Nenad Mariniković Gastoz
Nenad Vujanović
Nenad Mariniković Gastoz

Nenad Vujanović

Nenad Mariniković Gastoz, Foto: Nenad Vujanović

Rijaliti zvezda i pevač Nenad Marinković Gastoz dugo je držao javnost u neizvesnosti kada je u pitanju njegov rijaliti angažman. Do samog početka rijalitija "Parovi" spekulisalo se da se on može naći u vili u Zemunu, međutim, doneo je drugačiju odluku. Prema saznanjima, Gastoz je prihvatio ponudu TV Pink da uđe u "Zadrugu 2", a za taj angažman uzeo je pozamašnu sumu od 100. 000 evra.

Kako izvor blizak produkciji navodi, s Marinkovićem su kontaktirali nedugo nakon što je izašao iz šeste sezone "Parova", ali su pregovori tek pre nekoliko dana zaključeni.

"Nenad je došao na sastanak sa timom, ali je bio prilično nesiguran u svoj sledeći korak u karijeri. Iako mu pevanje odlično ide, glavni prihodi su mu upravo oni iz rijalitija, a produkcija mu je dala ponudu koja nije nimalo zanemarljiva", počeo je izvor priču i nastavio:

"Kada je čuo da može da zaradi 100. 000 evra svojim ulaskom, već je počeo da razmišlja u drugom smeru, ali još uvek nije davao finalni odgovor. U međuvremenu je izdao singl koji je i te kako slušan, sve mu je lepo krenulo, pa se i dalje kolebao", navodi izvor i ističe da je Luna Đogani imala glavnu ulogu u ubeđivanju Gastoza da uđe u "Zadrugu 2".

Nenad Marinković Gastoz

Screenshoot

Nenad Marinković Gastoz, Foto: Screenshoot

"Kada je Nenad saznao da će Luna ući u drugu sezonu "Zadruge", čuo se sa njom i rekao joj da i on ima ponudu. Ona mu je rekla da moraju da izađu na piće da se ispričaju i tada ga je ubedila da je najpametnije za njega da prihvati ponudu i uđe sa njom. Pre nekoliko dana potpisao je ugovor i biće ravnopravni takmičar u drugoj sezoni", zaključio je izvor i dodao da se Nenad već pohvalio prijateljima onim što će s blogerkom raditi u rijalitiju.

"Gastoz je priznao prijateljima da mu se Luna mnogo dopada. Rekao je "Neću silaziti s Lune, ja ne mogu da se odvojim od nje kada je vidim. Jedva čekam da budemo zatvoreni"", zaključio je izvor.

Komentari (5)

Dečica se voledu

03.09.2018 23:51

Baš su sladak par.

Perica

04.09.2018 00:09

Nije lud da uđe u Zadrugu za samo 100000 evra, toliki treba da bude samo transfer sa jedne na drugu TV a za ulazak u rijaliti Zadruga još toliko. Nije sve ni u parama ako ceni sebe neće ući ove godine u rijaliti.Fanovi i gledaoci su ga se više i zasitili gledajući ga u Parovima tako da mu je to sada nepotrebno.

Vuki

04.09.2018 06:41

I on se dao na, sabanija-rap..

Miki

04.09.2018 07:43

Zasto se toj deci daju tolike pare! Cime su to zasluzili! Zato sto se svadaju, opijaju a se**aju za dabe,

Sanja

04.09.2018 08:54

A moze li neko bez Lune u zadrugu?