Sloba Radanović
Screenshoot Youtube
Sloba Radanović

Screenshoot Youtube

Sloba Radanović, Foto: Screenshoot Youtube

- Tu je Luna koja je meni učinila zlo, jer je bila s mojim mužem. Slobodan je osoba koju ću da nominujem. Svi ste videli šta mi je radio, kad sam bila najbolja prema njemu on me je gazio. On je prvenstveno moj muž i volim ga, čak i kad se posvađam sa njim, meni bude žao i priđem mu i pomažem, i on je meni, ali iz drugih razloga. Ako već vara, neka vara, ali da se igra sa mojim osećanjima i govori kako ja lažem - počela je Kristina svoje izlaganje.

- To je odlika jednog ljigavog čoveka. Ti si osoba koja ide, pljuje mene, a onda kad neko to kaže, kaže ja to nisam rekao! Svi znamo šta si radio poslednjih meseci, tako da, molim te, odbij od mene! - dodala je Kija.

- Zaviri u svoje dvorište prvo! Samo moja s*anja se gledaju ovde devet meseci! - uzvratio je Sloba. Nakon što se izrdala na Slobu, Kija se obratila Luni rekavši joj kako ima pravo da je vređa, jer je bila sa njenim mužem.

Kija Kockar

Screenshoot Youtube

Kija Kockar, Foto: Screenshoot Youtube

- Ja mogu tebe da navedem da si bila zlonamerna prema meni pre ovog rijalitija u nekim trenucima - rekao je Sloba.

- Koje sam ja tebi zlo učinila, osim što si prosperirao ovde?! Svi te znaju sad što si prevario svoju ženu! Odje*i! - vikala je Kija.

- Šta ja?! Ti si meni uradila pet puta goru stvar! Nemoj ti da mi pričaš o moralu! - rekao je Sloba i pomenuo Andriju. Rdanović se obratio se u kameru i rekao kako Kiju treba da je proglase "najvećim zlotvorom ovoga sveta".

Dok su se svađali, Kija spomenula to što je Sloba bio uhapšen!

- Je l' sam te ja vadila iz go*ana? - pitala je Kija svog supruga.

- Reci mi jednu situaciju da si se ti svađala zbog mene? - uzvratio je Sloba.

- Tipa zbog onoga čega si uhapšen? - rekla je Kija

- S kim si se ti svađala? - pitao ju je Sloba.

- Tri, četiri dana pre nego što si ti ušao - rekla je Kockareva.

- Sada si spomenula to da sam uhapšen - rekao je Sloba.

- To je izašlo u novinama - rekla je Kija.

- Dobro, i? Da ne spominjem ja tvoja s*anja - rekao je Sloba.

- Koja moja s*anja? - pitala je Kija Rdanovića.

- Pa neću - rekao je Sloba.

U nastavku možete videti kako je izgledala njihova svađa:

 

Komentari (10)

???

02.06.2018 22:00

Kakvo ponasanje i kakav recnik ima , ne bi bila moja zena da je cela zemljina kugla njena. Kija primitivka, vrhunska manipulatorka .

KK

03.06.2018 02:44

@??? - Kija,jadan obican manipulator I lazov!Brak sa Slobom je fiktivan brak na papiru,koji treba razvesti pod hitno.Ne razumem Slobodana i njgovu neodlucnost,zar nevidi sa kime se ozenio I sa kime treba da zivi.Fuj!

DACO

03.06.2018 11:57

@??? - kk?? SAMA SA SOBOM SE DOPISUJE. SIFRA.

Smiljka

03.06.2018 21:45

@??? - Kritina je mag manipulacije, laži i prevara. Sloba je ne voli,jer žena njegovog života je Luna.Rekao je Luni,kad se razvdem, ako ne želiš ti da budeš sa mnom ostajem sam., Luna ga ludo voli, ali je mlada, samim tim nesigurna u sebe, ljubomoriše i zato dolazi do čarki izmedu njih. Godinama stiče se zrelost i to će se prevazići.. Ona njega voli više od sebe.Iskrena je. lep su par. Podrška za beskrajnu ljubav. Podrška Slobi i Luni u budućem životu.Vodimo vas do pobede.

ma

02.06.2018 22:01

Samo tako Kija. Pronadji i za Luncija nesto.

Maki

02.06.2018 22:29

@ma - Nema tih reči koje mogu opisati ZlunuTIUAp

Stanoje

03.06.2018 21:40

@ma - Sloba je vrh mladić.Bez ijedne greška u svomživotu.niti je uhapšen, niti osudjen. Jednostavno, bio je riveden na saslušanje i domah pušten. Sticajem okolnosti , koje nemaju nikakve veze sa njim. Čist je kao suza. Kristina je loš čovek, pokušava a mu se osveti na sve moguće načine. jednostvno ona je zlo saoživo i aliciozno. On nju nevoli i priči kraj.kraljica njegovog srca je Luna i on ostaje zauvek sa njom.Njihova velika ljubav odoleva svmu. malena ga voli kao BOG.Mlada je i ljubomorna.

Lajv razvod , to se jos nije desilo

02.06.2018 22:57

Kakav je to brak ako nema intimnih odnosa izmedju supruznika cak ni trunke neznosti . Deca koja gledaju rijaliti nikada se nece zeniti kada vide ovu sprdnju od bracnih partnera ..Jedini nacin da se svede sve na normalu je Razvod . i mi gledaoci hocemo da gledamo RAZVOD uzivo ...razvod sa pecatom da nas vise ne iritiraju lazni bracni partneri , ako ne zele razvod mars iz rijalitija .

DA SAM SUDIJA

03.06.2018 21:36

@Lajv razvod , to se jos nije desilo - Kristina - BRAK TI JE PRAVNO NIŠTAV. Imaš prijatelja advokata pa nek ti objasni zašto i kako. Da sam sudija, ne bih vam dozvolila razvod braka. Tužbu ili sporazum o ravodu svejedno, bih vam odbila. ALI BIH VAM PONIŠTILA BRAK. Iz pravnih ali i iz etičkih razloga. Društvo ne sme dozvoliti da se u brak ulazi isključivo sa lukrativnim ciljevima, kao što je to tvoj slučaj. Ako je iko unizio i izigrao instituciju braka u zakonskom smislu - to si ti. Društvo to treba da sankcioniše a ne da podržava.

Gavra

03.06.2018 03:25

Kuja joj vise prilici. Drago mi je sto je ovo produzeno, sta god da si smislio, kad tad moras pokazati pravo lice.