Anabela Atijas
Screenshoot
Anabela Atijas

Screenshoot

Anabela Atijas, Foto: Screenshoot

Pevačica Nadežda Biljić je pri samom ulasku u "Zadrugu" napravila opštu pometnju svojim prisustvom, a naročito zbog iznošenja pojedinih informacija o najaktuelnijem ljubavnom trouglu Kristini Kockar, Luni Đogani i Slobodanu Radanoviću.

Ona je tada priznala da je imala neke dogovore sa Luninom mamom, Anabelom Atijas, što je na kraju i sama demantovala. S obzirom na to da je bila gost u emisiji "Zadruga - narod pita", jedan od gledalaca se uživo uključio u program i zamolio ju je da obrazloži o čemu je reč.

Nadežda Biljić

Screenshoot Youtube

Nadežda Biljić, Foto: Screenshoot Youtube

- Nismo imale nikakav dogovor, ja sam svašta rekla pa porekla. Mene nikad ne treba smatrati ozbiljno, meni je jezik brži od pameti, ne treba me shvatati ozbiljno. Nismo imale dogovor, bile smo jako dobre prijateljice, imamo zajedničkog prijatelja i krenula sam čisto da se vidim sa njom, ako treba nešto da odnesem, da pružim podršku i tako dalje. O tome smo pričale, kroz priču mi je rekla šta se priča o Kristini, uopšte nisam imala zadatak da je pljujem - priznala je Nadežda.

Zadovoljan odgovorom, gledalac je želeo da ona prokomentariše kako vidi najaktuelniji ljubavni trougao iz njenog ugla, a ona je rekla nešto što je nasmejalo sve u studiju.

- Budalaštine. Luna i Sloba su se voleli ne znam koliko, na kraju Kija ustane i kaže voli njega, on kaže da voli obe. Pa na kraju ja volim i Čolaka i Mikija, ne razumem!?

 

Komentari (5)

gagica

08.07.2018 13:25

Anabela uputila Nadezdu, pri ulasku u Zadrugu, da bude protiv Kije a da pomaze Luni. Pri tome trazila a Nadezda priznala i zaklela se da ce po tome postupiti. Pre bezanja iz Zadruge, Nadezda kazala da bezi zbog Lune. Sada nista ne priznaje jer joj Anabela zapretila.

mila

08.07.2018 15:29

@gagica - Jasno je nama bilo da su svi koji su ulazili imali zadatke od Anabele, ali dzaba, nista joj nije uspelo.O Nadezdi je suludo trositi reci...

gagica

09.07.2018 10:07

@gagica - Nije joj uspelo da uzmu prvo mesto. Ali joj uspelo da zauzmu dva prva mesta u Zadrugoviziji i II mesto u Zadruzi. I to je uspeh, mada je namesteno falsifikovanjem broja SMS.

dzoni 89

08.07.2018 17:25

luna je luda luna je jedna obicna lunjara niko i nista slobo je tupander bio i ostao a kija je kraljica kija je diva

Valjevka

09.07.2018 10:21

Anabela i Mirko manipulišu Nadeždom. Tražili su od nje da pred svima kaže kako je budala i kako nju ne treba shvatati zdravo za gotovo. Nisu mogli ništa pametnije da smisle, znamo da je dogovor postojao i sada postoji. A tek pesma koju je snimila, ismejali su je do kraja, po ko zna koji put Nata dozvoli da naprave budalu od nje. I pesma se zove BUDALA, ako niste čuli poslušajte i sve će vam biti jasno. Da nije tužno bilo bi smešno.