji Pink.

Pevač i stjuardesa su se razveli prošle nedelje u osnovnom sudu u Zrenjaninu, a po želji Radanovića uskoro će to uraditi i pred Bogom.

"Ostalo nam je da se i crkveno razvedemo. To nije tako jednostavno kao u opštini, postoje razne peripetije, ne možemo samo da potpišemo papire. Jedno od nas mora da prizna krivicu i da kaže zašto se rastajemo. Spreman sam da priznam krivicu, jer ja i jesam pogrešio. Grešan sam, napravio sam preljubu i treba da snosim posledice", kaže pevač.

Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović

E stock

Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović, Foto: E stock

Radanović kaže da bi bilo glupo da ne prizna da je kriv za raspad braka, s obzirom na to da je on svoju ženu javno prevario.

"Pa sigurno i popovi imaju televizore kod kuće i mogli su da vide u "Zadruzi" šta se dešavalo i ko je zabrljao. Reći ću: "Pope, gledao si moj greh, znaš da sam ja kriv"", priča pevač.

Sloba kaže da se već raspitivao i da zna da je razvod moguć, ali će detaljnije informacije potražiti od sveštenika Branislava, starešine crkve u Zrenjaninu u kojoj se pre malo više od godinu dana oženio.

"Kada budem imao manje obaveza i uspeo da spojim bar dva-tri slobodna dana, otići ću u crkvu i raspitati se detaljno oko uslova i šta treba da uradimo kako bismo se Kija i ja crkveno razveli. Ono što za sada znam jeste da svako ima pravo na četiri crkvena braka, ali sada i ne razmišljam o tome. Ne mogu sebe da zamislim sa novom devojkom, kamoli da se ženim. Tek sam pre nekoliko dana ponovo postao momak. Trebaće mnogo vremena da prođe kako bih ponovo razmislio da neku odvedem pred oltar. Za sada imam druge prioritete, a to je da radim i gradim karijeru", priča Slobodan.

Komentari (23)

Željko

15.08.2018 07:56

Glupost! Malo mu bluda još bi i 4 crkvena braka! Dva su dozvoljena. Kaže izreka prvi brak -radost, drugi- žalost, treći - NIKAKO!

Drago

15.08.2018 12:16

@Željko - A,jaka star enčai jseu Crkvi. zašto bi to neko morao.,Ima grdjanko venčanje i to je sasvim dovoljno. Ukoliko p9ostoji oštovanje, uvažavanj, tolerancije i bzuslovna ljubav, ništa više nije potrebno.....

Suzy

15.08.2018 08:41

Nema u crkvi nikakvih peripetija,sve se to završi začas oko razvoda.Taj crkveni brak,i da nije poništen,ne smeta da se i pored njega venčaš građanski.Pravite oboje famu od crkvenig braka,iako on nema nikakvu validnost, osim ceremonijalnu

Milena

15.08.2018 08:55

Tu je i kraj jedne velike ljubavi. Od pomirenja nema ništa, jer kad se jednom u crkvi razvede sigurno se ponovo neće ženiti sa istom. Niko srećniji od njegovoh roditelja.

Oxi

15.08.2018 09:29

Oprosteno je gresnicima koji se pokaju, u vecni pakao idu oni koji odbijaju da priznaju svoje grehe i suoce se sa njima. Slobina zena ni jednog trenutka nije pokazala ni trun kajanja zbog toga sto je ucinila preljubu sa Andrijom i Filipom, vec napolju nastavlja da radi isto i spava sa drugim muskarcima. Crkva bi ucinila nemerljivu stetu kad bi prihvatila razvod tog braka samo po priznanju krivice Slobodana Radanovica.

Deki

15.08.2018 09:35

Put do razvoda crkvenog braka je vrlo jednostavan. Preda se zahtev kratak, potom ga nadležni organ odobrava i priča završena.Taj brak je već ništavan je rsu obostrane prevare u pitanju.Da bi nju zaštitio ti svu krivicu preuzimaš na sebe. Kao i uvek dženlmen.Nataša Bekvalac i Ikodinović su taj proces završili za nedelju dana.Nikakav problem..Tvoj greh, a gospodja je amnestirna iako je ona to radila prva i te kako, to znaš i sam.To je tvoj izbor,ništa se ne menja.Kakav greh, pusti te priče...

