Sloba Radanović
Screenshoot Youtube
Sloba Radanović

Screenshoot Youtube

Sloba Radanović, Foto: Screenshoot Youtube

Bane je Slobi postavio pitanje da li će život nastaviti sa Lunom ili Kijom. 

- Ovo je pitanje koje je meni Kristina postavila u intervjuu. Nikada nisam razmišljao o tome. Da moram da prekinem svaki kontakt? Pa ajde, ne znam... ajde... pa... zaista ne bih voleo da prekinem kontakt šta god da bude - govorio je Radanović.

S obzirom na to da Sloba nije mogao da se odluči, Bane je Slobi dao opciju da bira između Lune i Kije sa kojom bi zajedno izašao iz "Zadruge", a sa kojom ne bi pričao do kraja života.

- Pa dobro, izabrao bih da izađem... ne bih voleo da prekinem kontakt ni sa jednom ni sa drugom. Izabrao bih da izađem sa Lunom. Kristinu sam dovoljno povredio i ovo što priča sa mnom trenutno, ni to ne mora - rekao je Sloba.

 

Komentari (29)

Zasavje

12.05.2018 08:32

Ti si dno od coveka Slobodane.Toliko!!!

Rada lambada

12.05.2018 09:29

@Zasavje - Bravo Slobodane. Resi se folirantkinje , a posle , posle mozes i ove praznoglave.

mila

12.05.2018 09:46

@Zasavje - Pa posle svih ovih meseci ljubavisanja sa Lunom i treba sa njom da ostane...isti su nivo i bas odgovaraju jedno drugom...Kija nikako ne treba ovo da mu oprosti...za nju je, ipak kvalitetniji muskarac...

TIUNA

12.05.2018 11:16

@Zasavje - Pravi čovek je uvek za pravuženu.Grci su zbog ljubavi ssssssssrušili Troju. Luna je pružila Slobi svoje srce na dlanu. On je voi više od svog života. Sasvim je normalno da ostaju zajedno. Od starta se to znalo i svim inteligentnm ljudimaje bilo jasno da je njihova ljubav bekrajna.tako će i ostati. Ništa ih ne može poljuljati. Želimo vam svu sreću ovoga sveta jer to zaslužuejte.

Ssssss

12.05.2018 16:50

@Zasavje - Ficko po kvalitetu ide uz Kiju. Par su bez greske. A Slobodan stace nek se drzi Lune.EEEEE GDJE NESTADE MORAL SRPSKOG NARODA.

pčrijatelj@Zasavje

12.05.2018 18:25

@Zasavje - Slobo, tisioličenje jednog mladog inormalnogčoveka.nekokoželi da ima svoj topoli dom i punoljubavi ijsreće unjemu. pčuna podrška tomizboru. znamo, da voliš lunuviše odsogživota,kao i ona tbe. Samonapred. Svi,svi, te podržavamo ,jer jznamopozadinu tvog propalog braka. Tisi čistkao suza. Ne okreći glavu, samo napred.,život je predtobom. luna ti je pružila srce na dlanu i voli te kao BOG. Ništa ti više nije potrebno. Kristina je psiho,štoje dokazala svojim činjenjem u Zadruzi.Podrška.

Di Luna

12.05.2018 09:19

A budala. Realno, povredile su one njega više nego on njih. Plus- samopovređivanje. Šta je sa ovim muškarcima dana? Kakva je to sad genetika? . Ili su ko tetkice ili kao da su iz prašume izašli. Uglavnom....Ljudi, danas ne možeš naći normalnog muškarca, džentlmena, šmekera, džeka, da je zabavan, šarmantan, duhovit, blage naravi, dobrog odgoja i vaspitanja.......šugava vremena. Od ovih likova iz rijalitija niko nije ni približan..osim ...Željka Stojanovića. E to je momak.

Endži

12.05.2018 09:57

@Di Luna - A Vojke? A Đexon? Nije da ih nema, makar približno. Žeks je top. Idealno muško. Tu se slažem.

