Ilijana
printscreen
Ilijana

printscreen

Ilijana , Foto: printscreen

Pre nego što je ušao u vilu kao iznenađenje za Ilijanu Vagić, njen bivši dečko popričao je sa Merlinom.

Tokom razgovora istakao je da je uzbuđen oko susreta sa Ilijanom, ali da je glavni razlog njegovog dolaska jeste da spere kako navodi ,,ljagu" sa svog imena koja mu je nametnuta sa njene strane.

Naime, poznato je da je stanarka vile ispričala da ju je ošišao na ćelavo, a on otkriva kako su raskinuli:

- Najviše me je zaboleo odlazak bez objašnenja. Njena majka me je nazvala da raskine sa mnom.

Njihov susret ostavio je sve u šoku, dok je Ilijana samo stajala neverovajući očima.

- Ovo nije Ilijana koju poznajem - započeo je Ilijanin bivši, te dodaje - Ali videćete njeno pravo lice za par nedelja kad se malo opusti -

Ilijana je izjavila da je zbog njega išla ćelava, jer ju je on ošišao, na sve to, opasani dečko sa Voždovca osudio je njene reči, te je rekao da je došao da pokaže da plavokosa stanarka vile laže.

Nikola Lakić i Benjamin Spahović skočili su da zaštite cimerku, te su pale teške reči:

- Vidi, ja ću ti odmah reći šta mislim. Ako si to uradio, onda si druže ispao pi*ka - izjavio je Benjamin.

U emisiji ,,Tajne parova" Dika je izneo svoj demant na njenu priču.

Naime, u novinama je izašla priča, po njenim navodima, da joj je polomio rebro.

Na pitanje voditeljke Anđele da li istina, odgovorio je - Totalno je gnusna laž. Samo zloupotrebljava to da bi ispala žrtva. Istina je da je slomila rebro, ali tako što smo se vozili kolima, htela je da uzme nešto sa zadnjeg sedišta, pa je devojka iskočila na put, ja sam zakočio i ona se udarila -

Produkcijski tim iznenadio je sve gostom koji je svima pomutio razum.

- Ajde priznaj da si mi slomila nos. Anđela, ulazim i sa vrata direkt u nos - ispričao je Dika, što je Ilijana.

Ilijana Vagić

Printscreen Youtube

Ilijana Vagić, Foto: Printscreen Youtube

Kako je bio veoma popularan u vreme kada su stupili u vezu, Ilijana Vagić prokomentarisala je da ju je on spasao, što je dalo prostora Vladimiru da da svoje mišljenje na tu temu.

- Ko zna gde bi ti završila - započeo je Vladimir - Pa lepo kažeš, spasao sam te, jer da te nisam uzeo možda bi bila ku*va za pare -

Ilijana Vagić nastavila je da komentariše sve detalje koje je iznosio Vladimir Zečević, te je u jednom tretku prekinula njegov govor i izjavila jezivu konstataciju:

- Pretio mi je da će mi iseći si*e, ako ne odem da ih izvadim -

Vladimir je prokomentarisao da je on i platio ugradnju silikonskih grudi, te da je iste želeo natrag, ali Ilijana se nije zaustavila tu - Tražio mi je da mu vratim i telefon, i stvari i sve - nastavila je da nabraja sve prohteve koje je Dika zahtevao od nje.

Tokom emisije ,,Tajne parova" došlo je do novog otkrića.

- Jeste, istina slao sam njenim roditeljima njene gole fotografije - izjavio je Vladimir Zečević - Dika.

Nakon ulaska Ilijaninog bivšeg dečka, Vladimira Zečević - Dike, enormna prašina se digla.

Ilijana Vagić ispričala je i više nego potresnu priču koja je protresla ragion, Naime, dok su njih dvoje bili ljubavnici, kako navodi Ilijana, maltretirao ju je, te je kasnije i ošišao na ćelavo, što je on negirao, a zatim I ona priznala da se sama ošišala.

Na pitanje, da li je i dalje voli, Vladimir je istog trenutka odgovorio - Da, i dalje je volim, osećam nešto prema njoj.

Komentari (3)

zloca

02.09.2018 10:21

Krem drustvo

kimi

02.09.2018 17:02

razlika je 100% u mentalitetu...oni su dva svijeta..Kninjanke su čvrste ,sposobne žene a ovaj dripac je pokušao nadvladati...ZAPAMTITE da Ilijana ništa ne laže i da joj treba vjerovati...odgojena je tradicionalno a nikad neće dozvoliti da je u podređenoj ulozi...očito je voljela dripca,pomagala a dripac je varao...ko povredi Kninjanku je*o je mačku majku i bolje da se makne...nikad se njemu neće vratiti..jednon prevara i gotovo..Ilijana je za njega institucija, sposobna žena a on NULA...

nedjo

02.09.2018 18:38

navijam za Kninjanku . On je dosta histerican .