Zorica Marković
Rajko Ristić/Alo!
Zorica Marković

Rajko Ristić/Alo!

Zorica Marković, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Kardiolog koji vodi Zoričin slučaj poručio joj je da je njeno zdravstveno stanje stabilno i pod kontrolom ali da jak stres izavan svađom može da prouzrokuje nove tegobe.

"Zorica je svojeglava i ide glavom kroz zid. Ona nikada ne mari za sebe, uvek su joj preči durgi. Ona je prosto takva, nepravda je boli i upravo zbog toga često upada u svađe i fizičke obračune koji nažalost mogu biti fatalni po nju. Verujte, svi smo zabrinuti, a najviše njeni sinovi", kaže Zoričina rođaka. Ona dodaje da je karidolog pevačici rekao da mora da vodi račun zbog svog stanja, te da ne sme da se nerivra.

Podsetimo, Zorica je 2007. doživela infarkt, kada su je lakeri jedva vrtili u život. Nakon toga je operacijom ugradila bajpas. 

Zorica Marković

e-stock/Miloš Rafailović

Zorica Marković, Foto: e-stock/Miloš Rafailović

Komentari (5)

nada

03.09.2018 10:11

Zena je srcana i to je problem a Rijaliti je prljava igra gde vredjas, izmisljas, zavadjas................. !!!!!!!!!!!!! Jaka je ovo ekipa koja ce uci i spremna na sve najgore zbog novca - Zoko cuvaj se a i Mica neka se pazi !!!!!!!!!!!!!

mis

03.09.2018 11:05

Ona je stalno na samrti a ulazi u rijalitije i prva se svadja.

Mrsimud

03.09.2018 11:07

Ma da. Važi se. A lepo je ona prošle godine dobila poziv iz Velike Britanije da kao najbolji i najpoznatiji rijaliti igrač sa Balkana bude učesnik u nekom britanskom rijalitiju. Barem je tako ona pričala i pustila vest u opticaj. Već počela učiti i engleski jezik. I ne znam šta joj bi da uđe u domaći rijaliti. Takva internacionalna zvezda. Umesto da bude kulturišaka, ona se ovde valja u blatu tuđeg braka a sad je još i Garvić čeka da joj baca njeno blato u lice. Što joj to treba?

Peric

03.09.2018 12:12

Zorici zelim puno zdravlja. Ali, te price kako se ona nervira zbog nepravde su price za malu decu. Ona je namazana svim bojama. Jako je los covek. Vrlo cesto se i sama ponasa nepravedno prema drugima. Kao umetnica mora se priznati da je vrhunska. Svaka cast za pevanje, ali kao covek je.... 0.

cmilja

03.09.2018 18:14

zoka njih seksa I ako nije musko.