Miljana i Nevena Arsić
Screenshoot Instagram
Miljana i Nevena Arsić

Screenshoot Instagram

Miljana i Nevena Arsić, Foto: Screenshoot Instagram

Kako tvrde dobro obavešteni izvori, Stanko je već bio u šemi sa nekoliko poznatih pevačica i starleta, a kako saznajemo, veoma je imućan i galantan prema svojim izabranicama. Njegovo srce nedavno su osvojile buduće učesnice "Zadruge", bliznakinje koje će po svoj prilici napraviti haos u drugoj sezoni ovog rijalitija.

"Nevena i Miljana su često u noćnom provodu, obožavaju izlaske po beogradskim klubovima, pa su tako i upoznale Stanka. One su devojke slobodnih shvatanja i njima ništa nije strano i neobično, žele sve da probaju i ne mare šta će reći njihova okolina za ovu vezu. Najpre se Nevena zaljubila u Stanka, a kada joj je sestra rekla da se i njoj dopada, predložila joj je da obe budu u vezi sa istom osobom. Stanko, naravno, nije imao ništa protiv", kaže naš izvor blizak sestrama.

U prilog našim saznanjima govore i fotografije na društvenim mrežama Nevene i Miljane, na kojima su često u društvu Stanka i poziraju dok se grle i ljube. 

"Stanko obožava estradu i druženje s poznatima, često je u njihovom društvu, a i pevačice nju obožavaju. Ona je jako duhovita i neposredna osoba, pravi je prijatelj i džek. Inače, njen otac je takođe poznat, poslovan čovek. Vlasnik je taksi udruženja, ali njegova naslednica ne želi da se bavi ovim biznisom, već je odabrala da se bavi drugom profesijom", kaže izvor.

Miljana i Nevena Arsić

Screenshoot Instagram

Miljana i Nevena Arsić, Foto: Screenshoot Instagram

Komentari (2)

mara

04.09.2018 08:32

Sacuvaj Boze!!!

Ceca

04.09.2018 11:52

Koliko su preružne! Fuj!