Rada Radenović
Rajko Ristić/Alo!
Rada Radenović

Rajko Ristić/Alo!

Rada Radenović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Rada je otkrila koja je za nju bio najiskreniji takmičar, a ko najveći tragičar.

- Najiskrenija je definitivno bila Miljana. Što se tiče njenih govora oni su bili, pre svega zabavni, ali isto tako i smisleni. Ona je imala svoje mišljenje i nije imala problem da ga podeli sa svima. Vojke mi je bio najzatvoreniji, a Đekson najnerazumljiviji, on je više voleo da pokaže, nego da se iskaže. Onaj ko je uvek imao nešto da kaže je Lepi Mića. Najveći tragičar po mom mišljenju je Kija. Ona je izgubila ljubav svog života, izgubila je svog muža. Izgubila je svoj brak. Njoj je sa jedne strane ovaj rijaliti doneo pobedu, a sa druge strane potvrdu da nema više svoju ljubav - rekla je Rada.

Ona misli da nijedan ljubavni par iz rijalitija neće opstati.

- Mislim da nijedan ljubavni par neće opstati nakon rijalitija. Svi su oni sada u velikom iskušenju i pitanje je koliko će moći da se izbore sa time. Ljubav je lepa, ja glasam za ljubav. Vreme je najveći pokazatelj i test vremena će pokazati koliko je ljubav moguća van tih specijalnih uslova - navela je ona.

Kija i Sloba

Screenshoot

Kija i Sloba, Foto: Screenshoot

Komentari (5)

Goga

04.07.2018 09:32

BRAVO RADO,,,,ZAISTA JE TAKO,

blučanka

04.07.2018 11:28

Bolje bi bilo da si nastavila ćutati. Inače vokabular nula

dexxx

04.07.2018 13:25

evo Rada rece istinu..ko je Kija i sta...tragicar...

Marinela

04.07.2018 13:43

Reče Rada, masnokosa, koja je rodila dete sa oženjenim čovekom koji ima i decu... Koga ona može da procenjuje i savetuje, kada svoj život ne ume da uredi?

Rada lambada

04.07.2018 20:37

Ova nema veze sa mozgom. Placena da prica onako kako joj narede.