JA @ххх

12.05.2018 18:20

@Di Luna - Kristina - BRAK TI JE PRAVNO NIŠTAV.Advokat nek ti objasni zašto i kako. Da sam sudija, ne bih vam dozvolila razvod braka. Tužbu ili sporazum o razvodu svejedno, bih vam odbila. ALI BIH VAM PONIŠTILA BRAK. Iz pravnih ali i iz etičkih razloga. Društvo ne sme dozvoliti da se u brak ulazi isključivo sa lukrativnim ciljevima, kao što je to tvoj slučaj. Ako je iko unizio i izigrao instituciju braka u zakonskom smislu,to si ti. Društvo to treba da sankcioniše, a ne da podržava.

Nina

12.05.2018 09:28

Hvala Bogu da si vec jednom prelomio, nisi ti nista duzan Kristini da joj se ovoliko moras pravdati i udovoljavati. Ona je takodje pronasla decka napolju, tako da ste po tom pitanju isti. Zelim vam svu srecu, sa Lunom do kraja.

@nina

12.05.2018 09:58

@Nina - Nikad po tom pitanju necete biti isti.

Doca

12.05.2018 10:12

@Nina - Da je pametan OTKAČIO BI OBA DVE! On je bolji , one igraju igru!

TINA

12.05.2018 10:34

@Nina - Nijednog trenutka od početka rijalitija nisam sumnjala u iskrenu ljubav bez rezervi izmedju Slobe i Lune.Jednostnoon su se našli.hemja im se poklopila To je fatalna ljubav.Oni ostaju zauvek zajedno i zasita zaslužuju da budu strećni.Sloba je vrh mladić bez ijedne greške u životu, iskren,otvoren..Odgajan u duhu tradicionalnih vrednosti Luna je lepotica u prirodi,izuzetno dobra,d evojka iskrena do koske, , mlada.Ljubomorna jeste, što je svojstveno njenoj mladosti. Do pobede Luna i Sloba.

ххх

12.05.2018 10:50

@Nina - Нина, чини ми се да Ви, што се Кијине везе тиче, мијешате узроке и последице.Уосталом, врло лако се може десити, да је веза са Андријом измишљена у циљу прављења Слободана љубоморним. Знате ли колико глупо звучи кад Луна каже. ,,Повредио ме је, изабрао је своју жену,,. Без обзира какав је био, тај брак још увијек постоји.

Leptir

13.05.2018 22:11

@Nina - Do cijeg kraja? Anabela, pokrij se usima!

ma

12.05.2018 10:23

Ajde vise ne glumatajte, zbog vas ne gledam vise zadrugu.

RADA

12.05.2018 10:45

Kod Slobe i Lune postoji osećanje snažne naklonosti,prilačnosti, podrške.Oni imaju bliskost, strast i odanost.Bliskost ili intima obuhvata poštovanje, otvorenu komunikaciju, deljenje i podršku u teškim situacijama. Strast podrazumeva nagone koji vode do emocionalne uzbuđenosti i seksualne privlačnosti, dok je odanost posvećenost ljubavnom odnosu, odnosno odluka da nekog volimo i želja da ljubav održimoi istraju.. Bez ova tri aspekta prava ljubav nije mogućaTako da je njihova ljubav je beskonačna

DIMA ZR

12.05.2018 10:47

Slobu izuzetno cenim i poštujem. On je vrh mladić.On voli Lunu više od svog života.Luna je mlada, razmažena devojka,ljubomorna je što je svojsteno njenim godinama .Ni ON ni Luna nikada neće prebolet ijedno drugo. Ta ljubav je fatalna.Brak mu se raspao. Tu vise ničega nije bilo. Sloba zaista zaslužuje da bude srećan čovek.On Kristinu ne voli kao muškarac ženu , već ima obzira prema njoj kao čovek, jer ne želi da je povredi. Ona je loša, varala ga je u toj propaloj vezi.

