Svadba, Parovi
Printskrin TV Hepi
Svadba, Parovi

Printskrin TV Hepi

Foto: Printskrin TV Hepi

Sudeći po onome što možemo da čujemo na video-snimku, produkcija nije ispunila sve uslove koje su Zorica i Gastoz tražili da bi se venčali u vili.

Pored toga, ceo dan je bio prepun iznenađenja, što je dodatno pojačalo tenziju.

Gastoz je u jednom trenutku počeo da psuje produkciju, a Zorica ga smirivala.

- Na ku**c mi se popelo sve ovo! Je l' bar nešto možemo da znamo? Mi za njih ovo radimo, a oni nam tako vraćaju. Sram da ih bude, go**a jedna! - vikao je Nenad.

Naime, tokom svečanog ručka Zorica se požalila kumu da joj nije ni do čega, pa ni do jela, te da jedva čeka da skine venčanicu.

Ona je Gastozu rekla da se ne nervira jer će sve biti ok kad izađu napolje.

 

Komentari (11)

Ćikula

18.06.2016 20:55

Uzelo se dvoje de*ila, sve na tudji racun i nisu zadovoljni. De*ilcine treba u zivotu raditi i sam nesto stvoriti, a ne ceo zivot drogirati se. Tesko vasoj deci, ako ih budete imali.

Pa šta vam je

18.06.2016 21:16

@Ćikula - što se palite. Ne sekirajte se . Nisu se oni uzeli uopšte. Pa ne može penzionisana matičarka da ih legalno venča, složićete se. Matičarka je fejk i sve u nizu je fajk. Lažu i vaaju lakoverni narod. Ne nasedajte i ne jedite se zbog de*ila i lo*ova.

Laki

18.06.2016 21:52

@Ćikula - Ako nekome do sada nije bilo jasno da je sve ovo cista namestaljka valjda ste se uverili, ali lakoverni narod glasa ima svoje favorite a pobedice onaj koga Maric proglasi pobednikom, čak postoji sumlja da pobednik mora da plati procenat od pobede a sto se tiče mladenaca svaki komentar je suvisan,jer od dva zla nista nemoze biti normalno

Neven,Zemun

18.06.2016 23:25

@Ćikula - Venčanje, nije bilo fejk, juče su oboje sa kumovima bili u opštini Zemun i sve pojedinosti obavili.Gospođa i dalje radi venčanja, prošli vikend je venčala mog rođaka na Gardošu. Jadno ješto Ružica radi sve one gadosti...Oni je ladno pocepala venčani list i prošla od produkcije nekažnjeno.

Odgovor Nevenu

19.06.2016 07:43

@Ćikula - Nevene, pričaš gluposti. Zašto bi išli u opštinu da obave sve pojedinosti ako je matičar izašao na teren? Pa na licu mesta, tj. na terenu se i obavljaju venčanja baš zato da mladenci i gosti ne idu u opštinu. To što pričaš nema elementarnu logiku. I ti si fejk Neven i verovatno si Zoričin onaj stršljavi kum.

Gordana

18.06.2016 21:23

Pa oni pljuju mesecima Produkciju,tuku učesnike,pada im gledanost zbog njih dvoje,grdne troškove imaju zbog njih a Produkcija ih sve više i više klacka, užas

blaf

19.06.2016 01:07

То вас је , тренутно, спасило затвора! Кажите им :Хвала!

mixi

19.06.2016 09:30

Sta je sa vama sve je ovo ŠOU!hahahaha.Zarazili ste se!

yu.

19.06.2016 10:26

Meni je samo tesko,i zao kad vidim Gastozovu majku.Jadna zena......

KOPILJAN-JE-PREDVIDIV

19.06.2016 10:53

@yu. - IZGLEDALA JE KAO PRISTOJNA ZENA A SADA JE POKAZALA DA JE SPREMNA DA DUSU PRODA ZA SITAN NOVAC..BAS KAO I NENAD

Lister

19.06.2016 11:12

I u toku dana,a i sinoć su pljuvali po produkciji.Ona crna Zlorica.Kaže gde je ovde piće,gde je hrana ? Goveda su ovi iz produkcije majku im njihovu..Dva puta su bili izbacivani i vraćeni ovo je neverovatno i tolko providno da nemam reči.Mislim da je produkcija baš ono što im jer Zlorica rekla!!Tabele Nameštaju jer niko normalni ne glasa.Ko će trošiti novce za;Zlozoricu,Gadstosa,Marka,Mirjanu,Nevenu Hot,Dalilu,Mladena itd.A posebno ko će da glasa za Bumbara i Anđelu koji samo ogovaraju Gocu.