Miljana Kulić
Screenshoot Youtube
Miljana Kulić

Screenshoot Youtube

Miljana Kulić, Foto: Screenshoot Youtube

Rijaliti zvezdu Miljanu Kulić ništa ne može da zaustavi, pa već u septembru u Zadrugu 2 ulazi kao ponosna samohrana majka, i to sa bebom.

“Ja ću imati posebnu kuću u kojoj će moj Željko boraviti, ali ne smem ništa da vam otkrivam jer mi ugovor to ne dopušta”, kaže Miljana.

Možda i Ivan Marinković uđe u Zadrugu?

“To je jedna džukela. On je pisao na fejsbuku kako ga mi uznemiravamo, a moji roditelji očima ne mogu da ga vide. Samo kada pita za bebu moja mama mu odgovori, a do sada je samo dva puta poslao poruku. Ivan je zvao mog oca kad je bila žurka, provocirao ga, pitao je da li beba sisa, a pre toga nas je pljuvao po novinama. Priča da mu ja ne dozvoljavam da viđa dete kako bi ispao jadan.”

Misliš li da glumi žrtvu?

“Naravno, stalno pravi žrtvu od sebe. Kada je došao u bolnicu, ja sam mu rekla da dete uvek može da vidi ako nije u alkoholisanom stanju, može i u kuću da dođe, ali on nije došao u kuću, a nije ni kupio ništa Željku. Doneo je ruže, i to samo zbog slikanja, da bi ga novinari uhvatili.”

Kako se ponašao prema bebi?

“Dete uopšte nije ni gledao u bolnici već samo portale, da vidi jel neko objavio da je Ivan Marinković došao kod sina. Njega samo to zanima. Ja mu kažem: „Slobodno uzmi dete“, a on ga je uzeo na dva minuta i odmah spustio. Totalno je nezainteresovan za bebu.”

Da li ti je problem to što od Ivana nemaš finansijsku podršku?

“Ja sam svom detetu sve obezbedila, kuću sam sredila, kupila mu sve što je potrebno i uvek ću, naravno.”

Znala si da ne plaća alimentaciju Goci Tržan, a opet si odlučila da sa njim rodiš bebu?

“Ja sam znala da on nije plaćao, ni sada ne plaća, ali nisam htela na kiretažu. Želela sam da rodim Željka. Niko ne može ni sam na sebe uvek da računa, a kamoli da ja računam na Ivana Marinkovića za bilo šta.”

Miljana Kulić

E stok/ I. Jovanovic

Miljana Kulić, Foto: E stok/ I. Jovanovic

Zašto bebi nisi upisala ime oca u krštenicu?

“Nisam htela da me Ivan ne bi uslovljavao. Sledeće godine hoću dete da vodim na more i šta bi bilo da moram da čekam prismenu dozvolu od Ivana? Druga stvar, on nije došao ni kada sam izlazila iz bolnice. Mogao je, ali nije. Ja sam ga i tada zvala, ali on se nije javljao, niti je posle došao kući da vidi sina.”

Hoćeš li ga zvati na krštenje?

“Odlučila sam da krstim Željka 4. septembra u Nišu, baš na 40 dana od rođenja jer smo tako i sestra i ja krštene. I posle svega kažem porodici da bih pozvala Ivana, zaboravila sam na trenutak šta je pisao po društvenim mrežama. Moja majka ga je pozvala posle toga, kada sam joj pokazala te statuse, međutim nije se javljao, pa je onda poslala one poruke koje je su objavljene.”

Hoćeš da krstiš bebu pre rijalitija da bi je zaštitila od loše energije?

“Ne, ja se ne plašim ničega i ne verujem u te magije, onaj ko ne veruje u to, njemu se ništa ne može desiti.”

A ako Ivan dođe i napravi skandal na krštenju?

“Niti će Ivan doći, niti ga se ja bojim. Nema on hrabrosti da dođe ovde. Njega dete uopšte ne zanima. Kada ga neko pita na društvenoj mreži za dete i za mene, on im napiše: „Boli me ku*ac i za Miljanu i za dete.“ On jedan dan kaže da mu ja ne dozvoljavam da vidi dete, drugi dan da to nije njegovo dete… Ne znam da li je on lud ili mu je mozak ispran od alkohola. Uhvatili su ga i sa drogom, eto na šta on troši novac.”

Jel se plašiš da dete ne povuče te gene na oca?

“Ma ne, on je moja krvna grupa i neće biti na Ivana. A ti poroci nisu stvar genetike već su to njegove životne navike. Ali to je njegov problem, ja nisam centar za socijalni rad i nisam psihijatar da pomažem ljudima.”

Ivan može da ti zabrani da odvedeš dete u rijaliti.

“Ne može jer nije upisan kao otac.”

Miljana Kulić

Printescreen Instagram

Miljana Kulić, Foto: Printescreen Instagram

Ali ako ti bude tražio DNK analizu?

“Može da traži, ali ja mogu da odugovlačim bar pet godina, ma mogu i deset. Neće on tražiti jer ga dete ne zanima, a i da traži, zna šta mu sleduje posle – alimentacija koju će morati da plaća. Ako ne plaća, ide u zatvor.”

Da li si se čula sa Gocom Tržan i tražila neki savet od nje?

“Ma nisam se čula, a ne bih ni tražila savet kako da se zaštitim od Ivana. Zapravo, ja sam zaštićena jer on ne sme da se javi na telefon kada ga zovem.”

Šta ćeš reći sinu kada poraste o ocu?

“Strašno je reći detetu da mu je otac klošar, tako da se ja trudim da ne razmišljam o tome. Dete neće imati osećaj da ima oca jer ovaj nije zainteresovan, pa valja neće ni pitati za Ivana.”

U Zadruzi ćeš biti sa Aleksandrom Subotić i Davidom.

“Oni me ne zanimaju, to je već ispričana priča. Bili su mi interesantni prvih deset dana u Parovima jer je ćerka dobila dete sa maminim dečkom. Sada će opet biti reprizna priča, ali to mi se uopšte ne sviđa.”

A jel te zanimaju Kija, Sloba, Luna?

“Ma ni oni me ne zanimaju, ta priča mi je bila bolesna. Posle rijalitija sam ostala u dobrim odnosima sa Lunom, ispala je čovek prema meni u mnogo čemu i mnogo je bolja i od Slobe i od Kije, koju sam tamo branila. Shvatila sam da je Luna ušla sa srcem i ko zna šta joj je Sloba pričao ispod prekrivača, a ona je nasela na sve i plus uvukla porodicu u priču. Na greškama se čovek uči, a ona je na vreme shvatila.”

Jesi li promenila mišljenje i o Seki Aleksić, nije ti se javila otkako si se porodila?

“Nije mi se javila, niti mi je poslala poklon, ali ja ne očekujem ništa od nje, niti od bilo koje javne ličnosti. Ali tačno je da mi nije poslala nijednu čestitku. Ja njene pesme i dalje volim i slušam, ali prošlo me je sve to sa poznatim ličnostima jer sam shvatila da nisu ništa bolji od nas.”

Komentari (1)

x

01.09.2018 06:16

Treba ona opet da se krsti.Bojim se da je popa nešto pogrešio prvi put.