Tatjana Jovančević
Youtube
Tatjana Jovančević

Youtube

Tatjana Jovančević, Foto: Youtube

Tatjana Jovančević predstavila se javnosti 2009. godine u rijalitiju "Veliki brat", svi su pričali o njenoj lepoti, a onda je njena životna priča privukla veliku pažnju. Zbog teške bolesti njoj je sa 23 godine amputirana noga, a sedam godina pre toga preživela je i otmicu.

Kada je Tatjana ušla u rijaliti, njena majka Gordana je sa medijima podelila tužnu priču svoje ćerke. Kako je navela, ona je sa 16 godina oteta dok je bila u poseti kod bake i deke u Bosni. Njenu ćerku je otela grupa muslimana, koji su je tri meseca držali zatvorenu u podrumu, pre nego što je uspela da pobegne.

Cela situacija dobila je još gore razmere kada je Tatjanin otac, za koga su ona i majka navele da ih je izbacio na ulicu, govorio je da je priča o otmici izmišljena.

1996. godine, u njenoj 23. godini, Tatjani su zbog tumora u kolenu lekari apmutirali nogu, da bi kasnije saznala da amputacija uopšte nije bila neophodna.

Tatjana danas radi u kozmetičkom salonu, ali i dalje žali za propuštenim prilikama, što je otkrila dugačkim statusom koji je svojevremeno objavila na Fejsbuku.

- Pre 27 godina dobila sam lentu najlepše, mis Bosne i Hercegovine. Imala sam samo 16 godina. Trebalo je da izađem na izbor za mis Jugoslavije u septembru te godine, odbila sam, i odbila sam ugovor jedne modne kuće - napisala je ona i dodala kako joj se po povratku u Beograd život raspao.

- Vratila sam se u Zemun sa raspusta od bake i ovde mi lagano počeo pucati život. Otac našao neku udavaču već tada udatu, uselila mu se zla u stan, a mene je izbacio na ulicu zbog nje, bila sam višak, tesno ako sam i ja tu. Svako bira svoju sudbinu, ja sam bila glupa jer nisam birala da krenem drugim putem, unovčila svoju lepotu i sad uživala negde u svetu. Dobila sam drugi zadatak, dobila sam borbu sa teškom bolešću i tumor, ostala bez dela tela i sedim i evo sada gledam ove crne neandertalce i slušam krik majmuna - napisala je tada Tatjana.