Miljana Kulić
printscreen
Miljana Kulić

printscreen

Miljana Kulić, Foto: printscreen

Bivša učesnica "Zadruge", Miljana Kulić porodila se 27. jula i na svet donela sina Željka.

Naime, ona je sinoć napravila glamuroznu žurku povodom rođenja njenog sina.

Na proslavu je pozvala i oca Ivana Marinkovića, ali on se nije pojavio, a sada je u emisiji uživo otkrila kako se oseća i kako je liniju brzo dovela u red.

"Ja volim obline da žena ima, ne volim mršave i ravne kao daska, volim da vidim je ima, Seka Aleksić po mom mišljenju savršeno izgleda. Ja sam svoju kilažu dovela u red, izgubila sam plodovu vodu težina bebe i eto", rekla je Kulićeva, a onda dodala:

"Moj tata je sada rekao, kaži smradu da me ne zove više".

Voditelj je upitao Miljaninog oca o kom smradu govori, da li je mislio na Ivana Marinkovića.

"O smradu", odgovorio je njen otac.

"Prepoznaće se on sam. Ne znam na koga je mislio, ne zanima me, ne želim da mi ovaj najlepši period u životu kvari najlepše stvari, ja se fenomenalno osećam".

Komentari (2)

kimi

07.08.2018 17:03

to je realno...Marinković će morati shvatiti da ima posla sa rijaliti obitelji...ako mu odgovara fajt i da ga ponižavaju pa onda neka ga ponižavaju.... dijete nepoznatog oca morao bi potražiti oca nakon 18g..on mora prihvatiti realnost da je dobio dijete sa osobom koju niko neće...ovo je sve super dok ima love i rijalitija a kad presuši tek će vidjeti kako se živi od socijale ili kopaj kanale brale..makni se čovječe ako voliš sebe i oko sebe...koji k će ti ovi ljudi ???

nada

07.08.2018 19:11

To stari !!!!!!!!!!!! Sa Gocom je mogao da radi sta hoce ali sa Miljanom ne - tata je bivsi bokser -hahahaha!