Nenad Marinković Gastoz
Screenshoot
Parovi

Screenshoot

Parovi, Foto: Screenshoot

Nakon 10 meseci Srbija je dobila pobednika šeste sezone rijalitija "Parova". Posle sabiranja glasova, odlukom publike, Nenad Marinković Gastoz je osvojio duplu krunu. Nenad je po drugi put pobedio u rijalitiju na "Hepi" televiziji i osvojio 70.000 evra.

U velikom superfinalu našli su se: Nikola Lakić, Dalila Dragojević, Nenad Marinković Gastoz, Zorica Dukić, Dejan Dragojević, Snežana Jovičić, Mladen Vuletić, Anamarija Džambazov, Tihomir Filipović, Teodora Radoičić, Ivan Marinković, Milutin Radosavljević Mili i Marko Perović.

Do samog kraja borili su se Dalila Mujić i Nenad Marinković, a više glasova osvojio je Gastoz koji je zauzeo prvo mesto.

Nenad Marinković Gastoz

Screenshoot

Nenad Marinković Gastoz, Foto: Screenshoot

Tok večeri:

Jedan čas posle ponoći voditeljka Bojana Ristivojević obavestila je gledaoce da su linije za glasanje zatvorene. Nakon sabiranja glasova publike, najviše glasova imao je Nenad Marinković Gastoz koji je pobednik šeste sezone rijalitija "Parovi".

Nenad Marinković Gastoz

Screenshoot

Nenad Marinković Gastoz, Foto: Screenshoot

Ovo je Gastozova dupla kruna. Nenad je i u četvrtoj sezoni osvojio prvo mesto.

"Hvala svima koji su glasali!", rekao je Gastoz nakon pobede i pozdravio svoj fanove.

Dalila i Gastoz

Screenshoot

Dalila i Gastoz, Foto: Screenshoot

Dejan Dragojević zauzeo je treće mesto. Dalilin suprug izbačen je nakon desetog preseka.

Dejan Dragojević

Screenshoot

Dejan Dragojević, Foto: Screenshoot

"Mrzim ovu situaciju, trebala sam da popijem dva bromazepama. Sada mi je drugačije nego prošle godine, kao da unapred znam kraj, verujem da će Gastoz biti pobednik", rekla je Dalila pre nego što je izbačen Dejan.

"Pokazali smo da kao par možemo da doguramo daleko", rekao je Dejan i zamolio sve da glasaju za njegovu dragu.

Parovi

Screenshoot

Parovi, Foto: Screenshoot

Nakon devetog preseka izbačen je Mladen Vuletić. Crnogorac je zauzeo četvrto mesto. Njega je napolju dočekala "žena" Nina Prlja.

Nina Prlja i Mladen Vuletić

Screenshoot

Nina Prlja i Mladen Vuletić, Foto: Screenshoot

"Ja sam postao divan momak, ona mi je najbitinija na svetu", rekao je Mladen po dolasku u studio i poljubio svoju dragu.

Mladen Vuletić

Screenshoot

Mladen Vuletić, Foto: Screenshoot

Peto mesto zauzeo je Marko Perović On je izbačen nakon devetog preseka. Marko je pozvao svoje glasače da glasaju za Mladena Vuletića. Anđela Lakićević otkrila je da će i Aleksandar Požgaj dobiti specijalnu nagradu.

Aleksandar Požgaj

Screenshoot

Aleksandar Požgaj, Foto: Screenshoot

"Svaka čast svima, borili ste se od srca. Jednu stvar morate da shvatite, ovo je vaša kuća, vaš dom", rekao je Požgaj. Aleksandar je potom šokirao sve kada je poljubio pod studija "Hepi" televizije.

Aleksandar Požgaj

Screenshoot

Aleksandar Požgaj, Foto: Screenshoot

Anđela je otkrila da je Požgaj na poklon od produkcije dobio 2.000 evra.

Marko Perović

Screenshoot

Marko Perović, Foto: Screenshoot

Sneža Jovičić izbačena je nakon osmog preseka. Njen dobar plasman je mnoge iznenadio, a Sneža je zauzela šesto mesto.

"Ušla sam da registrujem auto, a ostala sam do finala", rekla je uzbuđeno Sneža po izlasku iz rijalitija.

