Balerina jelena Milošević
screenshot
Balerina jelena Milošević

screenshot

Balerina jelena Milošević, Foto: screenshot

Kao jedna od najintrigantnijih učesnica prošle sezone seoskog rijalitija Balerina je dobila odličnu ponudu da uđe u novi rijaliti "Parovi u Parovima". Ona je pristala na sve uslove, čak je i potpisala ugovor sa Hepi TV i tražila da joj pomognu da isplati dugove za struju i još neke račune koji su se nagomilali. Producenti su joj isplatili 2.000 evra unapred, smatrajući da će ona ispuniti svoju reč.

Međutim, Miloševićevoj je stigao poziv s Pinka da se pridruži takmičarima "Farme 7", što je ona odmah prihvatila. Balerina se čak nije ni javila čelnicima Hepi TV da im kaže da odustaje od dogovora, niti je ponudila da vrati novac koji je unapred uzela, već je samo spakovala stvari i otišla u Lisović.

"Podnećemo tužbu protiv nje i platiće ogromne penale zbog nepoštovanja ugovora. Nije ona jedina, ima njih nekoliko koji su prekršili ugovore", rekao je Milomir Marić, urednik Hepi TV.

Komentari (4)

Zaštitnik nasilnika

13.03.2016 02:14

"Podnećemo tužbu protiv nje i platiće ogromne penale zbog nepoštovanja ugovora. Nije ona jedina, ima njih nekoliko koji su prekršili ugovore", rekao je Milomir Marić, urednik Hepi TV. Jeste, Maricu. Ugovore su prekršile: Slađana, Gastoz, Zorica, Vladimir, Matora, Marko, Miki.

Griffin

13.03.2016 07:06

@Zaštitnik nasilnika - Golubovicku aka coveku nalik,samo donekle, si zaboravio? Napustila kucu i usla na Farmu iako ugovor zabranjivao.

@Griffin

13.03.2016 13:03

Imala je apsolutno pravo da izađe jer ne kažnjavaju nasilje koje je zabranjeno ugovorom, jos seku i cenzurisu snimke prebijanja na sudu. Prebijenu osobu stavljaju da lezi na golom parketu i ne daju joj da ode do toaleta, a nasilnicu vracaju na velika vrata. Zasto ne smeju da je tuze ako je prekrsila ugovor? Zato sto znaju da ce izgubiti na sudu.

Krivicno delo

13.03.2016 13:06

@Griffin Vracanje nasilnika da se regularno bore za glavnu nagradu je krivicno delo prevare. Vracanjem diskvalifikovani, svi imaju pravo da napuste tu lakrdiju jer tv ne postuje odredbe ugovora o zabranjenom nasilju.