Teodora
Screenshoot Youtube
Teodora

Screenshoot Youtube

Teodora, Foto: Screenshoot Youtube

 Teodora je konačno pred kamerama u emisiji "Narod pita" rekla nešto više o odnosu sa Rankovićem.

"Porazgovarali smo posle mog povratka sa Balija. Čekali smo da nam se "ohlade glave" i da kažemo jedno drugom sve što imamo. Kao što sam već rekla u rijalitiju, na četvrtoj "Zadrugoviziji", bez obzira da li ćemo se ikada pomiriti ili ne, ja ću uvek tu biti za njega, šta god mu zatreba u životu, a i on za mene. Ipak smo mi bili deset meseci u vezi", istakla je Džehverovićeva, a zatim dodala:

"Raskid je bio isključivo naša odluka. Nije porodica odlučila umesto mene. Nisam ja debil, kad već moram tako da se izražavam, pa da mi neko kroji život. Normalno je da sam porazgovarala sa roditeljima i prijateljima, ali da se posavetujem, a ne da bi mi neko rekao šta da uradim. To isto važi i za Anđela", rekla je pevačica, a onda je progovorila o pomirenju.

"Ako se pomirimo, to će biti zato što tako osećamo, a ne zato što to bilo ko očekuje od nas, bilo da su u pitanju porodica, prijatelji ili fanovi." Pevačica kaže da nije čula ništa o Anđelovoj novoj devojci, te da je ne interesuje ta priča.

"Nisam čitala o njegovoj novoj devojci, ne znam da li su sve te priče tačne jer se i o meni svašta pisalo, ali kada jednom izađe u javnost i prizna da ima devojku prihvatiću to kao najnormalniju stvar jer nas dvoje više nismo zajedno", rekla je Džehverovićeva.

Teodora

Screenshoot Youtube

Teodora, Foto: Screenshoot Youtube

Komentari (5)

Nikoletina Bursac

04.09.2018 10:41

Izlazi nova pesma pa sve diplomatski , verovatno bi se i pomirili ali zna maneken da nebi mogao da zivi od matore DZEHVE i menadzerke kao i brata Save pa nemoze da prelomi.Doduse tesko je trpeti celu devojkinu familiju na grbaci

ADIS A BEBA

04.09.2018 10:43

Neka udje cela njegova i njena rodbina u rijaliti nekih drze tamo 9 meseci , do tad bi ovo dvoje bili u braku garantujem.

Fajter

04.09.2018 10:56

Najbolji rijaliti par ali reci Lepog Mice nerazmislas isto kad zaradjujes 150e po nastupu i 1500e po nastupu dolaze sad do izrazaja.Teodora se uzvezdila malo a realno posle zadruge 2 nece biti nesto zastupljena tako da ocekujte ponovno prozivanje Andjela i njegove porodice

Sale

04.09.2018 11:31

Nikada se nisu poljubili ljubavnim poljupcem. Samo CMOK u vrat ili redje u obraz. A najredje CMOK usta u usta. Nije to ljubav. To je dogovor dve osobe da bi ostale do kraja.

nsss

04.09.2018 13:58

Lažljiva i fejk Teodora! Malo bolja od Lune, a zato je njena majka gora od Lunine! Strašno!