Saša Popović
Alo!/Rajko Ristić
Saša Popović

Alo!/Rajko Ristić

Saša Popović, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Saša Popović, kojem je nedavno opljačkana kuća na Bežanijskoj kosi i u prošlosti je doživeo istu situaciju, kada su mu u stan u kojem je tada skromno živeo, upali lopovi.

Nakon raspada "Slatkog greha" Popović nije imao prihode i smišljao je načine kako da preživi. Prodao je stan u Novom Sadu i nekoliko automobila i uložio 170.000 maraka u banku "Dafine Milovanović", koja je ubrzo propala, kao i Sašina ušteđevina.

Saša je bio primoran da godinama živi u jednom soliteru u stanu od 17 kvadrata. Jednog dana su mu obili stan, a na krevetu ostavili samo pidžamu. Da izađe iz finansijskih problema pomogli su mu Brena i Boba, pa je kupio kuću na Bežanijskoj kosi i vratio dug.

Komentari (2)

Сараџогла

17.08.2018 21:46

Наш народ каже ... Даш му да чува три овце а погуби свих пет!

TANJA

18.08.2018 11:46

Ne trebati otimati tudje.Lopvima treba zstvor,ne nanogica.Ne da priznaju,negode se i pola im se Prasta.Medjutim,tolika prasina oko kradje Sase Popovica,koji zaradjuje s i g u r n o milione.A mozda i miljarde.Zasto je to morao u javnost da iznosi.KO DA MU JE OTETO PAR MILIONA EVRA.To sto je oteto,on ce da zaradi za mese,dva.To ko da meni neko ukrade 10 evra.Pitanje i dal ovaj covek placa porez koliki treba il u ugovima pise manje cifre da bi porez bio manji.BIZNISMEN.NOVOPECENI BOGATAS.AL JAVNI.