Luna Đogani i Sloba Radanović
Screenshoot Youtube
Luna Đogani i Sloba Radanović

Screenshoot Youtube

Luna Đogani i Sloba Radanović, Foto: Screenshoot Youtube

Luna je otkrila Slobi o čemu je pričala sa Milanom Miloševićem. Novinar je blogerki preneo poverljive informacije o Slobi Radanoviću i Kristini Kockar, i otkrio o čemu su pričali nakon sahrane Kijinog oca.

Luna nije mogla da ćuti, pa je odlučila da mu saspe sve u lice, a pevač je dobio napad besa!

- Sve sam shvatila, ne mogu da ti kažem šta, molim te da me razumeš. Ti znaš najbolje šta se nalazi u tvojoj glavi i srcu, ja ti ne zameram. Možda neću imati potrebu da pričam sa tobom, ali ti možeš uvek. Uvek će biti tako. Želim ti samo da budeš srećan, šta god da se desi. Znaš koji je tvoj problem? Mnogo misliš na to šta će neko reći, zaboravi na sve oko sebe! Promenio si priču. U izolaciji si mi se zakleo za sve i da me voliš i da se nisu promenila osećanja, da nju ne voliš, da se nećeš miriti, sve si rekao!

Sutradan smo se pokačili oko nekih gluposti, onda si rekao da ti treba vremena da se oporaviš, da ne možeš više... Ti navodno pripremaš teren za nešto što se neće desiti, jer je dobila ono što je želela. Ona zna da me ne voliš i da sam ti bila samo strast. Ona te drži u šaci zbog nečega. Da li je to neki dogovor, ne znam. Rekla je da si njoj nešto rekao kad ste bili bez kamera i rekao si joj nešto što ona neće nikome da kaže - rekla je Luna Slobi.

- I ona je meni rekla svašta, ali ni ja neću da izdam. To je rekla? To je rekla? Šta je onda dolazila pet puta kod mene? - branio se Sloba.

Luna Đogani i Sloba Radanović

Screenshoot Youtube

Luna Đogani i Sloba Radanović, Foto: Screenshoot Youtube

- Rekla je da joj je sve ovo smešno, da si joj se zgadio i da... ne znam više - pričala je Luna.

- To što je bilo na sahrani to može biti samo njena reč protiv moje. Ona može da kaže šta hoće, mogu i ja... Ja sam tebi... Ke*a mi se od njenih pretnji više - rekao je Radanović. Luna nije mogla da ga ubedi u ozbiljnost situacije i svega što ona oseća, ali je istakla da ju je jedno njegovo pitanje povredilo.

- Ako bi ona meni prešla preko svega, da li ti misliš da je to prava ljubav? To si me pitao! Zašto si me to pitao? - pitala je Luna Slobu.

- Eto, zanimalo me šta ti misliš. Ne mogu da ti kažem zašto, ne mogu da ti crtam neke stvari. Jesi li ti mentalno zaostala?! - vikao je pevač.

Luna je ovom rečenicom završila razgovor, a u nastavku pogledajte kako je izgledao njihov razgovor:

 

Komentari (8)

nada

09.05.2018 21:54

Klinci koji vracaju jedno drugom krpice i lutkice ! Kija ima Slobu u saci jer ona zna cemu je on naklonjen i ako to javno kaze za njega ce to biti smak sveta. Cak i ako ne kaze to je javna tajna !!!!!!!!!!!!!!!!!

KREZAVA BABO

09.05.2018 22:28

@nada - reci nam sve sto znas .

jefimija

10.05.2018 11:22

@nada - Ne bacaj prašinu uoči narodu, i ne pričaj gluposti.Ne poznaješ gaalupetaš.Sloba i te kako i celanjegoafamilija zna kao i Zrenjanin ko je Kristina.Sve štoje iznela za slobu su laži.manipulator je i loša osoba.O njenim pervarama u propalom braku može roman da se napiše. Ona je lažna žena.lažni moralista, izvrće sve stari u svoju koristi. Priča prazne priče.Ne voli Slobu,kao ni on nju. Slobina ljubavjvelika i beskonačna je Luna,a u to ćete se uveriti definitivno..Sloba i Luna do pobedeeeeeeeeeeeeee

Sanja

09.05.2018 22:12

Ja mislim da ni oni ne znaju vise oko cega se raspravljaju ali brate mili ubi ga u mozak glupostima svaki dan izludi ga

Sofija

09.05.2018 22:19

Luni je smesno, jer zna sta su pricali ali se pravi luda. Svadjom do pobede. Nece moci sto bi rekao Sojic.

Teške muke

09.05.2018 23:50

Slobodanu su ponudili pare da raskine sa Lunom i on je pristao. Sad je u frci kako da sa njom najbezbolnije raskine a da ne ispadne dvostruki đžukac..

Kozi ponudjen kupus

10.05.2018 00:38

@Teške muke - A , da Kiji nisu ponudjene pare ako ne da razvod Slobodanu ? I kako to da je Kija toliko raspolozena , da ne lupa na vrata da izadje , da nema vise nervnog sloma ,da ne place i ne pada u nesvest, a prodje je i zalost. Ne nosi vise ni crninu....? Boze kako NOVAC leci nervne slomove , ha, ha , ha.

Milica

10.05.2018 11:27

@Teške muke - Nijejon raskinuo sa njom,nego ona sa njim.Medjutim, oni sejvole i tu je jpriči kraj.Njihov raskid trajenedelju ,ili dvatri dana i poovo su zajedno.neraskidivi su.Oni ostaju zajedno i tu je riči kraj.ve je ovo jaka psiholoka igra, koja se vrti oko njih.drgo,lepi Mića je najeći manipulator saizmišlotinama i njigovim rovcima,zorica, miljana,Mina Milan novinar/to je njegov posao/, ričaju lažne riče Kristini, pa onda lažne priče Luni, koja zna i neće prestati da ga voli,kao i SLoba nju.Sve je igra.