Vojislav Šešelj na Farmi
Printscreen
Vojislav Šešelj
Vojislav Šešelj, Foto: Profimedia

Kristijan Golubović je prvi preneo ostalim ukućanima vest o dolasku ,,specijalnog gosta". 

Šešelj je na imanje u Lisovićima ušao u 18 sati.

- Dobro veče. Ja sam čuo da vas ovi ovde mnogo muče. Pošto je počela predizborna kampanja ja moram da učinim neka dobra dela. Zato sam odlučio da vam spremim večeru - poručio je na početku lider radikala.

 ŠEŠELJEV ULAZAK NA FARMU:

 

Vojislav Šešelj na Farmi
Vojislav Šešelj na Farmi , Foto: Printscreen

 - Ovog čoveka  je trebalo da ubijem snajperom u Batajnici - rekao je Kristijan čim je ugledao Šešelja.

Šešelj je odmah po ulasku rekao ukućanima da mu je zdravlje sada dobro.

 

Vojislav Šešelj na Farmi
Vojislav Šešelj na Farmi, Foto: Printscreen

- Očekivali su do jula da umrem, ali nisam hteo. Još mi se ne umire - rekao je Šešelj i dodao da  sada ima manje zdravstvenih problema nego kada je došao u Srbiju.

Lider radikala je nastavio da priča sa ukućanima o svom zdravstvenom stanju i političkoj situaciji.

 - Celo leto novine pišu da sam na izdisaju. A ustvari ja sam zdraviji i od Aleksandra Vučića i Tomislava Nikolića i od cele Vučićeve vlade. Al meni se ne umire. Moram da pobedim na izborima. Moramo mi srpski radikali da izvedemo Srbiju iz ekonomske krize i narod spasimo iz bede. Ako mi to ne možemo nema ko drugi. Svetski poredak se cepa. Sedenje na dve stolice koje čine naprednjaci ne ide. Moramo da se opredelimo. Ni jedni ni drugi nas onda ne uvažavaju. Tomislav Nikolić je više puta izjavio da je Aleksandar Vučić njegov politički sin  -rekao je Vojislav Šešelj i nastavio priču o predsedniku Tomislavu Nikoliću:

Vojislav Šešelj na Farmi
Vojislav Šešelj na Farmi, Foto: Printscreen

 - Podiže crkvu u Bajčetini. Ne zato što je narodu tamo potrebna crkva već sebi podiže mauzolej. Misli da bog može da se podmiti. A, ne može.

 - U Tomislava Nikolića sam imao bezgranično poverenje, u Vučića nisam, on je uvek bio svojeglav. Sa njim je najveći bio problem u stranci jer je on bio obrazovaniji od svih mojih saradnika. I nastavio je da se obrazuje. A Tomislavu Nikoliću je bilo draže da peče rakiju nego da čita knjige  - ocenio je Šešelj.

Vojislav Šešelj na Farmi
Ukućani dočekali Vojislava Šešelja na Farmi, Foto: Printscreen

Ono što je neoprostivo Tomislavu Nikoliću je to što kada je odlazio ukrao nam je 20 odborničlkih mandata, ocenio je lider radikala.

 - Tomislav Nikolić mora svake godine da letuje u najluksuznijim odmaralištima. Letuje cela porodica. Kada je beda treba da letuje u Srbiji, a ne da razbacuje novac po inostranstvu  - prokomentarisao je Vojislav Šešelj putovanja predsednika Srbije.

Lider radikala je ocenio da Vučića privlači moć.

 - On i dalje skromno živi, nema razbacivanja. A Tomislav Nikolić smatra da je upola manji njegov uspeh što se obogatio ako ne može drugima da pokaže koliko je bogat i moćan - dodao je Šešelj.

Vojislav Šešelj na Farmi
Vojislav Šešelj na Farmi , Foto: Printscreen

Farmerima se u jednom trenutku za stolom pridružio i gazda Proka. Proka je Šešelja upoznao sa ukućanima tako što je ispričao po koju reč o svakome. Prvo mu je predstavio Staniju kao devojku koju bi svi da ,,pipkaju". Lepog Miću je opisao kao najvećeg neradnika, a Bokicu kao devojku koja sprema za ukućane. Proka je Radašina ocenio kao nekoga ko stalno cupka u mestu. Lepu balerinu je opisao kao devojku koja je zavela sve dečake.

 - Ovaj Gavrilović sve nešto ,,đa oće, đa neće"...ali ima veliko iskustvo iz prethodne Farme - rekao je gazda Proka.

Šešelj je ocenio da je Proka uspeo da im skrene misli sa političkih na neke lepršave teme. Ubrzo su kao posluženje stigli vino i kolači.

Šešelj se osvrnuo i na svoj boravak u zatvoru. Kaže da je za optužnicu iz Haga, saznao 20 dana pre nego što mu je to i saopšteno. Rekao je i da je tadašnji premijer Zoran Đinđić rekao tužiteljki Karli del Ponte da "ga vodi i da ga ne vraća".

 - Vodite ga i nemojte da ga vraćate. Evo ja sam se ipak vratio, a šta mislite, da li će se vratiti Đinđić? - upitao je Šešelj ukućane i nastavio priču o tribunalu:

- Napravili su grešku jer su mi ostavili previše vremena. Slobodan Milošević je izbegavao proceduralane rasprave, a ja sam ih potukao najviše na proceduri jer sam pokazao da je poznajem bolje od njih. Na tome su pukli. Od početka su hteli da mi nametnu adovkate. Posle su sve što sam im rekao sa pažnjom slušali - osvrnuo se Šešelj na svoj boravak u Hagu i dodao:

 - Progonio sam one koji su u Hagu pravili dogovore sa tužilaštvom, a neke sam doveo i do samoubista - rekao je Šešelj i pomenuo slučaj Milana Babića bivšeg predsednika Republike Srpske Krajine.

