Anabela Atijas
Vladimir Marković/Alo!
Anabela Atijas

Vladimir Marković/Alo!

Anabela Atijas, Foto: Vladimir Marković/Alo!

Anabela Atijas, majka sada popularne Lune Đogani, takođe je bila učesnica različitih rijalitija. U "Velikom Bratu" pevačica je bila drugoplasirana, a na "Farmi" se oko nje podizala velika larma, posebno kada je pričala o moralu mlađih koleginica.

Na Jutjub kanalu pojavio se video gde Lunina mama komentariše devojke kojima se sviđaju oženjeni muškarci, sa naznakom da je po njenom mišljenju to jedna užasna stvar!

Anabela je žestoko osudila sve one koje su zaljubljene u nečijeg muža, a kada je isplivao snimak koji o tome govori, usledili su brojni ružni komentari koje je publika sa "Jutjuba" uputila.

- Pa to j tvoja ćerka, Razijina ćerka je k*rvetina, Kujo, loše si vaspitala Lunu, Razija seljanko - samo su neki od uvreda na račun Lune i Anabele.

- Užasno se gnusam od žena koje se "pale" na oženjene muškarce - izašlo je iz Anabelinih usta.

Luna izgleda ne zna za ove reči svoje majke, inače bi joj možda opasno uzela na zub!

Kako bi ste se uverili i sami pogledajte video snimak napravljen na "Farmi" za vreme njenog plasmana:

 

Komentari (2)

lola

18.07.2018 17:22

a obe sa zauzetima, starija rastavila coveka od zene u 5 mesecu trudnoce, a za mladju vec znate sta je radila u Zadruzi. Ponavljam po ko zna koji put SRAMOTA SU ZA ZENSKI ROD!

XXL

19.07.2018 07:19

Uh bre, kakav smo narod - lako se dohvatimo kamena da nekog kamenujemo. Ne znam šta bi Isus rekao na to al' bi se krstio i levom i desnom po Srbiji da je hodao.