PREVARENA I PONIŽENA, ALI JE U FINALU RAZVALILA LUNU! Kija Kockar POBEDNICA "Zadruge", Sloba je snažno GRLIO!

Posle devet meseci proglašena je pobednica "Zadruge" - Kristina Kija Kockar.

Kija Kockar
Kija Kockar, Foto: Screenshoot

Posle ljute borbe za glavnu nagradu Kija Kockar osvojila je prvo mesto! Dvanaest takmičara našlo se u finalu popularnog rijalitija, a ovu sezonu definitvno je obeležio ljubavni trougao čiji su akteri bili Sloba Radanović, Kristina Kija Kockar i Luna Đogani.

Anabela i Slobin tata stigli KAO PODRŠKA, a evo šta su uradili kada su

UGLEDALI Kijinu mamu!

U trci za pobednika prve "Zadruge" našli su se: Kristina Kija Kockar, Luna Đogani, Sloba Radanović, Sara Reljić, Vladan Vojnović Vojke, Teodora Džehverović, Anđelo Ranković, Ana Korać, Milan Milošević, Miljana Kulić, Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija i Miroslav Pržulj, poznatiji kao Lepi Mića.

Nakon preseka, najviše glasova publike imala je Kristina Kija Kockar. Ona je osvojila čak 55,14, dok se Luna našla na drugom mestu sa 21,6 procenata glasova publike.

Slobin tata se RAZBESNEO na pitanje o Kiji, a onda je progovorio

o VRAČARI iz Slovenije

Tok večeri:

U samom finalu "Zadruge" našle su se ljute rivalke, Kija Kockar i Luna Đogani. Tri sata posle ponoći zatvoreno je glasanje. Ubedljivih 55.14 procenata glasova osvojila je Kristina Kija Kockar i ona je pobednica "Zadruge". 21,6 procenata osvojila je Luna Đogani i ona je drugoplasirana. 

Kija Kockar
Kija Kockar, Foto: Screenshoot

"Ne verujem, meni je ovo prosto neverovatno. Mnogo mi je drago jer ovo je glas naroda", rekla je Kija. Kockareva je osvojila 50.000 evra.

Kija i Sloba
Kija i Sloba, Foto: Screenshoot

Kiji je među privma čestitala mama Dragica, a nije izostala ni čestitka njenog supruga Slobe Radanovića.

Kija Kockar
Kija Kockar, Foto: Screenshoot

Rezultatima pretposlednjeg preseka, Teodora Džehverović je napustila rijaliti i zazuzela treće mesto. Pored toga, i ona je osvojila "škodu". Teodoru je sačekala majka Gordana koja je takođe učestovala u rijalitiju, kao i dečko Anđelo s kojim je započela vezu u rijalitiju.

"Ono što je Kija doživela, zaslužuje nagradu", rekla je Teodora kada je stigla u studio. Ona nije želela da komentriše previše ljubavni trougao. Smatra da su se svi ponašali po osećaju.

Teodora Džehverović
Teodora Džehverović, Foto: Screenshoot

"Sve što je bilo, bilo je, ovo je jedna lekcija više za njih i za sve nas", zaključila je zadrugarka.

Finale Zadruge
Finale Zadruge, Foto: Screenshoot

Posle devetog preseka "Zadrugu" je napustio Sloba Radanović. On je zauzeo četvrto mesto, osvojio automobil ali i pesmu. Pre nego što je izašao iz "Zadruge", Kija i Sloba su se držali za ruke.

Kija i Sloba
Kija i Sloba, Foto: Screenshoot

Opšti šok je usledio kada je Ognjen otkrio da je Sloba imao najmanje glasova. Mnogi si verovali da će se ljubavni trougao boriti za glavnu nagradu.

Sloba izbačen u FINALU, a evo šta je pre toga RADIO sa Kijom!

"Mislim da je ovaj rijaliti jedna potpuno druga dimenzija, ja sam želeo sve da izbalansiram, nemam nikakav alibi za to što sam uradio. Bezveze je to što sam uradio, znam da sam uvek imao najbolju nameru", rekao je Sloba kada je stigao u studio. On je priznao da je svestan da je i Kiju, i Lunu povredio.

Sloba Radanović
Sloba Radanović, Foto: Screenshoot

"Prihvatam krivicu, ali eto ljudsko sam biće. Radio sam kako sam se osećao u tom trnutku. Nisam imao nikakvu lošu nameru", rekao je pevač.

