Sanja Stanković
Vladimir Marković
Sanja Stanković

Vladimir Marković

Sanja Stanković , Foto: Vladimir Marković

Lake droge

Legalizovala bih u medicinske svrhe. Imam primer u svom okruženju gde majka od mog druga, koja boluje od raka, koristi ulje kanabisa kako bi joj bilo lakše, ali teško dolaze do toga. Upravo iz tog razloga bi trebalo legalizovati.

Abortus

Veliki greh. Ja sam inače završila za ginekološko-akušersku sestru i prisustvovala sam tokom nekoliko takvih intervencija. Kada vidiš jedno parče života koje nestaje, bude ti užasno krivo i zaista je trauma.

Psihijatar

Meni trenutno treba jedan. Možda da raspišem konkurs za psihijatra, pa da vidimo ko će da se javi. Ne smatram da je to sramota i svako ko ima problem trebalo bi da poseti psihijatra.

Sanja Stanković

Vladimir Marković

Sanja Stanković, Foto: Vladimir Marković

Život posle smrti

Verujem u život posle smrti. Pošto jako volim da se mazim, verujem da ću u drugom životu biti neka mačka. Smatram da postoji nešto, ali jednog dana ću se sigurno uveriti u to. Nadam se ne u skorije vreme. (smeh)

Prostitucija

Ima jako puno devojaka i momaka koji se bave prostitucijom u Srbiji, ne biste verovali. U drugim državama je to legalizovano, ali ako se kod nas napravi takav zakon, verujem da bi takvim ljudima pala cena. (smeh)

Eutanazija

Teško je pitanje i nisam sigurna da bi bilo ko od nas mogao da odluči u nečije ime tako veliku stvar. Ako već takva stvar mora da se uradi, onda bi trebalo da bude prisutan psihijatar, pa da se uz njegovu saglasnost i dogovor sa njim uradi takva stvar. Teško je svakako kada znaš da te čeka sigurna smrt.

Sanja Stanković

Vladimir Marković

Sanja Stanković, Foto: Vladimir Marković

Seks na eks

Uopšte nisam za te opcije i nikada nisam imala seks na jednu noć. Treba da se nađe neko ko će da mi privuče pažnju, da mi održi pažnju, pa tek onda da se nešto desi. Više sam za to da držiš do sebe.

Razvod

Dete sam razvedenih roditelja i smatram da je bolje da se ljudi razvedu nego da imaju loš brak. Moja mama se kasnije preudala, ali je imala i loš brak sa mojim očuhom, bukvalno je preživela pakao.

Gejevi i deca

Apsolutno podržavam gej veze, brakove i usvajanje dece. Zbog čega bi se neko folirao da je nešto što nije. Ima toliko dece koja su po domovima i verujem da bi im trebalo pružiti ljubav i podršku, bez obzira na to da li je reč o gej ili strejt zajednici.

Pročitajte još:

VIP naslovna

Alo!

VIP naslovna, Foto: Alo!

Komentari (2)

dusan

14.08.2018 10:37

Marihuana za medicinske svrhe odobrena u Hrvatskoj i Makedoniji. Zasto se kod nas jos ceka?

Pera Bandera

14.08.2018 12:26

Sanja mnogo morališe, a abortirala je Matorino dete!!!!!!!!!!!!