Teodora Džehverović
Printscreen/Pink
Teodora Džehverović

Printscreen/Pink

Teodora Džehverović, Foto: Printscreen/Pink

Domaća javnost bila je u šoku nakon priče da je jedva punoletna učesnica rijalitija ''Zadruga'' Teodora Džehverović (19) bila u šemi sa kontroverznim albanskim biznismenom Ćazimom Osmanijem (57).

Teodora je jedna onih devojaka koje je Ćazim ugostio u svom klubu i hotelu u Poreču.

Ona je danima uživala u Osmanijevom gostoprimstvu i luksuzu, međutim navodnu šemu sa albanskim biznismenom nije želela da potvrdi.

Ćazim Osmani

Goran Srdanov

Ćazim Osmani, Foto: Goran Srdanov

Kako "Pink" saznaje od Ćazimovog prijatelja, Teodora jeste bila u šemi sa biznismenom, ali je za njega ona bila samo prolazna avantura.

- Teodora je žestoka lažljivica. Ja sam je lično letos viđao sa Ćazimom, nije se odvajala od njega! Kakav dečko, kakvi bakrači! Spavala je u njegovom hotelu i na njegovoj jahti u Poreču provodila noći. On je moj dobar prijatelj i rekao mi je da sa njom radi ono što i sa svakom drugom. Rekao mi je da će je proslediti dalje čim je izgustira - kaže dobro obavešteni izvor i dodaje:

Teodora Džehverović

Printscreen

Teodora Džehverović, Foto: Printscreen

- Teodora u "Zadruzi" glumi neko nevinašce, a nije ništa bolja od Mace Diskrecije! Neka i dalje prodaje priču svom manekenu Anđelu, još malo pa će ga ubediti i da je devica - završava za Pink.rs Ćazimov prijatelj koji je insistirao na anonimnosti.

Komentari (5)

Nikola

15.10.2017 09:29

Dal je ova vest ikog zacudila sem mamu kad bi brojali po beogrdu samo sve koje su takve niko nebi imao devojku i zenio se

Penellopa

15.10.2017 10:44

@Nikola - Kad bi se zenili samo pismeni, mnoge bi ostale neudane...

Źika

15.10.2017 11:53

Vecina njih nema nista da ponudi, osim svoje mladosti. Nerafinirane, nenacitane, neobrazovane, nevaspitane.... Malo koga takve mogu da obrade.

dexxx

15.10.2017 16:21

nije jedina....devojke vole luksuz, pa stavljaju fotografije po instagramu i fb..sa raznih skupocenih mesta .a nema zasta pas da ih ujede...tako se odaju cime se bave i sta rade i kako dolaze do skupih telefona krpica i ostalo...

Maki

15.10.2017 19:32

Jad i beda naše estrade... Mlade i lepe devojke, kao žrtve svojih preambicizonih roditelja, koji ih "prodaju" za slavu i pare kod raznih Ćazima i rijalitijima... Ovo su proizvodi naše ekonomske situacije.