Pobednica Ružica sa porodicom
Printskrin TV Hepi
Pobednica Ružica sa porodicom

Printskrin TV Hepi

Pobednica Ružica sa porodicom, Foto: Printskrin TV Hepi

Nenad Marinković Gastoz, pobednik treće sezone, nije uspeo da osvoji “duplu krunu”, ali je, kaže, zadovoljan i drugim mestom. On ne planira da se ikada više vrati u rijaliti. Nenad za osvojeno drugo mesto dobija 20.000 evra, a Ružici je čestitao na pobedi i poljubio ju je.

 

Marinkovića su drugari nosili na ramenima kroz studio, a Ružica je pala na kolena kada je videla sestre Tamaru i Vanju.

01.10h

Maca Diskrecija

Printskrin TV Hepi

Maca Diskrecija, Foto: Printskrin TV Hepi

Maca Diskrecija i ove sezone je završila na trećem mestu. I pre nego što je saznala da je trećeplasirana, Maca se rasplakala u vili i nekoliko minuta nije mogla da zaustavi suze.

Devojka koja je definitivno najpametnije iskoristila boravak u rijalitiju ove godine dobija 10.000 evra od produkcije!

00.30h

Zmaj od Šipova

Printskrin TV Hepi

Zmaj od Šipova, Foto: Printskrin TV Hepi

Zmaj od Šipova završio je na četvrtom mestu. Grahovac je ovaj plasman teško podneo, a ukućani se nisu pozdravili sa njim! Iliju je u studiju prvi dočekao Hasan Dudić, a publika mu skandirala "tata igre".

Grahovac, pored zarađenog honorara, dobija od "Hepija" i 8.000 evra. On je na bini ponovo divljao i držao monolog o tome kako mu niko nije ni do kolena.

Veličanstveni trio čine Maca, Gastoz i Ružica.

TOP 3: Maca, Nenad i Ružica

Printskrin TV Hepi

TOP 3: Maca, Nenad i Ružica, Foto: Printskrin TV Hepi

00.13h

Branislav Radonjić Brendon

Printskrin TV Hepi

Branislav Radonjić Brendon, Foto: Printskrin TV Hepi

Peti superfinalista je Branislav Radonjić Brendon. Momak koji je apsolutni rekorder svih rijalitija u Srbiji jer je u zatvorenom prostoru proveo godinu dana! Brendon je rekao da je zadovoljan svojim plasmanom.

- Ovo je velika pobeda za mene! Borio sam se godinu dana sam protiv svih, uvek sam se oslanjao samo na sebe! Moji roditelji su ponosni! Nisam razočaran, bitan mi je novac - 8.000 evra plus moj honorar - iskren je Radonjić.

23.55h

Gordana Komnen

Printskrin TV Hepi

Gordana Komnen, Foto: Printskrin TV Hepi

Gordana Komnen, možda i najveće iznenađenje ove sezone "Parova" završila je na šestom mestu. Profesorka književnosti bez trenutnog zaposlenja, koja se najkraće zadržala u vili kada govorimo o superfinalistima, dobija 8.000 evra od produkcije.

U TOP 5 ušli su Ružica, Gastoz, Maca, Brendon i Zmaj.

TOP 5: Brendon, Maca, Ružica, Gastoz i Zmaj

Printskrin TV Hepi

TOP 5: Brendon, Maca, Ružica, Gastoz i Zmaj, Foto: Printskrin TV Hepi

23.35h

Anđela Lakićević

Printskrin TV Hepi

Anđela Lakićević, Foto: Printskrin TV Hepi

Sedmi finalista četvrte sezone "Parova" je Anđela Lakićević. Glumica iz Crne Gore sočno se poljubila sa dečkom Mikijem Đuričićem, koji ju je sačekao napolju.

Lakićevićeva je takođe dobila 8.000 evra, ali je kao i Marko zahvaljujući rijalitiju dobila i posao na TV Hepi.

23.15h

Marko Perović

Printskrin TV Hepi

Marko Perović, Foto: Printskrin TV Hepi

Posle velike napetosti i tenzije, kada je Bojana pozvala tri najveća favorita - Gastoza, Ružicu i Macu - da ustanu, u vili je nastao muk.

Potom su Gastoz i Maca seli, a Ružici se pridružila Goca. Svi su pomislili da će ona biti sledeća izbačena, ali je voditeljka iznenadila sve i rekla Veljkovićevoj da do vrata izbaci Marka Perovića.

Perović je iz "Parova" otišao "teži" za 8.000 evra, ali bogatijii i za novi posao koji mu je doneo rijaliti. On je rekao da mu nije žao što je uništeno njegovo i Gastozovo prijateljstvo, kao i da nikad više neće pružiti ruku Marinkoviću.

