Slađa Trajković
Screenshoot Instagram
Radiša Trajković Đani sa suprugom Slađom

Rajko Ristić/Alo!

Radiša Trajković Đani sa suprugom Slađom, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Slađana nije želela da otkriva detalje, ali je na kraju ipak posustala.

"Nigde nisam pročitala da ulazim u Zadrugu", rekla je Slađana pokušavajući da se ne nasmeje. Na pitanje šta će se desiti ako je neko uvredi Slađa je u svom stilu odgovorila:

"Pa, možda se desi da prebijem tog nekoga. I, onda brže i izađem nego što sam ušla", nasmejala se buduća učesnica "Zadruge 2".Ona nikome neće ostati dužna, a na pitanje šta će se desiti ako je neko napadne kaže:

"E pa to ne može da se desi. To je nemoguće." Njena porodica nije baš srećna što će je gledati svakodnevno na malim ekranima.

Na pitanje kako su reagovali kada su čuli da ulazi u rijaliti kaže:

"Hvala bogu nikako! Svi, ama baš svi su protiv toga. Jedino Srećko nije protiv, to je moj pas. U stvari možda jeste protiv ali ne ume da kaže. Šalu na stranu, svi se plaše da uđem jer me poznaju. Znaju da ni ja sama ne znam kako ću reagovati u nekim situacijama i da od mene svašta mogu da očekuju."

Komentari (5)

Seka

14.08.2018 13:29

Juu naopako!?!?!?

Drhtim

14.08.2018 13:45

Ma opasna si nema sta!Aj sto ce ucesnici da se uplase,nègo ja kao kao gledalac necu smeti od straha da gledam...haha...nisi ti normalna definitovno

vita

14.08.2018 14:18

imaju tabletke hahaaaa

cica

14.08.2018 21:15

plasi li se taj tvoj pjevo.

Zasto

15.08.2018 00:11

Udala si se...imas muza...imas lovu...poznata si zena poznatog pevaca.Sto ti to treba?Samo ces da nabacis i sebi i muzu bedu na vrat i javno da se osramotis i izblamiras...Osecam da nisi dama,a samim tim sto ulazis do i dokazujes