Dragče

15.08.2018 09:49

A šta imaš čekat dečko. Razguli taj crkveni brak i ženi se. Treba porodicu pravit, decu sticat......skućiti se..... Za sve to treba neko vreme, a roditelji su ti stari. Imaju normalnu želju da imaju unuče. Sve to može i paralelno sa pevanjem. Ako nisi alav. Samo nađi normalnu ženu za drugi brak i sve ćeš postići. Žena je stub kuće, porodice i harmonije u familiji. Za tebe, za decu, za tvoju i njenu familiju. Nemoj da i naredna žena opšti sa tvojom familijom preko advokata....

mila

15.08.2018 11:22

@Dragče - Najbolje zbog roditelja da pravi porodicu, samo neka su oni srecni, a njemu kako bude..m

nada

15.08.2018 09:57

Tacno da moze cetiri puta dok ne dobijes dete a ako ga dobijes i razvedes se vise je gotovo jado jedna !!!!!!!!!!!

Todor

15.08.2018 12:18

@nada - Zašto ti brineš o tome, da li je to tvoj problem, ????????????????????

Ciro

15.08.2018 09:58

Do kraja Zadruge se nije pokajao. Nije se Kiji izvinio. Nije trazio da mu oprosti prevaru. Kiju je stalno vredjao i kinjio kao da mu je ubila najmilije. Toliku mrznju prema Kiji nije pokazivala ni svalerka Luna.

Alisa

15.08.2018 10:04

On se uopste ne kaje samo se folira

mila

15.08.2018 11:21

@Alisa - To smo videli...ne zna covek sta je blam, bas kao ni njegovi..

DIMA

15.08.2018 20:44

@Alisa - Što bi se on kajao, kad je sve to ona radila pre njega i još gore stvari. On sve to zna ali ne želi da govori o tome.Ne zaboravi da ako sveštenici gledajuTV isto tko čitju i jštampu iprate ssve. tako im je jasno koliko ona vredi.Ti siurio toj što si uradio,ali tvojpostupak ne opradava njena sr.nja i njena činjenja. ne možeš je prikazivati kao moralnu osobu,kada to nije...Očigledno tijimaš problem sam sa sobom. Tebi je neophodan dobar psihijatar da popričaš sanjim i da izadješ iz svega valjano.

mladja

15.08.2018 13:23

Sloba se raspitao koliko puta moze da se razvede u crkvi!? On vec planira jos nekoliko razvoda. Ja sam vernik, stalno odlazim u crkvu ali za ovo nikada ne bih pitao.

bebi

15.08.2018 13:24

Ko se zeni na brzinu morace da se kaje natenane.

Mita

15.08.2018 20:36

@bebi - Zakonit razlog za razvod koji Crkva priznaje je; neverstvo supružnika. tada dolazi do prestnka crkvenog braka. Ispunili ste obadvoje uslove.Ona je tebe zapustila kao partnera i tretirala te kao cimera,samim tim si poželeo drugu devojku i zaljubio se ludo.Bila je u Emiratima sa oženjenim pilotom u vezi preko godinu i po dana.kad jedao šut kartu, onda g je ucnejivala, zbog čega je dobila otkaz.Znao si za sve njene preljube, samim tim si posao njen saučesnik u tomeProblem imaš ti,pokrivaš je i dalj

djamla

15.08.2018 13:25

Sloba treba da zna je ucinio veliki greh i da je on veliki gresnik.

sinod

16.08.2018 23:13

@djamla - A Kristinj od prevra amnestirana, jel...

On

15.08.2018 16:55

Moraće zajedno i na pokajanje!

ATA

15.08.2018 20:21

@On - Preljubaje osnovni uzrok za razvod braka koji crkva priznaje. Obzirom da su obadvoje varali, snose istu odgovornost po tom pitanju. Sem toa, Slobo moraš svešteniku ispirčati istinu, a to je da dve godine niste bili intimni,pa onda još 9 meseci u Zaruzi i nakon izlaska....Veza se raspala jer je ona tebe prva varala pa to nastvila a ušla u zadrugu kao ljubavnica Andrije iz Budve.U Crkvi ne smeš lagati.to je istina.Ona je promiskuiettna osoba.

Milos

17.08.2018 11:05

Sloba i dalje ne zali sto je zgresio u Zadruzi. Ne shvata svoj greh.

Aco

18.08.2018 10:34

SLOBA TREBA DA TRAŽI OPROŠTAJ U CRKVI. On nije svestan je svog greha, njegovo izbegavanje pokajanja kida dušu