Sneža Jovičić

Screenshoot

Sneža Jovičić, Foto: Screenshoot

Nakon sedmog preseka, Ivan Marinković je izbačen iz rijalitija. On je osvojio sedmo mesto i dobio posao voditelja.

"Hvala "Hepi" televiziji. Prošao sam sito i rešeto, trudiću se da budem najbolji voditelj", rekao je Ivan. Marinković je svoju podršku dao Dalilii Dejanu.

Ivan Marinković

Screenshoot

Ivan Marinković, Foto: Screenshoot

Bojana Ristivojević je saopštila tamičarima rezultate šestog preseka. Anamarija Džambazov je imala najmanje glasova publike, te je nakon Milija napustila "Parove".

Anamarija Džambazov

Screenshoot

Anamarija Džambazov, Foto: Screenshoot

"Gastoz mi je dao upaljač za sreću i rekla sam mu: "A šta ako si me urekao?". I urekao me je", rekla je Anamarija kroz smeh po izlasku iz vile.

Ona je otkrila da bi volela da njeni glasači glasaju za Dalilu i Gastoza. Hrvatica je osvojila osmo mesto u šestoj sezoni rijalitija "Parovi", a kako kaže ovaj put joj je rijaliti više prijao.

Anamarija

Screenshoot

Anamarija , Foto: Screenshoot

Nakon petog preseka, Milutin Radosavljević Mili je napustio vilu.

"Meni je sve ovo sumnjivo, mislim da će Sneža pobediti, jer samo jadnici pobeđuju!" rekao je Mili nakon izbacivanja.

"Ako Sneža bude pobedila, sve je namešteno. Više bih voleo da Gastoz ili Dalila pobede", dodao je i rekao da ne veruje u regularnost glasova. Naime, Milutin tvrdi da ima veliki broj glasača napolju, te ne može da razume kako je zauzeo deveto mesto.

Milutin Radosavljević Mili

Screenshoot

Milutin Radosavljević Mili, Foto: Screenshoot

Posle četvrtog preseka Teodora Radoičić je izbačena iz "Parova".

"Slagala bih kad bih rekla da nisam mislila da ću imati bolji plasman", rekla je Teodora i dodala da svi njeni glasači glasaju za Gastoza. Njen boravak u rijalitiju je obeležila njena porodica i ljubav.

Teodora Radoičić

Screenshoot

Teodora Radoičić, Foto: Screenshoot

Nekoliko minuta pre 23 časa, voditeljka je saopštila rezultate trećeg preseka. Zorica Dukić je treća napustila rijaliti "Parovi" i zauzela 11. mesto. Po izlasku iz rijalitija, Zorica je otkrila da joj je bilo teško u vili.

Zorica Dukić

Screenshoot

Zorica Dukić, Foto: Screenshoot

"Ja iskreno želim da kažem da svima želim bolji plasman. Želim svima sreću, ali svi koji su glasali za mene, želim da uzmu telefone u ruke i glasaju za Teodoru. Mislim da treba da pobedi neko treći, neko nov. Gastoz će ispunuti svoj cilj, da kupi stan, verujem u njega", rekla je Zorica.

Zorica Dukić

Screenshoot

Zorica Dukić, Foto: Screenshoot

U 22:30 časa Bojana Ristivojević je saopštila rezultate drugog preseka. Tihomir Filipović je imao najmanje glasova i on je drugi napustio vilu.

Tihomir Filipović

Screenshoot

Tihomir Filipović, Foto: Screenshoot

"Lep je osećaj biti ovde. Super je osećaj biti finalista", rekao je Tihomir nakon izlaska iz vile. On je otkrio da su njegovi favoriti Mili, Mladen i Marko, te je svoje glasače pozvao da ih podrže. Dok je Tihomir razgovarao sa voditeljkom Anđelom Lakićević, došlo je do sukoba sa muškarcima iz publike. 

Naime, Filipović je skočio da se obračuna sa dva muškarca koji su podržavali Gastoza. Lakić je brže-bolje uleteo kako bi smirio Tihomira i sprečio da dođe do fizičkog obračuna.

Tihomir Filipović

Screenshoot

Tihomir Filipović, Foto: Screenshoot

"Videćeš, pi*ketino jedna", vikao je Tihomir koji se jedva smirio. Naime, Gastozov fan je navodno napravio problem, te je Tihomir burno reagovao.

