Staju na ludi kamen: Gastoz i Zorica
Rajko Ristić
Ružica Veljković

instagram

Ružica Veljković, Foto: instagram

Kako bi gledaoci bili u prilici da isprate pravi šou i spektakl na srećnoj televiziji, pevačica Ružica Veljković odlučila je da uništi svadbu bivšeg dečka i Dukićeve.

- Era Ojdanić je oteo mladu s venčanja, a ja ću mladoženju - rekla je Ružica Veljković, koju je Gastoz ostavio zbog Zorice Dukić i dodala:

- Imam plan kako to da učinim, a učiniću to sasvim sigurno. Gledajte svadbu, pa ćete videti - bila je samouverena pevačica.

Staju na ludi kamen: Gastoz i Zorica

Rajko Ristić

Staju na ludi kamen: Gastoz i Zorica, Foto: Rajko Ristić

S obzirom na to da će mladenci sklopiti pravi brak, ceremoniji će prisustvovati pravi matičar, familija mlade i mladoženje, njihovi prijatelji i kumovi. Svoj dolazak na svadbu potvrdile su brojne javne ličnosti, pevači i nekoliko orkestara, a svi navedeni doneće i prigodne darove. Mada je u medijima drugačije predstavljeno, majka Nenada Marinkovića dolazi da podrži svog sina, rečeno nam je u produkciji „Hepi televizije“. Biće tu i Gastozov otac Đura Sinđelić i ostali rođaci.

Komentari (8)

TO NE BIRA PAMET NEGO SRCE

18.06.2016 09:53

Za to vreme bice sahrana Milorada Mandica Mande i onaj deo Srbije koji ima srca i mozga bice makar u mislima posvecen tom velikom gubitku i praznini. Oni koji se zadovoljavaju Maricevom ponudom kojom dominiraju seksualne frustracije i od skoro i pomagala neka se raduju braku coveka koji voli muskarce i zene koja za novac hoce i radi sve.

branko m

18.06.2016 10:55

@TO NE BIRA PAMET NEGO SRCE - danas su Zadusnice..takav ce im biti i brak!!!

Pingvin sa Maldiva

18.06.2016 11:22

@TO NE BIRA PAMET NEGO SRCE - Pa ne zeni se Brendon nego Gasttozz... ti si nesto pobrkao....

rea

18.06.2016 14:47

@TO NE BIRA PAMET NEGO SRCE - ovo je sramotno!Igraju se svetim stvarima i izvrgavaju ruglu brak!!Nema para za koje bi neko trebao da pristane na ovakvu sprdnju!

rasa

18.06.2016 16:42

@TO NE BIRA PAMET NEGO SRCE - svaka ti je na mestu to sam pisala ali ne vredi nece da puste komentar..svako ima pravo na misljenje ..ode nam Manda uz orkestar parova nazalost gde ces zemljo Srbijo bio je voditelj kviza bar malo postovanja nista vise..

Blablablatruc

18.06.2016 09:55

Nauzasnije je od svega kada vidis da je vecina ljudi spremna da proda sve za nov ac?Ovo je takav cirkus da covek pravi cirkus dozivljava kao veoma ozbiljnu stvar!

Puritanac

18.06.2016 10:34

Likovi koji su bitni samo u Parovima i nigde vise.Neki bi voleli da Parovi traju zauvek.Dozvoljavaju da se produkcija igra sa njima kao sa marionetama, lazne ljubavi, svadje, prijateljstva, sada i svadba i otmica mladozenje.Koliko covek treba da bude naivan pa da poveruje da sve ovo nije rezija zarad gledanosti i zarade.Sto je najgore imam utisak da samo tuce i nasilje nisu izrezirani sto i nije cudo kada se zna koliko su ucesnici sludjeni i nesvesni da postoji zivot i van Parova.

Laki

18.06.2016 16:01

@Puritanac - Niko nemoze da me ubedi da tuca i nasilje nije Mariceva rezija, kao i sve ostalo, prvo glasanje se namesta to se odavno zna, mozeli mi neko reci ko je Bumbar da toliko dugo ostaje u kuci, Anđela nikom zanimljiva takođe, Vesna sa 2,2 % glasova ostaje sve je namestaljka,jer da nije nasilnici bi trebalo biti napolje a ne da im se pravi svadba doduse fejk ali je to bruka i sramota a Maric je najveca bruka Srbije