Kija i Sloba
Kija i Sloba, Foto: Screenshoot

Ognjen je saopštio da je vreme da još jedan zadrugar napusti rijaliti. Nakon osmog preseka, najmanje glasova je imala Miljana Kulić. Ona je osvojila peto mesto i automobil marke "škoda". 

"Bravo za mene što sam trudna izdržala do kraja!" rekla je Miljana i zahvalila se svima koji su glasali za nju. Ona veruje da ovo nije poslednji rijaliti u kom je učestvovala. Kulićeva je otkrila da je njen favorit Kristina Kija Kockar jer je svašta preživela.

Miljana Kulić
Miljana Kulić, Foto: Screenshoot

"Milion puta sam pomislila ko glumi od njih. Menjala sam mišljenja stalno, jer su se oni menjali na delima. Uvek sam želela da ih izdvojim kao ljude, ali bilo mi je teško. Trudila sam se da budem realna, zato mi je puno srce, pričala sam nešto što mislim", rekla je Miljana po dolasku u studio. 

"Mi smo branili instituciju braka, koji je svetinja. Uvek smo se držali toga. Kiju smo više branili", dodala je Nišlijka. Miljana je otkrila da za desetak dana ulazi u deveti mesec.

"Ja sam najveća pobednica jer ću roditi sina", rekla je ponosno bivša zadrugarka.

Miljana Kulić
Miljana Kulić, Foto: Screenshoot

Došlo je vreme za sedmi presek. Voditelj je otkrio da je najmanje glasova imala Sara. Ona je po izlasku iz rijalitija otkrila da se sa Vojketom retko svađala i da su sve rešavali pričom. Kako kaže volela bi da izbriše neke svađe koje su se desile sa Lepim Mićom.

Sara
Sara, Foto: Screenshoot

"Danas smo prešli preko toga", otkrila je Sara.

Sara
Sara, Foto: Screenshoot

Ognjen je najavio šesti presek. Nakon sabiranja glasova, najmanje glasova publike imala je Maca Diskrecija. Miljana Kulić se rasplakala kada je čula da bosanska starleta napušta rijaliti, te je potrčala da je zagrli.

Ovi zadrugari se NISU POJAVILI u finalu, svi se pitaju ZAŠTO?!

Maca Diskrecija
Maca Diskrecija, Foto: Screenshoot

"Iskreno, zadovoljna sam", rekla je Maca nakon što je stigla u studio i dodala da je bila "uključena" u rijalitiju koliko je ona želela.

"Slabo nekako su se dešavala izbacivanja, smarali su me isti ljudi. Tako je kako je, nema veze", dodala je Diskrecija. Maca se zaljubila u rijalitiju u Boru Santanu, a kada je on napustio "Zadrugu", plakala je za njim.

"To je bilo iskreno. Više se on meni dopadao, nego ja njemu, izgleda da je to sve bila njegova taktika", rekla je Maca kroz smeh.

Maca Diskrecija
Maca Diskrecija, Foto: Screenshoot

Nakon petog preseka, Ognjen je saopštio da Vojke napušta "Zadrugu". Iako je bio stidljiv i ćutljiv, Vojke je stigao do samog finala.

"Ja sam šokiran bio već sinoć. Mislio sam da ću juče ispasti. Mislio sam da će Đekson ući među 12, ali eto čuda", rekao je bivši zadrugar.

Vojke
Vojke, Foto: Screenshoot

Veliki šef je rešio da i u finalnoj večeri obraduje zadrugare. Naime, po dva člana porodice od svakog zadrugara su ušli u Belu kuću. Takmičari su doživeli šok kada su u rijalitiju videli svoje najmilije.

Finale Zadruge
Finale Zadruge, Foto: Screenshoot

Pogledajte u galeriji kako su zadrugari reagovali kada su videli roditelje

 Lunin očuh PRIZNAO da Kiju poznaje pre rijalitija, a ono što je otkrio RAZBESNEĆE Anabelu!

Anđelo je, kako kaže, tokom rijalitija naučio da voli. Ranković je u "Zadruzi" započeo vezu sa Teodorom.

"Bilo mi je teško, mnogo teško! Onda kada sam naučio, ja sam to i rekao. Jednostavno, osetite da želite sve da pružite toj osobi. Samo od sebe dođe", rekao je Anđel nakon što je stigao u studio.

