Sloba Radanović
Screenshoot
Sloba Radanović

E stock

Sloba Radanović, Foto: E stock

Jedan od najpopularnijih bračnih parova u poslednje vreme, Sloba Radanović i Kristina Kija Kockar, prošle nedelje stavili su tačku na svoj brak. Priznali su da im je bilo jako teško a onda su krenule spekulacije po medijima. Izjave je navodno dala i Slobina majka, a kada je on to video reagovao je vrlo burno.

"Napokon je slobodan, svi smo željno iščekivali ovaj dan. Sloba nije došao kod nas posle suda, morao je za Beograd jer je imao obaveze, a meni je rekao da ne dajem nikakve izjave jer mi zdravstveno stanje nije dobro", izjavila je navodno pevačeva majka Draginja Radanović a potom je dodala:

"Ne želim da komentarišem to što je vozio Kristinu kući i generalno ne želim da komentarišem njegove postupke. Izašao je iz "Zadruge", pa sad uznemiravajte njega. Meni je drago što se on razveo", zaključila je priču Draginja.

Sloba Radanović i Draginja Radanović

Printscreen

Sloba Radanović i Draginja Radanović, Foto: Printscreen

Međutim, kada je Sloba video ovo odlučio je da odmah demantuje. Objavio je sliku na društvenim mrežama i uz nju samo kratko napisao: "Sranje!"

 

Komentari (21)

miki

11.08.2018 13:33

Slobo i dalje izgleda glumis, Luna dolazi kod tvojih, jedan rodjendan, pa ce biti i drugi , treci ,cetvrti itd. Izgleda da imaju tvoj stav koji ti njma prezentujes i u skladu sa tim se ponasaju. A ti si si se navikao na laganje.

pa sta...

11.08.2018 20:37

@miki - vole se..nije zabranjeno

Daca

11.08.2018 22:03

@miki - Luna prosto ne moze da zivi bez "andjeoskog" Draginjinog glasa. Kada je bila u crkvi pa moze da nasluti kakav je njihov glas.Mislim da je odgovor nikada.Dan kada je odabrala da bude hriscanka se ne racuna.

Istina@ pa sta...

12.08.2018 09:45

@miki - Problem je u otme što kod njih nema emocija, nema ljubavi, samo laži i prljave igre koje se nastvlajju zarad slve i novca... sve ostalo je farsa.. za pametnog dosta..

Lena

11.08.2018 13:34

POSTOVANA GOSPODO DRAGINJA. DALI STE SE ZA PITATI KAKO CE TE UMRETI. TI SI UNISTILA ZIVOT SVOG SINA. DA SI PAMETNA KO STO NISI MOLILA BIH BOGA DA TI OPROSTI JER NEZNAS STO PRICAS. A NJIMA DVOJE ZELIM SVU SRECU OVOGA SVETA. A TI UZMI I PROCITAJ DESET BOZIJI ZAPOVEDI NADAM SE DA CES SHVATITI DESI POGRESILA.

HEJ HEJ

11.08.2018 15:49

@Lena - Zeno shvati jednom za svagda oni su se razveli.Kakvu srecu ti njima zelis jel da ponovo zajedno zive da se svadjaju i jedno drugom oci vade.Nista ih ne veze i zato svako na svoju stranu

Sjekloča

12.08.2018 09:40

@Lena - Kris bi trebala da pročta božije zapovesti, nego i osnove elementarne kulture i poštovanja , jer je odavno skrenula sa pravog puta.Oni jbrak nisu ni jimali.Tloiko je"pametna" da je umsiila da je venčani list TAPIJ na muškarca i jedini dokaz da brak postoji.Šta, ona je amnesirala od prevara.K joj je jdao pro i slobodu da s tkoponaša u Zadruzi. Ja,pa ja... jakupčila ,ja dala...rovicijalka u prvom smisl te reči. Bez grama pamei ,samo maniplatorska veština i prevare sue došle do izražaja....

Ruby

11.08.2018 14:02

Svaki put kada nešto demantuje,oštro ili ne,on se ,ustvari pravda njegovom saborcu u igri zvana manipulacija masama.Ovaj namazani par iz provincije igra igru"mačke i miša‚"po instrukcijama instruktora iz senke kako bi se dizala prašina koja kroz različite vidove donosi lovu svim akterima igre.Kada se prašina slegne i utanji lova eto njih u zagrljaju do kraja života jer ih niko više neće tražiti.Tek tada će nas,konačno, osloboditi praznjikavih i nategnutih priča o ovom iritantnom namazanom paru

vizionar

11.08.2018 15:03

@Ruby - Kakve veze ima Kristina sa primitivizmom porodice Radanovic? Da li je ona kriva sto Slobodanov otac pije? Da li je ona kriva sto se Slobodanova majka deklarisala kao samohrana da bi od drzave dobila stan. Da li znate da doktori primarijusi u Srbiji nikad nisu mogli da dobiju stan od drzave, moj otac je od 1976 podizao kredit i otplacivao za stan. Mnogi su kao gospodja Radanovic na prevaru dobijali. Da li je kriva za njihovo neobrazovanje ili je ona kriva sto nisu u stanju da zarade pare?