"Ovakve stvari su se sada desile i nikada više. Niko ne treba da ima to pravo, pa da provocira. Ko god da je bio od mojih, to odmah da se zaboravi", rekao je Gastoz.

Ivan i Tihomir

Screenshoot

Ivan i Tihomir, Foto: Screenshoot

Tačno u 22 časa stigli su rezultati prvog preseka. Nikola Lakić je imao najmanje glasova publike, te je prvi napustio rijaliti. Lakić je po izlasku iz vile otkrio da mu je cilj bio da se nađe u finalu, a podršku daje Dalili Mujić.

"Ljubim te Dalila, idemo do kraja", poručio je Nikola.

Nikola Lakić

Screenshoot

Nikola Lakić, Foto: Screenshoot

Pobednica četvrte sezone Ružica Veljković došla je u studio "Hepi" televizije kako bi podržala učesnike "Parova". Ona je istakla da su Mladen i Mili njeni favoriti, ali prednost daje Gastozu i Dalili.

"Gastoze bolje izlazi i uzimaj te pare", poručila je Ružica koja smatra da je Nenadu najpotrebniji novac. Ružica je pohvalila Milija i navela da je on najveći šoumen, nakon čega se Milutin zahvalio Veljkovićevoj i otkrio šta planira da uradi ukoliko osvoji 70.000 evra.

Mil Radosavljević

Screenshoot

Mil Radosavljević, Foto: Screenshoot

Naime, Mili navodno planira da novac podeli sa nekoliko takmičara. Na njegovu izjavu skočio je Gastoz koji je izjavio da Milutin laže kako bi osvojio glasove.

"Držim rijaliti tri sezone, vreme je da ja osvojim i pobedim ove papagaje", rekao je Nenad. Nakon njega, reč je dobila Dalila Mujić koja je razočarana. Ona je rekla da joj se ne dopada kako je prikazana u rijalitiju i smatra da produkcija favorizuje Gastoza te njega vidi kao pobednika.

"Nije u redu da u dva i po sata samo Nenad dobije kadar", rekao je Dejan, Dalilin muž.

Ružica Veljković

Screenshoot

Ružica Veljković, Foto: Screenshoot

Nakon što je voditeljka Bojana Ristivojević otkrila "Parovima" da pobednik osvaja 70.000 evra Milutin Mili Radosavljević se pobunio. On je izjavio da nije korektno da samo jedna osoba osvoji novac, pa makar to bio i on.

Ivan Marinković

Screenshoot

Ivan Marinković, Foto: Screenshoot

Ivan Marinković ubacio se u razgovor i izjavio da je čuo kako je Nenad Marinković Gastoz favorit te veruje da je postigao dogovor s glasačima koji će mu pomoći da osvoji 70.000 evra kako bi kupio stan.

"Ako budeš uzeo glavnu nagradu, onda bi trebalo da svima nama ovde, od tih 70.000 podeliš sa ostalih 13 učesnika, da jednom ispadneš gospodin", rekao je Ivan Gastozu.

Nenad Marinković Gastoz

Screenshoot

Nenad Marinković Gastoz, Foto: Screenshoot

Komentari (38)

Miki

08.07.2018 21:18

Svi znamo da je Gastozu obecan Stan da bi usao u realiti! I to je to!!! Sada bi svi trebalo da odustanu od glasanja jer je u pitanju prevara!!!

ceca

09.07.2018 02:02

Svi sve znaju, culi su iz poverljivih izvora...sve sto nije po volji e pa znao sam itd itd...najbolje bi bilo da je ona odnela duplu krunu i otisla da zavrsi kucu i sve je okkkkk

Miki

09.07.2018 02:12

@ceca - Sam Gastoz je u vise navrata rekao da je sklopio dogovor da ulazi za Stan a ne za honorar. I to je to!!! Ovde su Dalila I Dejan ispali naivni.kad su culi da se deli samo jedna nagrada trebalo je da pozovu glasace da glasaju samo za Dalilu!!!

MANJA

09.07.2018 02:02

Bravo Gale!Maltretiran si tokom celog ucesca i ipak si uspeo sve da ih zgazis,a posebno Mahalusu,koja se osilila do besvesti.Dupla kruna,a majka Goca te gleda i grli.Pamet u glavu i odmah kupuj stan!

miroslav moric

09.07.2018 02:15

@MANJA - ajde svi na jednu stranu ali sta politicar radi u rijaletiju?sam izjavio da se seli na kosovo pijeva o kosovu a duzan i bogu i narodu.pa se cudimo sto kosovo nije srpsko vec siptarsko.

