Kija i Vuk Mob u Ulcinju
E-stock/Ivan Dobričić
Kija i Vuk Mob u Ulcinju

E-stock/Ivan Dobričić

Kija i Vuk Mob u Ulcinju, Foto: E-stock/Ivan Dobričić

Reper Vukadin Gojković, poznatiji javnosti kao Vuik Mob progovorio je o Kiji Kockar i bivšoj verenici Biljani. On je u intervjuu otkrio nepoznate detalje i priznao da li se kaje.

Da li bi se pomirio s Biljom ukoliko bi ti ona oprostila?

"O tome ne želim da pričam. Ne dovodi se u pitanje da li ona može da mi oprosti, nego to što ja ne mogu da oprostim sebi što sam je povredio. Nisam povredio samo svoju devojku i verenicu, nego i svog najboljeg prijatelja. Smatram da nisam loša osoba, ali eto, desilo mi se i na greškama se uči. A to da li bih ponovo bio s njom, o tome ne bih jer je to teška priča, duboka i bolna priča.  Nikad se ne zna ta nosi dan šta nosi noć."

Da li se kaješ zbog svojih postupaka?

"Genralno se kajem što je ta priča izašla u javnost, ta neka navodna veza i zato što je Biljana najviše povređena zbog toga, a to nije zaslužila. Ja sam ispao loš i apsolutni krivac što sam dozvolio da priča toliko ode i izađe u medije. Sada ne vredi plakati nad sudbinom ali činejnica je da mi je jako žao što je sve tako ispalo."

Da li si očekivao da će tvoja veza s Kijom biti toliko medijski ispraćena?

"Znao sam da će medijima ta navodna veza biti intresantna, ali da će baš izaći ovakva sapunica, nisam očekivao. Nisam mogao da zamislim da će se napraviti neki nastavak "Zadruge" od cele priče.

Kako komentarišeš mišljenje pojedinaca da si u vezu sa Kristinom ušao zbog marketinga?

"Ne obazirem se na te komentare, budući da sam do sada pokazao da mi takva popularnost ne treba. Meni nastupa ne manjka. Ja sam karijeru digao na zavidan nivo i bez Kije i te priče".

Mnogi osuđuju tebe i Kiju što ste otpočeli vezu dok si još bio veren.

"Kada sam upozano Kiju, Biljana i ja nismo tada bili zajendo. Raskinuli smo pre toga, samo nisam imao potrebu da to javno pišem. Tek kada su krenule priče kako varam Bilju sa Kijom, ja sam okačio na Instagram da nisam vrene i da se ogradim od cele priče."

U kakvim si odnosima sa Kijom?

"U okej smo odnosima. Sada se ne družimo, ona je po Crnoj Gori, radi, ja radim po Bosni i to je to.

Kristina Kija Kockar i Vuk Mob

E-Stock/Ivan Dobričić

Kristina Kija Kockar i Vuk Mob, Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Komentari (12)

Ranko

11.08.2018 03:20

Lepa mala nevina satro Kijica! To je zmija sa nogama, to je lazovka cim otvori usta slaze, to je jadna vesto uvezbano zlobna osoba koja taktickim ponasanjem uspe da krije mrznju prema svima, to je prljava manipulatorka, to gde se zadnja pojavi hoce da je prva, gazi preko mrtvih. ZLO!

mara

11.08.2018 06:34

pa nigde nije rekao da su imali nesto nego da se digla pompa od tog druzenja.

S

11.08.2018 06:52

Nigde u tekstu nije rekao da su bili u vezi!

Blucanka

11.08.2018 09:01

Kombinacija "pranje vesa" izgleda omiljena g-dji Kiji.

steva

11.08.2018 09:09

laze covek 100% , Kija je lepo rekla da joj je on samo prijatelj , i "mi" njoj verujemo , a ne tamo nekim Filipima ,Mobovima :))) pade mi na pamet , jel ono bese "jenglezi"kazu fuck friend , mozda je Kija na to mislila :))

Dino

11.08.2018 19:54

@steva - hahah, Vuk nikada n laže jer nemašta dkrij.Jednostavnoj to je njegova riocen. Kristina jej žena sa greškom, kada je uvdeo ko je, dobila je jšut kartu. Sem tog, na nije nijplaniro dužuvezu sanjom... hahah Drugo, u kafiću u >ulcinju su se ljubili za stoom, svi su ih videli,čak i oni koji subili iz Srbije na odmoru... koa vi folirte, hejtri... Moral joj je nula kao i uvek

???

11.08.2018 09:26

Lep dečko, ha, ha, ha.... Svi hoće slavu preko Kije! Totalno, svemirski, nebitan lik!

???

11.08.2018 16:54

@??? - Kumo , ili kuja , krade mi ime. Ja sam original ,???, a ti si lopov . Vas dve , Manipulatorka + Lopov , bas ste Dream tim , zajedno sa ucmaragom. Ha , ha , ha. Nadam se da cete objaviti komentar. U protivnom , postaje saucesnik lopovu koji mi krade ime u komentaru.

Prijatelj

11.08.2018 09:33

Bravo VUČE, uvek iskren i otvoren. Ona je navikla na kres partije, sve se završava šut kartma.Poznavajućit vojej karaktrne crte ti sa njom ni tri meseca ne bi bio.Zato što je žena manipulator, procenila tvoje materijalne mogućnosti, odmah e bacila na posao.... hahha jedino je važna lova i slava, ona nikoga ne voli sem sebe.Čak je za medije izjavila da bi se sutra udala za tebe kad bi je zaprosio...Cirkus..totalni... dobro je što te za neku veću lovu nije "zapalila" kao Andriju.Dobro si prošao..

zeko

11.08.2018 13:16

mobilni vuk nikad nije bijo sa kijom sceo samo reklamu.

slikar

11.08.2018 19:35

mobilni vuk sluzi starletama za slikanje.

gusinje

12.08.2018 17:27

vuk je sa severa crne gore ono sto on pjeva kod nas se zove a to I on zna ,( TORLAKANJE )