22.55h

Superfinalisti

Printskrin TV Hepi

Superfinalisti, Foto: Printskrin TV Hepi

I taman kad je poslednjih petoro izbačenih finalista pomislilo da ostaje bez novčane nagrade, produkcija je priredila još jedno iznenađenje!

- Niko neće otići bez nagrade! - saopštila je voditeljka Katarina, a onda obradovala izabačene takmičare.

Zorica, Bumbar i Mladen su dobili po 2.000, a Vesna i Dalila po 1.000 evra. Rivasova je rekla da svoj novac daje u humanitarne svrhe.

22.40h

Zorica Dukić

Printskrin TV Hepi

Zorica Dukić, Foto: Printskrin TV Hepi

Zorica Dukić završila je na devetom mestu i ostala bez novčane nagrade koju, podsećamo, dobija prvih osmoro superfinalista. Ipak, Dukićevoj sleduje zasluženi honorar.

Zorica je po izlasku iz vile doživela neprijatnost jer ju je publika izviždala i skandirala ime Ružice Veljković.

22.20h

Dejan Vuletić Bumbar

Printskrin TV Hepi

Dejan Vuletić Bumbar, Foto: Printskrin TV Hepi

Produkcija izbacuje takmičare na svakih 15-20 minuta, što je izazvalo konfuziju. Takmičari nisu očekivali da će ovim redosledom da ispadaju.

Ipak, nisu bili iznenađeni što je Bumbar četvrti izbačeni finalista jer je bio u konkurenciji sa Brendonom i Anđelom.

Bumbara u napolju dočekale žena i ćerka, kojima se najviše obradovao.

22.05h

Mladen Vuletić

Printskrin TV Hepi

Mladen Vuletić, Foto: Printskrin TV Hepi

"Crnogorski klan", koji su činili Mladen, Marko i Anđela je rastavljen. Vuletić je treći superfinalista koji je napustio "Parove". Dalila se rasplakala i poletela Vuletiću u zagrljaj.

Mladen će u ovoj sezoni "Parova" ostati upamćen kao nasilnik, s obzirom na to da je često učestvovao tučama, ali i sam uzrokovao sukobe u vili.

Ipak, takmičari su ga nahvalili, a čak je i Gastoz imao lepe reči za Vuletića i nazvao ga "velikim carem i čovekom od poverenja", sa kojim je poslednjih dana bio u stalnom sukobu.

21.40h

Vesna Rivas

Printskrin TV Hepi

Vesna Rivas, Foto: Printskrin TV Hepi

Drugi superfinalista koji napušta "Parove" je Vesna Rivas! Pre nego što je pevačica izbačena vrata od spavaće sobe su se sama otvorila pa je Rivasova zaključila da su sa njom krenuli i njeni "anđeli čuvari".

Vesna nije krila da je razočarana što se našla na 12. mestu.

- Nisam očekivala da ću sada ispasti, naravno da sam razočarana jer ovo je moj poslednji rijaliti. Ja sam ovde ostavila 11 meseci svog života - rekla je pevačica kada je izašla iz vile.

21.10h

Dalila Mujić

Printskrin TV Hepi

Dalila Mujić, Foto: Printskrin TV Hepi

Prvi finalista koji je napustio vilu "Parova je Dalila Mujić. Sa njom se pozdravila većina učesnika i otpratila je do vrata, a napolju ju je sačekala majka.

Dalila je iz studija poručila Mladenu da ga voli, te da je ponosna na sebe jer je uspela da dođe do finala.

21.00h

Nenad Marinković Gastoz

Printskrin TV Hepi

Nenad Marinković Gastoz, Foto: Printskrin TV Hepi

Produkcija je saopštila da Gastoz i Zorica neće biti diskvalifikovani. Ovo je najviše naljutilo Dalilu.

Takmičari su se malo opustili pa su počeli da otkrivaju tajne. Ružica se zahvalila produkciji što su im progledali kroz prste i obećala da će platiti vazu koju je polomila.

Gastoz je pak poručio da u organizaciji postoji nekoliko "rupa" i da produkcija ne zna šta se sve dešavalo u vili.

On je rekao da će čelnicima "Hepija" otkriti sve tajne kako ne bi imali propuste u petoj sezoni. Zorica je priznala da je Gastozu uspela da doturi svoju sliku dok je bila van vile.

20.50h

Finalisti

Printskrin TV Hepi

Finalisti, Foto: Printskrin TV Hepi

Produkcija je donela odluku da ipak ne nagradi samo pobednika već čak osmoro finalista!