Lider radikala se dotakoa i Slobodana Miloševića sa kojim se, kako kaže, sprijateljio tek u Hagu.

 - Sa Miloševićem sam iskren prijatelj postao u Hagu. Sprijateljili smo se u zajedničkoj borbi. Slobodan Milošević je pao boreći se za srpski narod u Hagu. Nije se borio za sebe jer je njemu sudbina bila zapečaćena - rekao je Šešelj.

Pevačica Zorica Marković je lideru radikala predstavila svakog ukućanina ponaosob. Kada je stigla do Stanije Dobrojević, Šešelj je uputio zanimljivu opasku na račun starlete.

 - Aleksandar Vučić joj zavidi što se češće od njega pojavljuje u novinama -  rekao je u šali Šešelj, misleći na Staniju Dobrojević.

Pevačica Bojana Stamenov otpevala je pesmu, Šešelju u čast i naišla na podršku ostalih ukućana.

Vojislav Šešelj se  u razgovoru dotakao i hrvatskih lidera.

 - Kolinda je otvoreni ustaša, znamo sa kim imamo posla - prokomentarisao je Šešelj hrvatsku predsednicu i dodao da čak ,,ni HDZ ne bi bio za tako glup potez kao što je zatvaranje granica".

 - Svaki Srbin koji letuje u Hrvatskoj zaslužuje da mu auto bace u more... Šta će tamo? - otvoren je Šešelj.

Šešelj je ušao na Farmu u 18 časova u okviru Paklene nedelje.

Vojislav Šešelj na Farmi
Ukućani dočekali Vojislava Šešelja, Foto: Printscreen

Alo.rs je sa liderom radikala razgovarao neposredno pred polazak na imanje u Lisovićima.

- Ne znam nikoga iz te ekipe koja je tamo. Idem da ih upoznam. Ne znam šta ću tačno da radim tamo i koliko ću da se zadržavam. Gledajte, pa ćete videti. Uhvatili ste me baš dok obuvam cipele. Žurim na Farmu, poželite mi sreću. Doviđenja - u dahu nam je ispričao Šešelj i odjurio u još jedan rijaliti.

Komentari (11)

BoxAKG

29.09.2015 18:34

Gs: Seselju Srdacan Pozdrav od Kristijanove ekipe sa zapada !!

Nela

29.09.2015 18:45

@BoxAKG - Covek velikog srca volimo ga jer sve sto je rekao istina je ne mrzi on ni hrvata ni muslimana on je za pravdu .

dorcolac

30.09.2015 00:17

@BoxAKG - Interesantno je da je od tolike "bolesti" nabio jos vecu kilazu, izgleda kao trudnica u 9. mesecu!

Joca

30.09.2015 06:55

@BoxAKG - Pratim dogadjaj kao posmatrač i volim ovu nasu lepu zemlju ali Seselju je pala maska.On je dilu sa Vučicem i pre ili kasnije to ce svi znati za sad samo pametni vide.Njegovi fanovi lazu sebe.Jedini spas je u Mladenu Obradovicu i njegovoj grupi Obraz zajedno sa Ivanom Ivanovicem,njih Rusi vole.I njegov govor kad kaze da je Karadjordje sa sacicom ustanikao pobedio.Tako Mladen Bog da ga cuva sada deluje!!Pratite sajt Obraza

Bosnjak

29.09.2015 20:34

SRAMOTA za Pink televiziju takodje i za direktora Zeljka Mitrovica sto je pao tako nisko da dovodi jednog zlocinca Seselja da pred toliko gledalaca prica onakve gadosti za ostale ljude druge nacionalnosti. Mi koji smo uinostranstvui koji pratimo Pink televiziju svakodnevno razocarani smo toliko jer ovo je dno dna i zbog toga nas je vecina odlucila da ukine pink tv jer ne zelimo da gledamo takve stvari koje nas Vrijedjaju SRAM TE BILO DIREKTORE JEDNE TELEVIZIJE TO TI PORUCUJU BOSANCI I HERCEGOVCI

Dana

29.09.2015 21:38

@Bosnjak - Nisi ti nista bolji od Mitrovica kad gledas taj show. Pacenici i neobrazovani gledaju taj PINK...Kako ste samo odvratni jos se hvalite

BoxAKG

29.09.2015 22:16

@Bosnjak - Hajde ne lupaj gluposti prozivaj one koji su zaista pocinili lose nekom narodu jeli Seselj bio 12god pod istragom i pusti te price oni koji su ti radili 90% ubijeni ili mrtvi .

Eee

29.09.2015 22:29

@Bosnjak - A sto lazes majke ti. Svi gledamo i dalje.

boro

29.09.2015 22:42

@Bosnjak - koji bosanci i hercegovci , u čije ti to ime ? samo u svoje , ako uopšte znaš koje ti je i kome i gdje pripadaš .

Amsterdam

29.09.2015 21:52

Auuuu al laze ovaj patoloski pacenik!!Zaboravio je da je 1990 god,u Düsseldorfu u Kazinu Cornelius strasse pebio nemca oteo mu zlatan Rolex ,i 5,000DM posle 15 min su kliknule lisice na ruke,i osudjen na 8 godina zatvora,covek se zove Wolfgang Smitt..Malo pre su javili na SNN da je ovaj krile,pucao i na J.F.Kenedija..

mili

30.09.2015 08:01

Od ovog seselja zivot da ti se smuci, Strasno.