SEZAM

09.07.2018 06:56

@MANJA - NAMESTALJKA NIJE ZASLUZIJO NI ZA KAFU, SRAM VAS BILO,SA HEPI TELEVIZIJE IMAMO DA SE ZALOMO, DA VAM SE TAJ RIJALITI UGASITI

Jelena

09.07.2018 11:56

@MANJA - '' MANJA'' Neće njemu ostati ni za špajz. Njega su glasali i oni kojima dugujre novac, to je valjda bio jedini način da se naplate. On je samo jedan posrnuli čovek. Mogao je, pored majke koja je radla u Francuskoj, da i on nešto radi u životu i kupi dva stana...

Стефан

09.07.2018 04:27

Током целе сезоне је Далила причала да ће Дејан да победи, да је круна њихова. Кад оно на крају, гасттозз у кући вхоооп !! Дупла круна за краља !! А душмани нека поцркају !!

Miroslav

09.07.2018 08:26

@Стефан - E srbijo jadna li si i bedna

zloca

09.07.2018 05:57

Sto se mene tice,odavno bi izbacio skocka.

Slavica

09.07.2018 06:29

Ružica Veljković do duple krune sledeće sezone!

koja

09.07.2018 07:06

Zar se parovi još emituju?

Pera Detlic

09.07.2018 09:17

@koja - Tek su poceli........

Ceca

09.07.2018 07:42

Dalila i Dejan su sami krivi sto nisu osvojili krunu.Trebalo je da forsiraju Dalilu a ne da se bore kao rivali.Velika greška.

nesko09

09.07.2018 07:47

Sta je ko doprinosio u tkz.rijaliti parovi,ko je gledao,video je.Svi su oni usli da bi zaradili pare...polu pismen svet glasa za svoje ljude,a onda kuka kako tesko zivi.Uz ovakve ce osobe ziveti jos gore.Poremeceno shvatanje realnosti izbaci na povrsinu svakojaki sljam,cast izuzecima,pa ne treba da se cudimo kad su alkoholicari,narkomani,saneri,sponzoruse idoli.Kako su se predstavili uglavnom tako i zive,a mi treba da se upitamo gde ovaj narod ide .

Goran NS

09.07.2018 08:21

Pametna odluka produkcije da tih 70.000 evra ostanu u Srbiju, a ne da se trosi u BiH.

šone

09.07.2018 08:24

Svi ti glasovi su nekoj bolesnoj deci mogli promeniti život a nekom dati novi a šta mi radimo punimo džepove nekim nebitnim ljudima sramota teška kako smo mi poremećena nacija.Ćutite i ne pričajte nikom.

Alexxxxx

09.07.2018 08:36

Ma da, da ona završi kuću, pa i Gastozu je potreban njegov stan ! I hvala Bogu da je on pobedio, zasluzio je i te kako. Svi su ga nervirali a on je muški podneo i zasluzio pobedu! Ja sam prva sa 10 br.tel glasala i ne žalim jer je zaista zaslužio ! A što se ovih nazovi Dragojevića tiče, drago mi je da nisu pobedili, samo na sažaljenje igraju, još ona jadnica plače sinoć, i više je trebala da plače s obzirom koliko je privilegije imala, imaju dva honorara pa će tu kuću završiti, pravda za Galete

ha ha ha

09.07.2018 13:48

@Alexxxxx - Stan će završiti na nekom splavu uz neku naidu. Greh veliki, bolje da je pobedila Sneža.

ivan

09.07.2018 09:06

Nemoj te tako i Dalila je pobedila. Odvojila je ovog malog potrčka od njegove majke zar to nije uspeh. Čestitam!

Ana

09.07.2018 11:34

@ivan - Nije ona odvojila. David i Aleksandra nemogu zaboraviti da si Dejan i Dalila bili bolji od njih. A mama sluša starijeg sina jer je "pametniji". Mama izigrava puberteliju David fater vamilija Aleksandra mačeha Vesna rivas nadjak baba

dexxx

09.07.2018 09:39

dok ima i ovaca bice i sisanja... ponizili ste sve ucesnike... ovim postupcima ostajete bez igraca i tako bez rijalaitija(hvala Bogu). a najjjveca laz jest saopstenje koj je Andjela procitala da ste najgledani i da ste potukli konkurenciju i da vam se trazi da neko otkupi licencu.. hahhaha....