mario@vizionar

12.08.2018 09:31

@Ruby - Svako ima pravo na zakonski osnov da bi ostvario neki cilj koji mupripada. Drugo, ne možeš ti porediti jednu tradicionalnu porodicu koja ima svoje vrednosti, sa jednom manipulaorkom i prevarntnom koja je obmanula celu Srbiju "izigraajući povredjenu jženu",što nije .Ušla je kao ljubavnica Andrije iz Budve.pa i njega prev ril sa filipom.Omalovažavala,degradiarla, SLobu..Ona je ta koja je njihovu vezu uništila.Njen ego,bolesna sujeta i dr.Njega ne voli,samo novac,slavu i osvetu.

vizionar

12.08.2018 12:26

@Ruby - Gospodine Mario, daleko su oni od tradicionalne porodice. Koliko je pravih samohranih majki ili oceva ostalo bez krova nad glavom zbog ovakvih prevaranata. Nikada oni u tom stanu nisu ziveli, odmah su ga rentirali. Koliko ljudi sa decom se smuca iznajmljujuci stanove jer od ovakvih "snalazljivih" nisu mogli da ostvare pravo. Tradicionalni otac se "naguta" rakijice pa lupetara i laze na javnom servisu. Ne znam kakva je Kristina, ali ove poznajem. Sloba nije toliko iskvaren, ali mama je opasna.

m

11.08.2018 14:59

DRAGINJA ti si BOLESNA ZENO! UNISTILA si vlastito DETE BABETINO ZLOCESTA!i

Loret

13.08.2018 15:09

@m - A ti branis njeno dete vise od nje.Poznajes ga bolje nego majka i vise mu ti srece u zivotu zelis od nje.Cuti bruko jedna ne javljaj se vise sa komentarima i ne guraj tudju decu u propast.Zloba iz tebe izbija na sve strane.Ko zna moze i da ti se vrati to.Djavo ne miruje to da znas

???

11.08.2018 16:28

Ovi Radani su taman ko Djogani! Gde su bile Kiji oci?!>

Lena

11.08.2018 17:19

DRAGA MOJA HEJ HEJ.MOZDA NISI SHVATILA. ONI NEMORAJU BITI ZAJEDNO. JA IM JEDNOSTAVNO ZELIM SRECU MA SKIM BILI. OPROSTI AKO NISMO SE RAZUMELE. POZDRAV

Manja

11.08.2018 18:37

Jedina pozitivna osoba od svih ucesnika u Zadruzi i van nje je bas ova gospodja Draginja . Draginja je osoba u koju bi imala apsolutno poverenje . Draginja ume da proceni dobro , dobro oko ima za sve a i nije kao joj sin da razmislja samo donjom glavom . Majci reci SRANJE , koja te voli najvise na svetu . Sta si hteo da prikazes kada si vozikao bivsu zenu nakon razvoda , da si sta , umes , umesto da si otisao kod svoje porodice , popio sa njima kafu i nazdravio za novi pocetak a ne da

Deki ZR

11.08.2018 19:42

@Manja - naravno da tre4b da je bude drgo iz prostor rzlog ,jr oni brk nisu ni imali kao instituciju.,već su žieli kao cimri.Lažna ženlžnog morla,lažni jbrak....Kod njih je jbilo se fejk....Oni igju i jdalje igru ,... medjutim, niti jona njeg voli, nition nju, se je priča za medije... zarad marketinga...Čis glujposti. Draginja je sto posto upravu. Ona jedina zna prvu istinu... sve drugo su šuplje priče. Sloba nikada ništ loše o nikome neće reći tkav je čoek. Zna da g je varla na svakom ćošku....

ET

11.08.2018 21:51

@Manja - Kada nekome ime potpuno govori o velicini.

branko

11.08.2018 22:08

@Manja - Anabela, ti li si? Samo ti mozes to da kazes za Draginju. Obe ste iste. Najvise zla ste nanele svojoj deci. Takav je rezultat vasih "dobrih namera". Nemate opravdanje za tako lose rezultate "majcinske ljubavi". Obe ste Zle vestice.

TANJA

11.08.2018 23:17

Majka nije volela snaju.Kiju.I za ocekivati je da ce to reci.To je primitivna zena.Ne zna ona kao Anabela da odbrusi novinarima.Draginja se mesala u raspad braka javno.Primitivna zena.Opet ce ona da se mesa.Ako misli da majci udovolji Sloba mora ozeniti neku devojku sa planine.Neislifovanu.Koja grad nije videla pa da je Draginja vaspitava,uci.

nt

12.08.2018 10:49

@TANJA - Jos jedna Kristinina koja ne moze da prihvati istinu.