Zorica Dukić
screenshot Dailymotion
Zorica Dukić

screenshot Dailymotion

Zorica Dukić , Foto: screenshot Dailymotion

Dok je Gastoz sedeo za trpezarijskim stolom, nije ni slutio da u tajnoj sobi njegova draga isprobava venčanju za njihov divan dan. Mada, ako ćemo po običajima, Gastoz ne bi ni trebalo da vidi Zoricu u venčanici pre venčanja, jer je to, po starim verovanjima, maler.

 

Ali, s obzirom na to da se par venčava u rijaliti šouu, šta mislite? Možemo li na sutrašnjem venčanju Zorice i Gastoza očekivati skandal u vili "Parova?

 

 

 

Komentari (5)

Zoran

17.06.2016 17:33

Pa makar i ovako fejk samo da to doživi. Jadna li je bože

Jana

17.06.2016 20:25

@Zoran - Ne mogu da verujem da moramo gledati tog glavonju i ovu opajdaru matoru koja po svaku cenu hoce da se uda i ova tv ce praviti cirkus sutra dok sahranjuju naseg najboljeg glumca e bas cu ih bojkotovati radi gledanosti njihove i neka ih narod bojkotuje.

Ruzica

17.06.2016 19:55

U koliko sati ce biti Crkveno vencanje? Zorice, Zorice ti si najjeftinija ukucanka!!!!!!

Laki

17.06.2016 23:06

@Ruzica - Vencali su se i Vesna i Zmaj, pa zasto nebi i patuljak i babuskera, to joj je jedina sansa a dali ce biti skandala naravno da hoce takvi kao njih dvoje umesto da budu izbaceni Maric nagrađuje dno da nema kuda dalje

sve je to mmmmmmm

18.06.2016 10:54

sramota peconi sta radis sa maricem,jako nezgodne uloge imate sve je to namestaljka samo da pobedi gadskrozz.sve je to dogovor unapred vec izreziran..ubacuju stalno nove nepoznate takmicare samo da bi ostali ovi kao poznati i nominuju sve one nepoznate a samo je jedan favorit,i onda je on naravno prvi i tako te glupostiJednom recju FAKE RIJALITY.SRBIJO STIDI SE TAKVIH LJUDI.