Sima

09.07.2018 09:56

Otvorio sam clanak zbog broja komentara.Posle se cudimo sto propadamo i nestajemo!!!!!! Ko normalan moze da komentarise likove iz rijalitija??????

nesko09

09.07.2018 10:06

Koga sam uvredio kada ne objavljujete komentar?Mozda sam nekog zaboravio?Evo jos jednom,vrlo edukativna emisija,po Vama zabavno humoristicka,a glavni akteri osim nekoliko normalnih i pristojnih,alkoholicari,sponzoruse,narkomani,saneri...Koliko ste novca namenili recimo,narodnim kuhinjama,sigurnim kucama,domovima za ne zbrinutu decu i omladinu,pomoci bolesnim i nemocnim osobama...dajte ovima sto ce novac potrositi na jos vise poroka,a Vi ih onda promovisite i zabranite da se o tome prica.Sramno..

zlatko

09.07.2018 16:58

@nesko09 - Duša me zabole od vas dusebriznika za narodne kuhinje i bolesnu decu a sami nikad nijedan sms niste pustili. Sta cete bre ovde gde pisemo o rijalitiju. Idite te na sajt crvenog krsta.

ceca po

09.07.2018 10:22

Ma kako da ne. Čim nije pobedila Vaša mahaluša vama je nameštaljka. Kako do ne. Bravo Gale i Burazengije pokazali ste ko je najbolji rijaliti igrač u zemlji Srbiji. Čestitam od ❤. Meni niko ne može da zabrani za koga ću ja da glasam za moj novac. Gale u Požarevcu ima ogromnu podršku.

zlatko

09.07.2018 10:24

pobedio je najbolji a vi zavidni crknite. sad je kobajagi nameštaljka. ko gubi i.a pravo da se ljuti. najesen nova garnituea ako mislite da se opet druzimo.

nn

09.07.2018 10:26

..sad ce se najpoznatija metla sa 22 godine naprasno zaljubiti jer je bas takvog muskarca sanjala i zamisljala kao svog coveka zivota...

ceca

09.07.2018 10:27

Mislim, najbolje bi bilo da je Dalila pobedila i odnela pere da zavrsi kucu u Tuzli...mislim, mislim dal vi mislite ispravno!!!!

slavica @ sezam

09.07.2018 10:28

Idi se zali kod svetog Petra a tu kafu popij ti ako ti ostalo nešto para od glasanja za onu vašu mahalušu koja nije zasluzila ove sezone ne samo za kafu nego ni za vazduh sto diše jer se samo drala i plakala. Dalila peta i šesta sezona nebo i zemlja. Ne živi se od stare slave.

goran

09.07.2018 10:55

bravo za Srbiju u kojoj jedan doktor, inzinjer masta o plati od 10000 evra mesecno a bravo i za sve koji su glasali i plakali za svojim favoritima dok nam se deca lece sms.

Pajče

09.07.2018 11:55

Pobeda posle dve preskočene diskvalifikacije. Intresantno!

Nadica

09.07.2018 15:22

Ivan Marinkovic dobija posao voditelja, a vi skolovani ljudi ????...Moja drzavo - napustice te i psi i macke jer si intelektualce zgazila i ponizila, pa se gladni valjaju na dnu...a najgori soj ljudi se bahati. Eto ti tih ljudi iz rijalitija,i neka ti oni budu Srbija, a vi sto imate mozak - BEZITE ODAVDE STO PRE.

Šone

09.07.2018 15:44

Ovo je definitivno bio Gasttozzov rijaliti, postavio je sebi cilj, zahvaljujući i Naidi i pobedio.

Jevdokija

09.07.2018 16:24

Leleee gadnih faca, juuunaopako bilo! Ono sto je sigorno Dalila sto vise place manje ce pisati!

м

09.07.2018 17:04

Правда за прошлу сезону.

prevara

09.07.2018 18:29

po svim sprovedenim anketama marko 1 posto mladen 3 oni 4 5 mesto prevara cista.

Nina

11.07.2018 12:22

Pobedila je pravda. Pobedio je covek, koji ima dobru dusu, covek bez mrznje u sebi. Pobedio je narod, koji je znao da proceni vrednost ucesnika u rijalitiju.