Zadruga logo, ulazak
Promo
Radiša Trajković Đani sa suprugom Slađom

Rajko Ristić/Alo!

Radiša Trajković Đani sa suprugom Slađom, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Iako folker u svemu maksimalno podržava svoju ženu, on smatra da je devet meseci dug period da ona bude odsutna od kuće, jer je potrebna i njemu i njihovoj deci.

- Zvali su Slađu u "Zadrugu", ali ne znam šta je odlučila. Moje mišljenje je da ona nije žena za to. To je njena odluka, ali vezana je za porodicu, i mislim da bi psihički pukla. Kad bi moja žena ušla u "Zadrugu" na devet meseci, ja bih se ponovo oženio. Našao bih novu ženu i napravio joj decu. Onda bih i njih ostavio, razveo bih se i opet bih oženio moju Slađu - kaže Đani.

Radiša Trajković Đani zapretio je supruzi Slađani Trajković da će se razvesti od nje i oženiti drugom, ukoliko prihvati učešće u drugoj sezoni "Zadruge", za koju je nedavno dobila ponudu.
Na pitanje da li to znači da ne može da izdrži toliko dugo bez seksa, pevač odgovara:

- Pa bez seksa ne bih mogao. Šta treba da radim? Je l' treba da radi desnica pod stare dane? Pa ne ide, ja sam ozbiljan.

Podsetimo, pobednica prve sezone ovog rijalitija Kristina Kija Kockar nedavno se razvela od Slobe Radanovića, nakon što ju je muž prevario u "Zadruzi" sa Lunom Đogani.

Slađa Trajković

Screenshoot Instagram

Slađa Trajković, Foto: Screenshoot Instagram

Komentari (1)

Miki

25.08.2018 11:53

Na bojis see ti da ti ramo pod "specificnim" uslovima neko be smora zenu