Dragan

12.05.2018 11:06

Ppoznavajući te znao sam da si iskreno i čisto zavoleo ovu devojku.Napravio si pravi izbor.Možda nije bio pravo mesto.,ali ljubav to ne bira. To je najjače osećanej i najbitnije u čovekovom budućem životu. Moraš stvarati porodicu na zdravim temeljima.Ti si poseban mladić,vrhunski pevač,izuzetan čovek. Zaslužuješ svu sreću ovoga sveta. Ponosni smo na tebe,tvoji svi prijatlji i drugari te podržavaju.U Zrenjaninu svi reči hvale imaju za tebe.Sloba i Luna do pobede,vodioooooooooooooovas

Rada lambada

12.05.2018 11:36

@Dragan - Sloba stvara porodicu na rusevinama braka. Svoj prvi brak je Sloba porusio. Tako ce i drugi. Švaler jednom - švaler doživotno.

Dragan@Rada lambada

12.05.2018 18:10

@Dragan - Sloba instituciju braka nije ni imao.Venčani list od 5 meseci je ništav.Sve što je bivša iznosila za njega je daleko od istine.On je džentlmen i nije hteo da iznois prljav veš.Oni su živeli kao cimeri dve godine bez ikakve intimnosti. Šta je očekivala???A šta je ona za to vreme radila???Drugo,umislila je da je venčani list tapija na muškarca i jeidni dokaz da brak postoji.Pustite te prazne priče,niste upućeni..Slobo samo jako, uzdignute glave koračaj u novi život, t izaslužuješ svu sreću,podrška

Dragan

12.05.2018 11:41

Najveća Kijina osveta biće da Sloba i Luna ostanu zajedno.

Alisa

12.05.2018 12:46

Strašilo za ptice i Lunjara vodie mrtvu trku za najljepsu i najzgodniju ribu na Balkanu!!! Bas je lepo izabrao a hvala bogu usrecio Kiju (mada sada mozda nije svesna)

RADA

12.05.2018 18:02

Kod Slobe i Lune postoji osećanje snažne naklonosti,prilačnosti, podrške.Oni imaju bliskost, strast i odanost.Bliskost ili intima obuhvata poštovanje, otvorenu komunikaciju, deljenje i podršku u teškim situacijama. Strast podrazumeva nagone koji vode do emocionalne uzbuđenosti i seksualne privlačnosti, dok je odanost posvećenost ljubavnom odnosu, odnosno odluka da nekog volimo i želja da ljubav održimoi istraju.. Bez ova tri aspekta prava ljubav nije mogućaTako da je njihova ljubav je beskonačna

EMA

12.05.2018 21:09

SLOBA I KIJA SU ZADNJI PUT VODILI LJUBAV PRED ULAZAK U ZADRUGU TO SU OBOJE PRIZNALI. BRAK JOS UVEK TRAJE ZAKONSKI 2 GOD,CRKVENI ZAUVEK. BATALI ANABELA TU PROPAGANDU.OBJAVITE KOMENTAR.

Tina

13.05.2018 05:20

@EMA - Njih dvoje su imali sex dva meseca pred ulazak u Zadrugu.pre toga dve godine nisu bili intimni nego su živeli kao cimeri.Gradjenski brak ne postoji. Crkveni se razvodi ,onog treutka kada se preda zahtev za isti i potupak traje 15 dana pod odobrernju naležnih crkvenih organa.Živiš u zabludi nisi u toku,mnogo toga se promenilo.Luna je njega ostavila.Nisu više zajedno.Sem toga, mislim ipak da oni treba da se pomire jer zaslužuu jedno drugo.I jednom i drugom odgovaraju prevare u braku.

Zanka

13.05.2018 06:04

@EMA - Sami priznali da sex nisu imali 2 godine , pa Ema , Kumo , batali , ne izmisljaj. Ne mozes nekoga zadrzati kraj sebe , ako te taj nece . Na ovozemaljskom svetu , nista nije zauvek. I Henri VIII se crkveno zenio i razvodio vise puta. Bolje tako , nego da kada promasis ( a ljudi grese ) , da ovozemaljski zivot protracis sa pogresnom osobom . Za pametne , dovoljno. Budalama i ostrascenima ne vredi nista , pa ni kada im nacrtas.

Zanka

13.05.2018 14:19

@Neko - Razija ce ga cekati spremna u novom stanu. Zbogom Sarajevo, ljubavi moja.