Sloba, zadruga
printscreen
Sloba, zadruga

printscreen

Sloba, zadruga, Foto: printscreen

Kristina Kockar ostala je u šoku nakon Slobinog poteza. Pevač je razočarao svoju još uvek zakonitu suprugu, što je ona otkrila u razgovoru sa cimerima.

- Kako je meni bilo kad sam ja došla ovde svi su govorili da je Sloba dobrica, a da sam ja loša? Hoću da objasnim samo da je on mutav, uopšte nije dobrica! Vreme je pokazalo! - tvrdila je Kija.

- Ovu nagradu ste osvojili ti i Luna, niko više! - rekla je Matora. Sloba je pre napuštanja studija imao intervju zajedno sa njom, a Kija je do detalja ispričala šta je njen suprug izjavio.

- Krivo mi je, mislim okej. Profesionalno kažeš da ti je bilo super. Bio je jako ironičan, kad su ga pitali da li očekuje pobedu, on je odgovorio: Pitajte bolje nju. Ja sam bila u fazonu da smo mi pobednički tim, znači, možemo samo zajedno. Pokušavam da ga izvučem, a on sav ironičan. Brate, čak i da jeste zbog mene, ne znam... nebitno, treba da ti bude drago. Ne znam da li ima takav kompleks od mene, da tako pljuje - rekla je Kija.

Kija Kockar

Screenshoot Youtube

Kija Kockar, Foto: Screenshoot Youtube

- Ja ne mogu da verujem da tako upoznaš osobu koju ne možeš da prepoznaš - rekla je Sanja.

Nakon Slobinog ispada, Kija je zadrugarkama priznala da je Radanoviću najteže palo što publika nije bila oduševljena Luninim pojavljivanjem na scenu, a onda je naterao nju da izađe prva kako bi proverio da li će i sa njom biti ista situacija.

- Meni niko nije verovao kakav je on, evo, vreme je pokazalo. Svi koji su bili na njegovoj strani meni su prilazili i govorili mi da sam bila u pravu. Ja sam njemu kombiju rekla da kad se vratimo može slobodno da vrati krevete, ja ću da urgiram da se ubrza razvod. On se meni tu inati i onda smo se utišali, pa smo se opet posvađali. I onda je rekao da ja izađem prva da vidimo reakciju publike.

Hteo je da vidi da li će i meni reći: "Ua". Mislio je da će to reći isto kao što su i Luni. Kad smo završili, ja mu se izvinjavam što sam pogrešila tekst, a ja kao malo dete. Imala sam tremu, pokušavala sam da mu to objasnim i evo, rekao mi je: "Mrš. Krivo mi je, znam kako je..." - ispričala je Kija,

 

Komentari (8)

Sve je jasno

08.05.2018 10:05

Kija je dominirala na sceni,iako je ovaj jadnik nije podrzao,niti joj pomogao na sceni.Dovoljno je da se okrenuo prema njoj,bila bi sigurnija u sebe,ali...pjevala je mnogo bolje kada su imali probe,ali to nije ni bitno,ona je pobijedila,a ovaj nastup i cijela situacija su dokazali da on nje nije vrijedan i da treba da ga sutne i zaboravi,je ona je mnogo iznad njega po svakom pitanju.

NN

08.05.2018 15:35

@Sve je jasno - Nerazumem toliko hvalisnje Kije!Ona je toliko zla i nebitna!Pokusava na svki nacin da sebe stavi iznad svojih mogucnosti.Divim se Slobodanu kada je mogao da ozeni tako zlo od zene.Nadam se da je to konacno shvatio i da ce pod hitno traziti razvod braka.

Loš se lošoj raduje

08.05.2018 10:10

Slobodan ima kompleks od Kije, ljubomoran na svaki njen uspeh jer kroz nju vidi koliko je smotan i nesposoban. Jedino što zna je da peva ali ni to nije ništa posebno...Za svadbe i ispraćaje je ok ali za nešto više NE! On i Luna su par definitivno...I zaista treba da budu zajedno...

ljubica

10.05.2018 14:20

@Loš se lošoj raduje - Sve si u pravu

IVANA

08.05.2018 10:35

BRAVO KIJA...PUBLIKA JE POKAZALA,,KQAO I OBA ZIRIJA...ONA JE DOBILA STO JE ZASLUZILA. A TO STO JE ON ZIVEO U ZABLUDI,,TO JE DRUGO..NIJE NJEMU ZBOG LUNE,,,VEC I ZBOG SEBE....SHVATIO JE SVE...A TI OTKACI TOG BUDALU..I IDI NAPRED.

seka

08.05.2018 10:42

Sloba ne zna sta hoce.

Nenad

08.05.2018 11:38

Sloba hoce netalentovanu Lunu da uzdigne a za sebe ga nije briga. Luna ne zna da peva, da igra, da se kulturno ponasa itd. Zna samo da glumi i Sloba pada na njenu glumu.

ma

08.05.2018 11:39

Sve su njih dvoje uradili da Kija ne pobedi. Odakle ona presamicena Luna da izadje da peva, zar joj nije bilo dobro.