Luna Đogani i Rada Manojlović
Screenshoot Instagram
Luna Đogani i Rada Manojlović

Screenshoot Instagram

Luna Đogani i Rada Manojlović, Foto: Screenshoot Instagram

Nakon nastupa Lune Đogani na trećoj "Zadrugoviziji", Rada Manojlović koja je bila član žirija, komentarisala je blogerkino pevanje.

Podsetimo, pevačica je na samom početku rijalitija kritikovala vezu Lune Đogani i Slobe Radanovića, te se sukobila i sa Anabelom Đogani, Luninom majkom.

Dok su svi čekali šta će Rada reći Luni i da li će se složiti sa publikom koja je negodovala na blogerku.

Luna Đogani i Bane Čolak

Screenshoot Youtube

Luna Đogani i Bane Čolak, Foto: Screenshoot Youtube

Rada je veliko iznenađenje svih podržala Lunu.

- Ti samo treba da se smeješ. Vidim da si se najviše kidala ovih dana i samo bih ovoj publici da kažem, da nije u redu da vičete "Uuuu" jednoj devojci koja ima 21 godinu. Znam da će sada mnogi reći da mi je Luna pretila. Ne, nije mi pretila. Mnogo toga se promenilo za ovih par meseci i ja ti poručujem - glavu gore i smej se - rekla je Rada. Ove reči su ohrabrile Lunu.

 

Komentari (7)

Loš se lošoj raduje

08.05.2018 08:57

Savršena pesma koja opisuje Lunu i Slobu: loš se lošoj raduje. Kao da je za nih pisana!!!!! Dve mukice....

Luki

08.05.2018 09:04

Rada je preterala. Toliko se ponizila udvarackim recima da je bilo tuzno.

marija

08.05.2018 09:05

E Rado, budi bar dosledna u svojim stavovima, tebe ne treba da se tice da li publika gice uuuu ili bravo, to je misljenje publike, koje ti ocigledno nemas. I dalje ne mogu da razumem devojku od 22 godine koja se zaljubljuje u ozenjenog muskarca, kojeg je mama jos pre molila da plese sa njenom cerkom, suze Lunine su lazne, ona je otela nekome muza, a ne Kija, nemojte to nikada zaboraviti. Kakav je ciji brak, to niko ne moze da sudi, osim onog ko ga je ziveo...

neutralna

08.05.2018 09:07

Ko je u ziriju, ne treba da se mesa u misljenje publike, nego da radi svoj posao... ovako samo utices na publiku, verovatno si "posavetovana"...

zar

08.05.2018 10:08

Rada joj se toliko upucavala da to vise nije moglo da se slusa. Bilo je toliko neukusno i providno!!!! Prvo je pjuvala po njoj i Slobi, a sad ga sa slihtanjem pretera.

Nenad

08.05.2018 11:41

Meni je bilo neprijatno Radino slihtanje netalentovanoj Luni.

NIGOS

08.05.2018 12:12

Gospidjice Manojlovic, nisam bas upucen pa da pitam, sa koliko godina se jednoj devojci moze govoriti -UUUU-, posto nije u redu kad ima 21 godinu?