- S obzirom na to da ste 44 nedelje u najgledanijem programu, te i da ste svi doprineli gledanosti "Parova", odlučili smo da nagradimo prvih osmoro finalista! Četvrto, peto, šesto, sedmo i osmo mesto dobiće 8.000 evra. Trećeplasirani dobija 10.000, drugoplasirani 20.000 dok će pobednik "Parova" dobiti 30.000 evra! - navodi se u saopštenju produkcije.

20.20h

Bojana Ristivojević

Printskrin TV Hepi

Bojana Ristivojević, Foto: Printskrin TV Hepi

Emisiju su iz studija vodile Katarina i Jelena, dok je sa takmičarima u vili bila Bojana.

Na samom početku emisije najemotivnije su reagovale Ružica, Anđela i Dalila, koje su se rasplakale kada su videle članove svoje porodice.

Svi takmičari su priznali da imaju neverovatnu tremu, koju nisu mogli ni da sakriju.

Superfinalisti

Printskrin TV Hepi

Superfinalisti čekaju, Foto: Printskrin TV Hepi

20.00h

Finale Parova

A. Čanović

Finale Parova, Foto: A. Čanović

Sudeći po skandiranju publike, u studio je došlo najviše Gastozovih glasača.

Osim porodica, prijatelja i fanova, u studiju su bili i bivši učesnici "Parova": Miki Đuričić, Petko, Era Ojdanić, Anamarija Džambasov, Miljana Kulić, Vita Tarot, Armina Smajlović, Ante Gotovac, Ana Spasojević, Hasan Dudić, Bora Drljača, Dejan Nestorović, Ejmi Aminata i mnogi drugi.

Za prethodne 44 nedelje, koliko traju "Parovi", kroz luksuznu vilu u Zemunu prošlo je, verovali ili ne, preko stotinu učesnika!

Ipak, do super finala došlo je "samo" 13 učesnika: Nenad Marinković Gastoz, Zorica Dukić, Maca Diskrecija, Zmaj od Šipova, Vesna Rivas, Ružica Veljković, Mladen Vuletić, Dalila Mujić, Marko Perović, Branislav Radonjić Brendon, Dejan Vuletić Bumbar, Gordana Komnen i Anđela Lakićević.

 

Komentari (19)

Ivka

17.07.2016 02:07

Bravo Ruzice kraljice, zasluzeno si pobedila.

Laki

17.07.2016 08:17

@Ivka - Parovi bili pa prosli neponovilo se vise, zagonetka je zasto je Maric skandalmajstor pobegao pre finala,verovatno bi morao da odgovara na neugodna pitanja, a sto se pobednice tiče nek je pobedila, bitno je da nije retardirani patuljak, neprocenjivo je bilo videti facu seljanke od Kalesije kada je izlazila a jos vise docek koji su joj priredili u studiju, inace za mene je pobednik Gordana zena koja je usla i pokazala svima da se moze bez nasilja i favoritima videla leđa

Alpacino

17.07.2016 11:37

@Ivka - Vise nego zasluzeno...kolena je odrala zasluzujuci prvo mesto.

Kiki

17.07.2016 02:10

Konacno da pobedi neko za koga i ja navijam! Bravo Ruzice zaslužila si !

Macini krastavci

17.07.2016 11:36

@Kiki - Nego sta, nego zasluzila... vredno radeci u tajnoj sobi.

Srbin

17.07.2016 03:22

Sramota da se ovako nesto prikazivalo i to jos 12 meseci na TV stanici sa nacionalnom frekvencijom. Sve same nerkomanke, prostitutke i psihicki labilne osobe. Njima se daje i sakom i kapom dok deca, sportisti, mladi naucnici i mnogi koji mogu da stvore nesto za dobrobit cele nacije gladuju...sramota!!

Драгомир

17.07.2016 07:19

Шта да коментароше особа као ја који је имао част да гледа прво емитовање телевизије Београд.Када је кренула телевизија по Србији.Да коментаришем ,,Парове,,?Нешто најбедније,најгрозније и сулудо емитовање нечега које је осмислио само тешко поремећена особа.Зар је могуће да сам ја закључао канал број 5 да случајно не гледам ,,Парове,, бар оних неколико секунди када бирам канале!Гледа се па се ,,разбија,, колико се гледа?А кога год питам гледа ли питање прихвати као увредљиво!

Pingvin sa Maldiva

17.07.2016 11:31

@Драгомир - Nije u redu da komentarises ono sto ne gledas , pa sami tim o tome i nista ne znas...i sam se pitas zasto da komentarises ono o cemu nemas pojma, a i ja se pitam. Ako ne gledam, zato sto me ne interesuje, zasto bi komentarisao??????

