Zmaj od Šipova
Jutjub printskrin
Zmaj od Šipova

Jutjub printskrin

Zmaj od Šipova, Foto: Jutjub printskrin

- U dogovoru sa produkcijom Hepi televizije izašao sam iz rijalitija da bih obišao moju staru majku Boju koja ima 85 godina i farmu, preselio stoku sa planine kući pre zime i velikih snegova i "umirio" medvede koji mi već dugo nanose štetu i uništavaju životinje zajedno sa lopovima. Zima na planini rano dođe i moram da spremim hranu za životinje i uzimim stoku. Čim to završim, vraćam se u "Parove", jer ne želim da izdam mog prijatelja Milomira Marića i Hepi televiziju koja je moja kuća u kojoj sam dobio veliku popularnost - rekao je Zmaj i poručio:

- Mariću, dolazim čim smirim mede!

Zmaj je sa prijateljem Nešom Vukovićem prošetao Banjalukom, gde su ga dočekali njegovi fanovi koji su se s njim slikali i tražili da se što pre vrati u "Parove".

Na putu do kuće Zmaj je svratio u jedan restoran da ruča i predahne od dugog puta, ne sluteći šta će se desiti.

- Ušao sam u restoran u kome se na televiziji gledao rijaliti "Zadruga". Kad sam to video, nešto mi je došlo i tražio sam da prebace na Hepi televiziju i "Parove". Pošto to nisu uradili ja sam ugasio televizor i tražio Hepi i "Parove". Neki momci, već polupijani, njih petnaestak, krenuli su da se sa mnom obračunaju. Počelo je guranje i došlo je do gužve. Zahvaljujući prisebnošću mog prijatelju Neše Vukovića i još nekih ljudi nije došlo do većih problema - kaže Zmaj i dodaje da se ubrzo vraća u rijaliti "da pokaže ko je 'tata igre'".