Rijaliti šou
Printscreen
Zorica Dukić

Dejan Briza/Alo!

Zorica Dukić, Foto: Dejan Briza/Alo!

Bivša učesnica rijalitija "Parovi" Zorica Dukić učestvovala je u nesvakidašnjem incidentu koji se navodno dogodio jutros oko 4 sata nedaleko od Ušća u Beogradu, piše Informer.

Dukićeva je kod jednog splava na novobeogradskom Ušću ušla u taksi automobil koji je krenuo ka njenoj adresi. U jednom trenutku, najverovatnije nezadovoljna cenom vožnje Zorica se, navodno, posvađala sa taksistom i zatražila da joj vozač vrati novac.

Tada je taksista, prema pisanju Informera, zaključao vrata i snimao rialiti zvezdu, nakon čega ga je ona mobilnim telefonom udarila u glavu. O incidentu je obaveštena policija. Patrola je zatekla taksistu pored automobila kako snima Zoricu koja je bila zaključana u vozilu.

Istraga je u toku i utvrđuju se sve okolnosti ovog slučaja.

 

Komentari (2)

Sonja

02.09.2018 18:37

Baba Zorka koja se prodaje za novac ali istekle su joj godine i pala joj tarifa. Da ste je videli pre 5-6 estetskih operacija, zanemeli bi. U Sremčici se svi redom sramimo babe Zorke a i majka joj nije bila bolja. Jadnik tata se nasekirao i mled umro od tuge.

ŠTA

04.09.2018 01:37

@Sonja - lupetaš? Pa izgledala je i bolje pre estetskih operacija. Što bi se vi sramili nekoga? Možete se sramiti zbog sebe i svojih najbližih. Prvi put čujem da je neko sa 34.35 godina baba. Da li si svesna šta si sve izbljuvala? Možeš samo da je mrziš, ali mržnja nije dobar pokretač. Sem toga možeš i te kako da odgovaraš za sve što si izbljuvala. Nije teško doći do IP adrese.