Драгомир

17.07.2016 16:46

@Драгомир - Ало,пингвин,нисам пратио ,,Парове,, јер сам тај грозни ријалитији гледао само 28 секунди!И канал под бројем 5 сам закључао и то на сва пет скупа телевизора које поседује моја породица.Нормално је да сваки члан има своју собу и телевизор.То ти је као да се ми сељаци попнемо на дрво да гледамо шта комшије раде преко плота. Емисија без ичега вредног!Беда,безобразлук ... Прање пара,прање пара ... Месецима се једе и пије А НИКО ТО НЕ ГЛЕДА!А пише како су најгледанији?Све је то ношено па испуштено!

Pingvin sa Maldiva

17.07.2016 17:35

@Драгомир - Alo, Dragomir, kako si ti pametan, pa si za 28 sekundi sve shvatio? Pa ti si suvi genije, a i bogatas! " Pet skupa televizora" imas? Od danas, moj si idol! Kad porastem bicu Dragomir.

Драгомир

17.07.2016 19:33

@Драгомир - Ало,пингвин,орасположио си ме позитивним одговором!Да те знам частио бих те вечером и то онако домаћински.Пет или четири телевизора цео мој крај има јер кућевни лепотани би свој телевизор!Свако има свој ауто а тек да видиш моје аутомобиле.Ош да ти велим колико имам кућа?Ел то нешто значајно.Није!Када имаш охохо деценија живота сада се ја не питам ГДЕ МИ ЈЕ БИЛА МЛАДОСТ.Паметни савети добрих старијих другара допринесе да уживаш у свему када си стари пензионер.Све позитивно ми долази од добре жене

AutomobiliBre

17.07.2016 08:51

Zmaj je najvise doprineo da rijaliti Parovi budu gledani i zasluzio je da pobedi igrao je posteno.

Puritanac

17.07.2016 10:00

Ne moze sinocno glamurozno i nalickano finalno vece da baci u zaborav sve lose sto su ovi likovi uradili proteklih godinu dana.Oni koji su promovisali nasilje, uvrede, psovke,blud i razvrat sinoc su navukli nove toalete i pokusali da se pretvore u fine i pristojne ljude.Dobro je da se sve zavrsilo, bilo i ne ponovilo se.Poruke koje su slali i dela koja su cinili ovi ucesnici sa televizije sa nacionalnom frekvencijom nisu ni za posle ponoci.

Mima

17.07.2016 11:37

Gastoz je izgubio zahvaljujuci Zorici jer je toliko iritantna neiskrena isfolirana osoba i zato su svi glasali za Ruzicu. Sto se tice Zmaja prostacina nikakav domacin jer da ima neko imanje ne bi gubio vrfeme u rijalitiju

Morava

17.07.2016 13:04

Hvala Bogu da se ovo đubre od rijalitija završilo

X

17.07.2016 14:54

Za mene je pobednik BRENDON. A ako bih nabrajala zasto - ne bi stalo na ovu stranicu

BOKI

17.07.2016 15:16

Rijaliti “Parovi” se uskoro završava, a na stranici otvorene enciklopedije Vikipedija pojavila se informacija da će pobedu odneti Ružica Veljković. misle iz produkcije da smo mi glupi.... nasilje koje je podstekivala produkcija medju učesnicima ,nad učesnicima,nasilje nad ženama Marić sa promovisanjem kriminalaca nasilnika učinili su da ovaj šou postane crna hronika i na taj način mladima pošalju poruku da je to normalan život. sramota za tv hepi

Mimi

17.07.2016 16:02

Vrhunac Ružičiniog glumatanja je bio sinoć. Foliritis, lažna učtivost, padanje na kolena...dno ostalo dno. Gastoz-pobednik iz prethodnog rijalitija ne bi trebalo ni da ulazi u novi, jer imaju razrađenu glasačku mašineriju, a ne poštovanje gledalaca (ovog puta i Zorica ga je unakazila). Brendon-interesantna jedinka, trebalo je bolje da se plasira. Maca- ispričana priča, završila u prethodnoj sezoni. Anđela-NAMAZANKO koja ništa svoje nije dala, kačila se na Mikija i tuđe priče - nula! Goca-broj 1

sve laz

17.07.2016 18:15

Maca je bila prvo mjesto njenim glasacima vracanje poruke rekli da je Maca izasla na Maximom,pa produkcija treba da se izjasni ljudi ce pustit u javnost vracene poruke Ruzica je isto rekla Gastoszu naj vise mi zao Mace jer su znali da je kradu a Gastosz je kriv za svoju krunu stiti jo je Ruzicine lazi.