Anđelo Ranković
Anđelo Ranković, Foto: Screenshoot

Tačno u ponoć napravljen je četvrti presek. Ognjen je zadrugarima saopštio da najmanje glasova ima Anđelo Ranković. Teodora se rasplakala kada je čula da njen dečko izlazi napolje, iako će i ona uskoro za njim.

Anđelo Ranković
Anđelo Ranković, Foto: Screenshoot

Ognjen Amidžić je saopštio zadrugarima da je dobio rezultate trećeg preseka. Najmanje glasova publike imala je Ana Korać koja je treća izbačena u finalu rijalitija "Zadruga".

Ana Korać
Ana Korać, Foto: Screenshoot

"Nadala sam se nekom mestu, ali 10. se nisam nadala, stvarno je čast", rekla je Ana nakon što je stigla u studio.

"Ja sam ušla da budem to što jesam, nisam se folirala. Ja sam takva i napolju. Ja sam druželjubiva osoba, ništa ne bih menjala kod sebe", rekla je Koraćeva i dodala da se nije svađala ni sa kim jer nije tako vaspitana. Kako kaže, Vojke ju je najviše iznenadio jer je stigao do samog finala.

"Meni je drago da ima nas, normalnih, koji smo bili ćutljivi, a stigli smo do 12 veličanstvenih", istakla je bivša zadrugarka.

Ana Korać
Ana Korać, Foto: Screenshoot

Nakon svađe došlo je do drugog preseka. Najmanje glasova publike imao je Milan Milošević. On je drugi napustio rijaliti, a Miljana se rasplakala kada je čula rezultate. Nakon što se pridružio gostima u studiju Milan je rekao da se nije opterećivao plasmanom. Milan smatra da je Luna dobra, ali da na nju utiču mnogi ljudi, kao i da je nesigurna.

"Ona nema svoj izgrađen stav. Sloba je dobar čovek, dolazi iz dobre porodice. Kija je na svoj način zabavna, inteligentna, gde god da je baciš ona se bi se snašla", smatra novinar. On je otkrio da od svih takmičara najviše voli Anu Korać.

Ceca je POKLONILA KIJI haljinu za finale, a ona je NIJE OBUKLA zbog ovoga!

"Ona ne ume da se svađa! Savršena je! Ana Korać je primer deteta koje je odrastalo u zdravoj i finoj porodici, koja nema traume. Jedini koji moogu da utiču na nju su njeni reoditelji", otkrio je Milan.

Milan Milošević
Milan Milošević, Foto: Screenshoot

Nakon što je Mića izbačen, u studiju su se sukobile Jovana Tomića Matora i Anabela Atijas. Matora je izjavila da je dobijala pretnje od Anabele, što je pevačica negirala.

"Meni niko ne može da preti, da kači tu neke slike sa pretnjama! Šta sam ja Luni uradila?"pitala je Jovana Anabelu.

Jovana Tomić Matora
Jovana Tomić Matora, Foto: Screenshoot

"Nisam htela da ponizim devojku! Ona je na mom nastupu skakala kao ker! Dva puta u životu smo je sreli, dva puta je došla na moj nastup. Luna i Matora nikada nisu bile prijateljice, rekla je Atijasova, a onda je Jovana odlučla da progovori nepoznatim detaljima.

"Neka ti kaže Luna, da li smo se ona i ja poljubile na žurki kada kamera nije bila upaljena", rekla je Matora.

"Ja tebi pretim? Ja se time ne bavim, ja sam pevačica, nisam mafijaš! Ja samo štitim svoje dete, a to što si rekla možeš da objasniš", viklala je Anabela i dodala da Matora može da je tuži ukoliko misli da je iznela pretnje na njen račun. Svađa je potrajala, a onda je Atijasova uradila nešto što je mnoge šokiralo, više o tome pročitajte OVDE.

Anabela Atijas
Anabela Atijas, Foto: Screenshoot

 Matora OPTUŽILA Anabelu za PRETNJE, a o POTEZU Lunine mama BRUJI CELA SRBIJA!

Mića se po izlasku iz "Zadruge" pridružio voditeljki i starim zadrugarima u studiju. Pevač je na samom početku otkrio da nije iznenađen što se našao u finalu.

