Kristina Kockar i Sloba Radanović
E-Stock
Kristina Kockar i Sloba Radanović

E-Stock

Kristina Kockar i Sloba Radanović, Foto: E-Stock

Nakon što je odvezao Kiju kući, Sloba je došao da se pozdravi sa roditeljima, a zatim krenuo ka Beogradu. 

- Posle suda smo se Kristina i ja vozili sat vremena po Zrenjaninu. Želeli smo da obiđemo ceo grad. Kupili smo da jedemo i onda smo se provozali. Sada smo prvi put imali priliku posle "Zadruge" da se ispričamo u našem gradu. Za pet godina svaki kutak ovog grada smo prošli, tako da, gde god pogledam, vrate mi se uspomene na nju. I ranije smo nas dvoje voleli tako da se vozimo po gradu. Tada je bilo još teže jer su na radiju išle neke naše pesme dok smo se vozikali. Bilo je baš nostalgično - otkrio je Radanović, ne uspevajući da sakrije emocije.

Dok je sedeo na njegovoj i Kristininoj klupi, Sloba je rekao:

- U ovom gradu smo se i venčali, ovo je grad naše ljubavi. Dok nije došao trenutak da se razvedemo, nisam toliko ni razmišljao o našem konačnom kraju. Kada dođete u sud i kada pred vas stave papir da potpišete, mnogo je teško. Tek tada nagrnu sve uspomene, ali samo lepe. Ničega ružnog se ne sećam - nostalgično je ispričao pevač, dok Kristina nije želela da daje komentare.

- Nemam snage da pričam o tome, razumite me - kratko je rekla bivša stjuardesa.

Kija Kockar

E-Stock

Kija Kockar, Foto: E-Stock

 

Komentari (10)

Bane

08.08.2018 23:27

Koliko su plakali, porastao Begej 10cm i neće piškiti bar mesec dana ! Hm, da u snovima !

Mina

09.08.2018 00:13

Nebo se otvorilo i kamen je zaplakao a ja sa upravo povratila. Odvratnija stvorenja i lazljivija nisam videla. Pa to nema ni blama ni srama. Sad su vec poceli da preteruju

Daca

09.08.2018 00:58

Šta još treba sada već bivša supruga da uradi da bi ovaj čovek napokon pokazao malo dostojanstva . Popljuvala ga je najstrašnije izvređala njegove najmilije . Iz dana u dan prikuplja jeftine poene komentarišući Slobodana i sve vezano za njega u podrugljivom tonu . A on ? On je definitivno ili " prso" ili je , teška srca to moram da kažem , Kristina sve u pravu !

ZIndija

09.08.2018 01:02

Sad treba da potražite psihijatra da vam da "napismeno" da ste i jedno i drugo teški psihijatrijski slučajevi, škodljivi za sebe,a naročito za okolinu, kojima ne može pomoći nijedna medicinska mera.Lupetanje takvih gluposti i budalaština koje vi lupetate,na pragu tridesetih, govori da bolujete od teškog, i ,izvesno je,neizlečivog oblika retarditisa.

Badza kostolomac presretac

09.08.2018 01:19

Neces ti rodjeni nje se lako otarasiti.Ona sebe uzdize a tebe srozava.Zamisli se sta ce ti biti ako jednog dana budes hteo da se zenis nekom drugom.Pakao ce ti praviti rastavice te kao i sa Lunom.Ti si svoj zivot upropastio kad si nju upoznao.Nego ti slusaj one sirote roditelje koji ti zele dobro i marsni to od sebe za sva vremena.

cool

09.08.2018 01:23

dokle?..jel srbija rijaliti postala....zatupljivanje naroda da ne vidi krucijalne stvari koje se odvijaju?...jul je cool.......

Marija

09.08.2018 01:27

Da si bio iskren,i pokazao svoja osecanja ranije svojoj supruzi,imesto da je onako gazis,i izvrsavas naredjenja Razijina....Kija bi i dalje bila tvoja supruga e Slobo,Slobo

???

09.08.2018 01:43

Najobicniji manipulatori , bez mere, bez stida ! Svaki dalji napis sve vise otkriva njihova prava lica , njihovu nameru, cilj. Gospodo shvatite , ne zakopcavamo se mi na ledjima. Ne vredjajte nam vise inteligenciju o ovim lazovima.

kata

09.08.2018 08:05

Ne vredjaje inteligenciju ovog naroda,manipulatori... Dosta je bilo. Vi ste prevara veka.Svingeri....

Pavle

09.08.2018 08:08

Ako pozelis da se setis neceg ruznog iz vaseg ziviota - seti se Lune.