Bolje da ljulja nego da žulja: Miljana Kulić
Rajko Ristić
Učesnici plakali zbog cimerkine najave: Miljana Kulić

Rajko Ristić

Miljana Kulić, Foto: Rajko Ristić

Ipak, nije uspela da je spreči zbog čega sada strepi da li će izneti trudnoću kako treba i da joj neko od zadrugara ne naudi.

- Ja sam njoj rekla da ne treba da ulazi u rijaliti kada je izašla iz onog prvog. Hvala bogu da je izašla iz one tamo ludnice. Međutim, smatrala sam da je njoj mesto kod kuće posle izlaska, ali ona je takvog temperamenta i povukao ju je novac koji su joj ponudili da nismo mogli da je zadržimo - kaže za “Blic puls” Marija Kulić.

Prema njenim rečima, Miljana je jaka osoba i uspeće verbalno da se izbori sa takmičarima.

- Pre ulaska sam joj rekla: “Ako te neko bude prozvao, ne moraš sve da uzimaš zdravo za gotovo. Moraš da razmišljaš o sebi i bebi. Da se to dete rodi živo i zdravo. Da ne proživljavaš traume i strasove.” Rekla sam joj, ako ideš tamo da se stresiraš, nemoj da ideš, na šta je ona odgovorila: “Mama, ne sekiraj se, ogugla sam ja na sve to” - kaže ona.

Kako kaže Marija, Miljana ima sve nepohodne lekarske preglede i dok je u Šimanovcima.

- Vodili su je na ginekološki pregled i obavestili me o nalazima da je bebica dobro, da je ušla u četvrti mesec - ističe ona dodajući da joj iz Niša šalje vitamine za trudnice.

- Čuva je produkcija. Ono što je meni bilo bitno da oni kao produkcija preuzmu nešto da se slučajno ne desi da nju neko udari ili gurne da se ona povredi u trudnoći. To su mnogo opasne stvari i mogu biti pogubne. Najviše sam se toga bojala, a što se tiče verbalnog, znam da će se ona snaći. Ima Miljana veliki fond reči. Rekli su mi da do toga neće doći - kaže ona.

Komentari (5)

nedjo

30.01.2018 20:42

i majku i ćerku treba poslati na ispitivanje

Ova pusi u trudnoci

30.01.2018 23:37

Njoj vec sada treba oduzeti dete. Trudna i pusi! Zabranite joj! Oduzmite joj cigarete! Svi koji vide i ne reaguju su saucesnici u zlodelu. Strasno!

dr

31.01.2018 08:30

vode je ko mecku bozanu po rijalitijima i cela cerga zivi od nje ,,sledece godine ulazi i mladja ,,koju vec vezbaju kako da psuje ko pacavra,,,

gavrilovic

31.01.2018 11:23

"Bela ciganka tebi bicu ja"...