"Jasno je kao dan da je ovo jedan od najzanimljivijih rijalitija gde je podeljena priča na nekoga ko je doživeo nastrašnije poniženje u braku i nekoga ko koristi preljubu da ispadne žrrtva. Narod bira ko će pobediti. Žalosno što je to tako, umesto da pobedi neko pametan i elokventan, a ne neko ko se je*avao i varao. Ja podržavam pravu ljubav, a Lunina i Slobina ljubav je ljubav na krivim nogama, to je nemoralno, tu nema priče. Ne može se ta ljubav opravdavati! Ali ja se ništa ne pitam, pita se narod" vikao je Mića i dodao da on brani brak kao instituciju.

"Razvedite se, pa se je*ite na javnim mestima!" urlao je Mića koji nije prestajao da psuje.

Lepi Mića OPLEO po Luni i Slobi, nije mogao da prestane da URLA i PSUJE

Lepi Mića
Lepi Mića, Foto: Screenshoot

Ognjen se ponovo pridružio takmičarima, a ovaj put neko od 12 zadrugara napušta rijaliti. Napravljen je prvi presek, a najmanje glasova imao je Lepi Mića. On je večeras prvi zadrugar koji je izbačen iz rijalitija.

Miljana Kulić PLAKALA i JECALA u finalu "Zadruge", evo zašto!

Lepi Mića
Lepi Mića, Foto: Screenshoot

Već na samom početku Ognjen Amidžić se našalio kada je stigao u Belu kuću. On je zadrugarima rekao da je napravljen prvi presek, međutim reč je o šalu. Naime, Žuta (pas) večeras je prva napustila"Zadrugu".

Žuta
Žuta, Foto: Screenshoot Instagram

Naime, reč je bila o pokaznoj vežbi, kako bi Ognjen zadrugarima dočarao kako će večeras izgledati izbacivanje.

Žuta
Žuta, Foto: Screenshoot Instagram

Publika će svojim glasovima večeras odabrati pobednika koji će osvojiti 50.000 evra. 

Čak 63 takmičara je prošlo kroz rijaliti, a večeras su svi bivši zadrugari stigli u studio kako bi ispratili superfinale.

Ognjen Amidžić
Ognjen Amidžić, Foto: Screenshoot


Kijina mama pred samo FINALE progovorila o ćerkinom pomirenju sa Slobom

 

 • Korisnik: nina
  21/06/2018 - 16:31
  Pobedila je NAJBOLJA narod sve vidi i zna ! Bravooo K I J A !!
 • Korisnik: Laki
  21/06/2018 - 10:18
  Zena oduvala ljubavnicu!!! Luna vecito druga...ocitito ju je ponosna majka Razija(Anabela) lepo vaspitala i savetovala u zivotu...kakva majka,takva cerka...
 • Korisnik: Miki
  21/06/2018 - 09:44
  Džabe Kristini što je pobedila,i da je dobila sve pare ovog sveta.Pare joj neće pomoći da nauči da voli,kao što nikad neće naučiti da se parama ljubav ne kupuje.Samoživa namazanuša,pokvarena,prefrigana,proračunata,koristoljubiva,sklona ucenama i najviše od svega alava na pare,odlazi u istoriju ,tamo gde joj je i mesto.Neka se svi koji su glasali,i koji su je podržavali, zapitaju,zašto je niko,ali baš niko,od Slobine bliže i dalje familije i svih drugara,a bilo ih je najviše tamo,ne podnosi
  • Lela @Miki
   21/06/2018 - 14:48
   Slobina familija je pokazala koji je sljam. Nadica nista ruzno nije rekla ne zato sto nema sta nego sto je dama. A njegovi su dno dna ono je sramota. Kija je za njih vrh.
  • jadranka sw @Miki
   21/06/2018 - 16:38
   Kao da su bitni neki tamo Slobini, nisu vredni Kije, ima nas, hiljade koji je mnogo volimo i postujemo, sto smo i pokazali !
  • Mika @Miki
   21/06/2018 - 16:48
   Nisu smeli od Draginje Vraginje.
  • vesna @Miki
   22/06/2018 - 07:45
   Miki, nasla krpa zakrpu!
 • Korisnik: ja
  21/06/2018 - 09:19
  55.14% KIJA ???
  • Mika @ja
   21/06/2018 - 16:50
   22% Luna.
 • Korisnik: biba
  21/06/2018 - 08:49
  mama je usmerila na zanimanje dobro placeno.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najnovije - Alo.rs