Gordana Džehverović
Printscreen
Gordana Džehverović

Printscreen

Gordana Džehverović, Foto: Printscreen

 

Nedavna gošća emisije "Zadruga - Narod pita" bila je mnogima omiljena zadrugarka Goca, majka pevačice Teodore Džehverović. Njih dve provele su poslednjih šest meseci zajedno u rijalitiju i svašta prošle zajedno, a sada je mama Goca dala svoje mišljenje o svemu što se izdešavalo.

Goca je priznala da joj je najviše smetalo što su se svi "kačili" na Teodoru čim uđu u belu kuću.

- Meni nije bilo lako napolju. Ja sam presrećna što sam ušla unutra, iako je to bilo jako teško, zbog sina i mog muža. Meni je bilo mnogo lakše, iako sam baš radila, ali mi je bilo lakše da budem pored Teodore. Neposredno posle Nove godine ja sam dobila poziv da uđem i nisam nimalo razmišljanja, uopšte nisam mislila na sebe, samo sam želela njoj da olakšam - rekla je Goca i dodala:

- Bilo je dosta nesuglasica između njih (Anđela i Teodore), ona je imala baš puno svađa, a kako je koji je zadrugar ulazio, on se kačio za Teodoru. Ona nije shvatila igru rijalitija i sad nisu shvatili, a ja sam to shvatila sve kako ide, i novine i šta ljudi pitaju i sve. Teodora je mislila da treba tako, odmah je išla srčano i svađala se. Najviše me je pogodilo kad je napao Miljan, fizički je nasrnuo na nju i izneo toliko laži i mislim da je to doprinelo da ja uđem unutra - zaključila je Goca.

Komentari (1)

Lun

11.07.2018 16:34

Svi su se svadjali. Onda su trebale sve majke i svi ocevi da udju u Zadrugu.